Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye:KK70:
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin:ruh:
olsa 14. takım falan kalmıcakmış :D:D
Burdayım kaptancım..iş bitmiyoki kız geldi okuldan onun yemeğini hazırla, küçüğün bez bitmiş markete git aayyy çıldırıciimm

spor olur spor koşa koşa git bakkala:KK55: senin şu düzenin için ben ölürüm kız bnmde kızlarım olsn bende onlarla ugrasayım :D:D

evcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendim :KK70::KK70::KK70: kocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh :KK70:
Ahhahahahah:KK70: bizim hic oyle bi sahnemiz olmadiii:KK70: ahhahaha kavganin ardindan 2 sn sonra hicbisi olmamis gibi davnayoh biz genelde ne ara barişiyoz anlamiyom bile:KK70: bende evimi cok severim evimmmm guzel evimm derim biyerde kalmaya gidip geldigimde:KK68:

Ahhahahahah:KK70: bizim hic oyle bi sahnemiz olmadiii:KK70: ahhahaha kavganin ardindan 2 sn sonra hicbisi olmamis gibi davnayoh biz genelde ne ara barişiyoz anlamiyom bile:KK70: bende evimi cok severim evimmmm guzel evimm derim biyerde kalmaya gidip geldigimde:KK68:

biz aynı gün içinde barışıyoz ama barışmadan önce baya tripleşiyoz :D

Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye:KK70:
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin:ruh:
Evett delumuyum ben delururum iyice :D :D
Ben mi kiskac:oha: kiskaclarımmm sizi bakkkk size baaaririmmmm:mapus:
:D
Gıybet, çekemiyorlar bizi
Kıskanıyorlar bizi
Deliriyorlar, sevdikçe seni:KK75::KK75::KK75:

evcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendim :KK70::KK70::KK70: kocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh :KK70:
bende cuk severmmmmm :KK200:
O nerde be kocayi iceri yollamak :D sen cok dizi izliyosun zaaar :D hic oyle bir sey olmadi sacma :D

Back
X