- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.801
Oldu vallaablamlar disardan bakinca spor yaptigin cok belli oluyo fiziginden diyi
onlar diyi ben demiyim
![]()
ayy nası güzel oluyodur sportif ince fit

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu vallaablamlar disardan bakinca spor yaptigin cok belli oluyo fiziginden diyi
onlar diyi ben demiyim
![]()
Aman bir kilo almiyak da ödül yapacuh diye![]()
hee bütün gece200 dk trambolin mi yapacuun yoosaa![]()
olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumiispor listesine sporları ekleyin kızlaarrr bugün sonnn.
munter bebeğim seni listeden cıkartayım mı spor yapmak zorunda hissetmeni istemiyorum
ama kalmk istiyosan başımın üstünde yerine var
@ParteMoralll senide ekliyorum bu hafta
Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimiBen hastanedeyim kizlar dr hanimi bekliyorum tartilmadm tabisi annemde. Esimle geldk beklioreeeee.. kesn artidayim hemde fena![]()
Hee giz bir gün bende yiyecem basacam serbetiii yiyecemm kunefeyiiigerekirse 3 gün aç gezerimçok özledm kunefeyi
![]()
görmemişler gibi zayıflıgımızla övünyozBeyaz pantul istiyom benAyy cok heycanlaniyom niyeyse
ben hic bu kadar zayif olmadim yazih bağa
![]()
Benim gızım oyuncak eder onihee bütün gececok zor öliii 40 dk anca zıplayabiliyom sende alsana denesene
![]()
yoktan var ediyon resmneBide yeni bi spor gelistirdim kendimebenim twist shapenin lastikleri var kollarda çalışsın diye ama onunla zor oluyo diye ben kullanmiyodum gecen o lastikleri kanepenin ayagina gecirdim kol ve gogus calistim bide ayaklarima takip kalca calistim gizil oldu artik onlari da katicim sporuma
![]()
Nasilsin bebisKizlar gecmisi biras okudum tamamini okuyamadimm onemli bisi varsa soyleyinnn gari![]()
İmkanlar dahilinde yapiyok bisilerryoktan var ediyon resmne![]()
eksi olsn beybi alıştık zaten mor olmayaolsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii
Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimi![]()
Aslinda bacaklarim cok ince degil biras daha ince olsun istiyommm 50 de olur benceayy nası güzel oluyodur sportif ince fit![]()
Ben gecen yaz 51 dimgörmemişler gibi zayıflıgımızla övünyozbu yaz cok güzel geçicek
bn tshirt giymiyorum ama fit gömlekler giycem
![]()
ahahah şoktan ağzın yandı sanıyodumduHee giz bir gün bende yiyecem basacam serbetiii yiyecemm kunefeyiiiyiyecem sok yapacam
![]()
seni ve susamını pek seviyozKizlar gecmisi biras okudum tamamini okuyamadimm onemli bisi varsa soyleyinnn gari![]()
ben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool benceBen gecen yaz 51 dimcik gizildi ama bu kadar spor yapmiyodum o yuzden bu yaz daha guzel olacak
ben cok sivirim kot tişört gezmeyii
![]()
Yimik söz konusu olunciahahah şoktan ağzın yandı sanıyodumdu![]()
Ama cok gizil tişörtler var kizben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool bence
bnm fikrimce
spor cok farkediyo bence sporsuz 51le sporlu 51 arasında cok fark olcaktır eminim![]()