- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.721
Cumartesi yicem fazlaca da yurucem etki etmez .. yarını riske atamam 74.90 altına düşmem gerekliAman canin sağolsun boşverşimdi. Yok pasta falan sonra yersin yarın tartı varrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi yicem fazlaca da yurucem etki etmez .. yarını riske atamam 74.90 altına düşmem gerekliAman canin sağolsun boşverşimdi. Yok pasta falan sonra yersin yarın tartı varrrrr
82 kiloyumIste kamçıladı beni haberi yoksimdi kac kilosun sen
Krediyi çekin ev veya esya almaya başlayın sonra ödeme planından konu ac nasil oderiz ay icinde bize ne kalir ne kalmaz hesabına gir takilarda var onlari hemen mi bozdursak borcun bir kısmını kapatsak yoksa sikisinca mı bozdururuz vs de baska turlu acarsan tartışmaya dönerBasliyayim evet ama bu ara değil daha yeni barıştık![]()
Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diyeBilsinler tabi sonradan yok ben kendimi ona ayarlamıştım demesinler..siz de kendinizi ayarlarsınız ona göre..
Haftada ne kadar gidiyor senin .. 75e cok yok ..82 kiloyum
Ödeme planlari var bide her ay taksitler odemeler daha çok zayiflarim benKrediyi çekin ev veya esya almaya başlayın sonra ödeme planından konu ac nasil oderiz ay icinde bize ne kalir ne kalmaz hesabına gir takilarda var onlari hemen mi bozdursak borcun bir kısmını kapatsak yoksa sikisinca mı bozdururuz vs de baska turlu acarsan tartışmaya döner
Evet aday listesindesin şimdi bu 2 hafta çok önemliCumartesi yicem fazlaca da yurucem etki etmez .. yarını riske atamam 74.90 altına düşmem gerekli
Tam kaçamaksiz yapsam 1 kiloya yakin gidiyo canım..bu sefer spirla da destekledim tez zamanda inerim inşallah..Haftada ne kadar gidiyor senin .. 75e cok yok ..
Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Biz eğer düğün gecesinden kurtarirsak bankaya yatiralım herseyi dedim kalsın ordaNeler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..
Beybi gitmiyo diye iki kere basiyosan eğerYaa benim mesajlar iki iki gidiyo
En mantıklısı canım..Biz eğer düğün gecesinden kurtarirsak bankaya yatiralım herseyi dedim kalsın orda
Spirla ne canim ay cok cahulumTam kaçamaksiz yapsam 1 kiloya yakin gidiyo canım..bu sefer spirla da destekledim tez zamanda inerim inşallah..
Spor kuzuSpirla ne canim ay cok cahulum
Spor canım yaa:) benim telefon bugün bi değişik herşey karıştıSpirla ne canim ay cok cahulum
Spor canım yaa:) benim telefon bugün bi değişik herşey karıştıSpirla ne canim ay cok cahulum