- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.021
Yapcak bisey yok. Benim problemim yok ama baktiricam bisey kaybetmembn iğneden korkuyom yaa doktor istemediği sürece mimkinatı yok test yaptırmam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapcak bisey yok. Benim problemim yok ama baktiricam bisey kaybetmembn iğneden korkuyom yaa doktor istemediği sürece mimkinatı yok test yaptırmam![]()
sayılı günDoğru söylüyosun kuzu ama en azından şu yüzüm icin bi gitmem gerekiyo nişana 5 6 ay kaldı![]()
Nolduuuuuuu
tabi baktir cnm o ayri. Bende bi ara gidip kan vericem baksinlar bakalim ne alemdeyiz
sayılı gün![]()
kan kaybeder bayılırım benYapcak bisey yok. Benim problemim yok ama baktiricam bisey kaybetmem
Ayyyyyy ne kotu olmussss bitane patlatsaydinkan kaybeder bayılırım ben
en son kan verdiğimde damarımı patlatmışlar 10 gün geçmediydi zaten korkuyodum travmaya dönüştü![]()
çok iyi yapmış annen git bencede ertelemeye gelmezyok canım bitki çayı cok icmiyorum ki.
Gidicem yarın sabah annem randevu almıss
Hamarat gelinnnnnKrem karamelli kek yapiom![]()
![]()
benden bir tane daha varmış ... her kan verişim ayrı bir olay .... o yüzden kimse gelmek istemez benle kan vereceğimdekan kaybeder bayılırım ben
en son kan verdiğimde damarımı patlatmışlar 10 gün geçmediydi zaten korkuyodum travmaya dönüştü![]()
Bütü maharatımı göstertecemHamarat gelinnnnn![]()
Bütü maharatımı göstertecemahhahahahh
![]()
Yes bebegim ama 1 kilo garantisi veriyorum cumaya sozDemek sucuklu yumurtaaa demekkk akşam sarma yediiinn![]()
Tabiki kendim yaptim canim sucukda dogalişlenmiş gıdaları hiç tercih etmediğimden sucuklu yumurtayı beğenmedim .. ama kendin yaptıysan evde güzel bir kahvaltı olmuş .. genel olarak iyi
Hahahahahaah masallah ne kadar hamarat gelincagzimmm vaaar derGayganacummm diyecem gel yiiii![]()
Hic sanmıyorum o kizinin hic kabarmamış kekini över sadece
HahahahahaahahahHic sanmıyorum o kizinin hic kabarmamış kekini över sadece![]()
Çok az geldi gözüme niye öyle oldu ki
Aksam ki dolmalar biraz olmamış gibi ama küçük diyosun sorun yok
Bu arada çok geçmiş olsun canım dikkat edin bu havalara