- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.381
Aggaaagjjjjjsssjjj valla bildin bobreklerim bile sallaniy ayyy diyaframi bile hissettim bakk keptinn hemen kactii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aggaaagjjjjjsssjjj valla bildin bobreklerim bile sallaniy ayyy diyaframi bile hissettim bakk keptinn hemen kactii
Ben anliyorr sinii zatrn yuvarlarim derken koptumm ben gozumun onunde canlandirdim tirstimm valla:))) ellerin belinde ayaginin altinda ben yan bogrummm :))) abovvvHahahahahaahhaahh ayyyyy ne guldumm yaa yuvarlarim derkennnnn![]()
![]()
ayy selcosummm yaaaaaa yirim seniiiiii poncikkkkk
senle alay ediyorum akilli
![]()
Ben anliyorr sinii zatrn yuvarlarim derken koptumm ben gozumun onunde canlandirdim tirstimm valla:))) ellerin belinde ayaginin altinda ben yan bogrummm :))) abovvv
Hahh soyle acik kendimize geldik valla sinci bi rahatladim :)) ben yemek yapiyimda geliyimm bebigumm benimmhahahahahahahahah ayy iyi guldurdun beni
ben kendimi guldurdum galiba
![]()
![]()
Hadi bendeeeee hem yemek yapiyorum hem cene yapiyorumHahh soyle acik kendimize geldik valla sinci bi rahatladim :)) ben yemek yapiyimda geliyimm bebigumm benimm
ahahahaha noluyo yahuHahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seniayyyyy krizzzzzzz
![]()
![]()
gelen giden misafirlerini az da zayıf karşıla artıkınnnnnHee kiz o misafirler devletten geldiler gittiler bi gun aksam sosal aile politakalardann gelceklermis bende didim gelinde size cig köfte partisi yapiyim dedim anamm size okaa diyorum meskul kariyamm diee :)))
ahahah aş evi gibiBunlarda sana gelip gelip karnini doyuruyo![]()
![]()
şimdi ben ikinizide yuvarlıcam görcenizhahahahahah birak şu kaptani
![]()
ne edelim senin dedkodunu yapcaktım kaptan yarımcısı oldu ama takıma ugramıyo diyeNiğdiyonuz kızlar![]()
ne edelim senin dedkodunu yapcaktım kaptan yarımcısı oldu ama takıma ugramıyo diye![]()
haketmiştir![]()
sen burda bz varken gider oralara laf yetiştirirsen öleee olurrr
napalik kuduruyorzahahahaha noluyo yahu
gelen giden misafirlerini az da zayıf karşıla artıkınnnnn![]()
Bencede yaaaaaahahah aş evi gibi![]()
şimdi ben ikinizide yuvarlıcam görcenizbak hele bak bırak su kaptanıymış
siz bu kaptana kurban olun
![]()
kapatırlar 2. üyelik yasakneyse buda burda kalsında artık banlandıkca burdan girerim![]()
kudrmayın şişt oturun yerinize bakım hıımmmmnapalik kuduruyorzher zamanki halimiz aslinda bizim
bu aralar kendimizi veremedik ondan hahaha
Bencede yaaaaa
sttttt
Napalimmmmkudrmayın şişt oturun yerinize bakım hıımmmmkız valla canı sıkılmaz insnın böyle en güzelini yapıyosunuz
![]()