• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmim ne fotosu kino nnerdengeldiii oraya :KK70:

Zayiflayip hamis olsaydim oyle olurdu simdi bu kilo ile izerine en az 10 kg dusunce degisik oluyorum cok hantalim bebegime ins zarar vermem bu tikinikliklaaa yoksa onun mutlulugu sagligi icin herseyi yirimmm :KK46:

Hamis olunca saaaa ignee yapciklerrrr:KK53: nihahahahhahahahaha

Su an bnm için dogum kotrol gibi bişey oldu bu :D:D:D iğne dedin gözümde hersey değişti :D:D acıtıyo mu iğneler :bicak:

Kızlar bugünkü menümüde yazayım da giremem akşama

Sabah; Krem peynir ve 1 dilimden biraz az kepekli ekmek
Öğlen; Tavuk kavurma, 3 kaşık süt helvası
Akşam; Tavuk ve yoğurt yada ayran yemeyi düşümüyorum

Az önce bi türk kahvesi içtim 1 litre su içtim şimdiye kadar şekersiz çay ve sabah aç karnına kayısı çayı içtim
Akşam bide kahve içer suyuda 2'ye tamamlarım

Ben gidiyooorumm spora öpüyorum hepinizi :KK200:

:spor::spor::spor:
akşam kaçamak yok bak ona göre su da 2 litre olsun sporunuda güzel yap :sinirli::sinirli::sinirli:
:KK16::KK15:

Sabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve

Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam

SchonerDuft SchonerDuft dun ben sana etiketleyerek sorduydum hayit tohumuju biliyon mo diyeee gormedin miiii :confused:
yok görmedim telden girdiğim için sorun oluyor akşamları ..... aldım onu meryem ana otu arıyordum adam hayıt tohu dedi aldım ama içmedim nasıl kullancam bilmiyorum araştırmadımda öylece çekmece kaldı o 2 haftadır

Sabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve

Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam
AKŞAMI ERKEN YİYENLERDENSİN SNIRIM BEĞENDİM MENÜYÜ ZATEN HİÇ AÇIK VERMİYORSUN :KK68::KK68:

Back
X