• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn sefinin tel numarasini verr dicemmki bu ara sana cohh is versin bizd bi nefes alakk iyimi :)))
Valla sirff gruptan atma diee cohh gelimn korkumm senden keptinnn..
Agiz tadiyla kacamakta yapamikk :KK53::KK47:

kaptinn kaptinn sefinin tel numarasini verr dicemmki bu ara sana cohh is versin bizd bi nefes alakk iyimi :)))
Valla sirff gruptan atma diee cohh gelimn korkumm senden keptinnn..
Agiz tadiyla kacamakta yapamikk :KK53::KK47:
:D:D:D:D ben burdaysam herkesler burda olcak :D:D onca işin arasında size gelim daha ne edim bennn :D

bu ara coookk yogun işlerim :kahve::kahve::kahve:
ama gelmeyenlerin farkındayım yani
htc71 htc71 BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim @elaalemi kızlar eskisi gibi ugramıyosunuz artık neden:110: @sarraf ın kv si rahatsızmış o yüzdn sanırım bi kaç gün pek ugrayamıcak @06Derya nın oülusu sünnet olcaktı o da onunla ilgileniyo.
ama bakıyorum takımda bi kaç kişi hariç hiç sohbet muhabbet yok menü yazan kaçıyo
ben gelmiyormuyum :bicak:daha napam kız hergün yazmaya çalışıyorum son mesajimda gece 1 de attım şimdi yine geldim :KK12:sen oyle diyince baktim dün 11 mesaj atmisim çok da az değil yani :ruh::110:

Son düzenleme:
kızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım

ben gelmiyormuyum :bicak:daha napam kız hergün yazmaya çalışıyorum son mesajimda gece 1 de attım şimdi yine geldim :KK12:sen oyle diyince baktim dün 11 mesaj atmisim çok da az değil yani :ruh::110:
herkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleşti :63::63: kim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa:KK34::KK34:

Back
X