Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bide yeni bi spor gelistirdim kendime:KK53: benim twist shapenin lastikleri var kollarda çalışsın diye ama onunla zor oluyo diye ben kullanmiyodum gecen o lastikleri kanepenin ayagina gecirdim kol ve gogus calistim bide ayaklarima takip kalca calistim gizil oldu artik onlari da katicim sporuma:KK53:

spor listesine sporları ekleyin kızlaarrr bugün sonnn.
munter munter bebeğim seni listeden cıkartayım mı spor yapmak zorunda hissetmeni istemiyorum
ama kalmk istiyosan başımın üstünde yerine var :KK74:
@ParteMoralll senide ekliyorum bu hafta
olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii:anneadayı:

Ben hastanedeyim kizlar dr hanimi bekliyorum tartilmadm tabisi annemde. Esimle geldk beklioreeeee.. kesn artidayim hemde fena:KK47::KK47::KK47::KK47:
Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimio_O

Bide yeni bi spor gelistirdim kendime:KK53: benim twist shapenin lastikleri var kollarda çalışsın diye ama onunla zor oluyo diye ben kullanmiyodum gecen o lastikleri kanepenin ayagina gecirdim kol ve gogus calistim bide ayaklarima takip kalca calistim gizil oldu artik onlari da katicim sporuma:KK53:
yoktan var ediyon resmne :D:D:D:D

olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii:anneadayı:

Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimio_O
eksi olsn beybi alıştık zaten mor olmaya :D:D ama sen yürüyüş yapıyosun ya fazla zorlama kendini diye dedim i

görmemişler gibi zayıflıgımızla övünyoz :KK70::KK70::KK70: bu yaz cok güzel geçicek :KK8::KK8: bn tshirt giymiyorum ama fit gömlekler giycem :KK8:
Ben gecen yaz 51 dim:oha::KK53: cik gizildi ama bu kadar spor yapmiyodum o yuzden bu yaz daha guzel olacak:KK8: ben cok sivirim kot tişört gezmeyii :KK8:

Ben gecen yaz 51 dim:oha::KK53: cik gizildi ama bu kadar spor yapmiyodum o yuzden bu yaz daha guzel olacak:KK8: ben cok sivirim kot tişört gezmeyii :KK8:
ben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool bence :KK76::KK76:
bnm fikrimce :D:D
spor cok farkediyo bence sporsuz 51le sporlu 51 arasında cok fark olcaktır eminim:rolleyes:

ben anca piknikte yada evde falan giyiym tshirt yoksa sehir içinde sevmim gömlke daha cool bence :KK76::KK76:
bnm fikrimce :KK70::KK70:
spor cok farkediyo bence sporsuz 51le sporlu 51 arasında cok fark olcaktır eminim:rolleyes:
Ama cok gizil tişörtler var kiz:rolleyes: bende gomlekle rahat edemimm:sus:ama sevirim gomlekde spor gomlekler falan :sus: bence spor cok farkediyo :rolleyes:

Back
X