• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar cansutr cansutr nin bahsettigi o biri benim 86 kiloyum bugun diyete basladim ama yek sıkılıyorum birlikte daha güzel kilo veirriz diye düşündüm ☺
Bebeğim hoşgeldin takımdan cikcak bi arkadasimiz var o cikana kadar beklerim dersen buyur gel çok isterim gelmeni

Iyi akşamlar menumu yazim hemen annemgil var gecmisi sonra okurum artik
Sabah bi küçük kase süte yulaf ezmesi chia misir gevrek katip yedim doymadim bi dilim ekmak kk peynir yedim
Ara kucuk elma
Aksam Pırasalı lahana çorbası iki kase ictim,4yk nohut ,3yk yogurt
Birazdan bir kupa yesil çay icerim
2,5 lt su olcak
Begendim bebegiiimm:KK36:

menüm
sabah
1haslanmis yumurta 3 zeytin kk peynir maydanoz 1 dilim ekmek
ara
1 elma
oglen
4 köfte 1 dilim ekmek domates 2 yk yoğurt
ara
1 portakal
aksam
6 yk mantar kavurmasi 1 tatlı kasigi yagla yaptım yarım dilim ekmek salata
su 2 olur
spor 75 dakika yürüyüş
Her öğünde ekmek yemissin ama 75 dak. Yürüyüş kapatir

Bebeğim hoşgeldin takımdan cikcak bi arkadasimiz var o cikana kadar beklerim dersen buyur gel çok isterim gelmeni
Yavrum her denemedeki giremiyor listeye emin ol...denememden 3 kisiyi yolladim su son 10 günde ondan ne dolusu kiz. Biz daha gecenlerde 17/18 kisiydik liste+deneme+ izindekiler ;) 2 haftaya birinin garanti mezun olacagini bilsem alirdim..vallah yardimcilarim yeteerre alma dediler...yabanciya gidecegine sana gitsin dedim ;) malum hemen kapiliyor soramadim ondan dolayi kusura bakma.

Menum
Sabah
Iki yumurta
İki kepekli ekmek
Bir bardak yesil cay
4 yesil zeytin
Bir minik domates
Öğlen
Bir avuc (fistik ve antep fistıgi)
Saat 18:00
Patates yemegi vardi sadece tadina baktim iki catal yedim
Bir elma bir portakal bir ceviz.

15 dakika egzersiz
Su ne kadar ictim bilmiyorum 2 lt yakin galiba
Aksam az olmuş kuzum gerisini begendim benn peh hoş suyunuda 2 ye tamamladın mi ohh

Hoşbuldum canım.. beklerim tabii tüm gruplar dolmuş zaten malum kış herkes kilo aldı :KK57: beklerken ne yapmam gerekiyor? Bayadır kullanmıyorum bu siteyi unutmuşum..paylaşım yapacak mıyım? :temizlik:

Menum sabah
2 gun kurusu 1 su bardgi ilik su ile icildii

9 zeytin
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 kk dan az daha fazla beyaz peyjir

Ara 3 tane cubuk kreker 1 biskuvi

Ogle
pirasa 1 porsiyon
1 kase yogurt

Ara
1 avuc kadar cekirdek
Yarim avuc leblebi 2 ceviz 1 badem
1 elma

aksam
3 salatalik kucuk kucuk
1 kase yogurt
1 kase pirasa

20 dk yuruyus
2 lt de su plur kizlar :KK52:
Menu süper... haslama yumurta yiyebilenlere hayranim ben yutamiyorum malesef

Aynen beybi kredi çekip yapcaz herseyi kimseye eyvallah yok artık :F
Anladim cnmm iyi oldu bencede. Yeni evlenenlerw xok krediler falan var devlet destegi falan arastir muhakkak ve en onemlisi cok borca girmemeye calis xnm zamanla alirsin herseyi ve ve sana apla tavsiyesi dugun takilarini kimsexiklere verme

23 subat 2017 menum
Sabah
Yumurtali kavurmali menemen
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesil cay
Oglen
1 dilim tuzlu kek
1 yk menemen
Ara turk kahvesi az sekerli
Aksam
Yogurtlu brokoli buyuk bi kase
Sekersiz cay icerim az sonrada
Su daha 1.5 oldu

Bu yil pek evde yemek yapamadim canim istemedi bi ara karnibahar graten yaptim kizarttim vs artik gormek istemedik ispanak desen ayiklamak coz uzun is cok zor brokoli desen sadece salatasini seviyorum ogun yerine gecmiyor pirasayi da erteledim erteledim ancak sira getirebildom :işsiz:
Bu yil enginar kereviz denemek istedim olmadi merak ediyorum nasil tatlari :KK53:
Kerevizi portakal sulu ve icine yarin limon sıkarak denemelisin cok lezzetli bnde ilk defa bu sene yedim elimden geldigunce pişiririm

Yavrum her denemedeki giremiyor listeye emin ol...denememden 3 kisiyi yolladim su son 10 günde ondan ne dolusu kiz. Biz daha gecenlerde 17/18 kisiydik liste+deneme+ izindekiler :KK66: 2 haftaya birinin garanti mezun olacagini bilsem alirdim..vallah yardimcilarim yeteerre alma dediler...yabanciya gidecegine sana gitsin dedim :KK66: malum hemen kapiliyor soramadim ondan dolayi kusura bakma.
Gelsin yine bebegim soyledim ben adaylarimiz girerse takima izine cikan biri olana kadar beklicek :eğlence:

Hoşbuldum canım.. beklerim tabii tüm gruplar dolmuş zaten malum kış herkes kilo aldı :KK57: beklerken ne yapmam gerekiyor? Bayadır kullanmıyorum bu siteyi unutmuşum..paylaşım yapacak mıyım? :temizlik:
Anlastik o zaman :) sen şimdi yaşını kilonu hedefini bildir kendini tanıt evli misin bekar misin kimsin necisin anlat ben yarin sana kurallari anlsticam :) hosgeldin beybi hep beraber zayiflariz inşallahhhh

Back
X