- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ama olmaz ki öyle kiyamam kuzucuklaraSelam kizlar..
Gelemedim bugün..Samsun da komple doğalgaz kesintisi var 3- 4 gün sürebilirmiş gelmesibugun sadece ısinma aperatif yemek ne olur onlari düşündüm durdum..elektrikli sobayı bir o yana bir bu yana taşıdım çocuklar üşüyecek diye aklım gidiyo..
Menü çok guzelllMenüm..
Sabah: menemen, peynir, acı sos iki tk, dört ceviz..
Ara: şekersiz nescafe..
Akşam: iki dilim fırında somon, bol salata..
Annemde var dönüşümlü kullanıyoruz canim ayni apartmandayız..yarın fazla yapıcam yemeği en azından iki günlük..fırında da bişeyler yaparım..Ayy ama olmaz ki öyle kiyamam kuzucuklaraküçük tüp falan mı alsan kuzum yemek icin
Kuzu baklavayi kaldır ortadan hemenMenüm
Sabah: 1 omlet çeyrek göbü arasına tereyağı sürmüş olabilirim azıcık 3 ceviz
Akşam : 1 tabak mercimek çorbası büyük bir dilim tavada et
Akşam baklava vardı ama yemedim hala bakışıyorum inşallah yenilmem nefsime
Evde tüp bulundurmak gerekiyo demekki her zaman ama şimdi soğuk o daha önemliAnnemde var dönüşümlü kullanıyoruz canim ayni apartmandayız..yarın fazla yapıcam yemeği en azından iki günlük..fırında da bişeyler yaparım..
Bir de soğukki hava sorma..yemeğin onüne geçti ısınmakEvde tüp bulundurmak gerekiyo demekki her zaman ama şimdi soğuk o daha önemli![]()
SeeenSen bana yapan bence kutudaki ben![]()
hiii anneme misafir gelicek ona yaptim yarin gorurcemPasta mi![]()
Ben usudugum zamanlarda spor yapiyodum sende kizanlarinla beraber spor yap evde kuzuBir de soğukki hava sorma..yemeğin onüne geçti ısınmak![]()
Ay bende sabah kahvaltida börek yicem yaa akşam yemeginde yemiyeyim dedim sabah sakladimSeeen
hiii anneme misafir gelicek ona yaptim yarin gorurcemve yicem tabisi
Neli yaptinSeeen
hiii anneme misafir gelicek ona yaptim yarin gorurcemve yicem tabisi
Kek yaptm kakolu kendi tarifime gore iki ye boldum ixine krema yaptm keki islattimNeli yaptin![]()
Tremisu ya benzettim niyeyseKek yaptm kakolu kendi tarifime gore iki ye boldum ixine krema yaptm keki islattim
Kremasi muzu kalin seklinde uzunlmasina dizdim krema kapattim kapaladim ustune de kalpcikler yaptm kakaoyla :) serbetli yapma dedi bende hafif yaptm
Göbü mü yazmışım bazlama o bazlama da bizim oralarda öyle derler anneannem falanKuzu baklavayi kaldır ortadan hemengöbü dediğin ne ola ki
He ay onu biliyim sacta yapiliyo dimi severiimm onu da severiimmGöbü mü yazmışım bazlama o bazlama da bizim oralarda öyle derler anneannem falan![]()
Valla güzel bende pek severimHe ay onu biliyim sacta yapiliyo dimi severiimm onu da severiimm![]()
bende cok severimTremisu ya benzettim niyeyseçok severimde
![]()