Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlim nasil uzulmeyim hem kg veremedim hem listeyi yarismayi etkiliyorum cok sagol destegin için sayfalari bi okuyum görüşürüz ne oldu liste acaba sonuncumu olduk iyimi kotumu merak ediyorum. .
daha bildirim yapmayanlar var kuzum :KK34::KK34: belli olmadı
1 saat sonra işten cıkcm o zamana bakar beklicem :işsiz:
sen üzülme ugrasıyosun görüyoruz bizde yani yiyip yiyip almıyosun o kiloları:KK74:

SekerPancarii SekerPancarii sen niye bi tuhaf etiketleniyon öle siyah duruyo:110::110:
kuzu ya ben pazartesi oruca başlıyayım diyorum malum yazdan kalan cok borc var ofiste kızlar tutcakmış bende tutarım. bu dukanı başka zaman yapsakkkk:oops:
Siyah mi oluyom niye giz:skandal:
O zaman ben yapiyim kuzum cunku benim bi degisiklige ihtiyacım var hem diyette hem sporda ben yapimm bakarsin hem sende menulerime falan sonra ben yine yaparim seninle de kilom bitmezse:sus:

Siyah mi oluyom niye giz:skandal:
O zaman ben yapiyim kuzum cunku benim bi degisiklige ihtiyacım var hem diyette hem sporda ben yapimm bakarsin hem sende menulerime falan sonra ben yine yaparim seninle de kilom bitmezse:sus:
tm olmuyomş oncekinde bn becerememişim :D:D:D:D
tm kuzum sen yap bi dahakine beraber yaparız hem denemiş olursn bkim zayıflarsan bi daha kine ideal kilona inersin

Back
X