• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Düzensiz beslenmeee hasta olursuuunnn:sinirli:
bende 55,8 oldum biliyo musun :KK8:
Hee aha bir gün yemeye gelmis hepsi kötü beslenerek vermek bana olmuyo :olamaz: ayy 2 kilo fazla çıktım yaa bu kadar olamasssssss:oha: ayy artik kiloyu takmiyorum ben 51 52 arasi gidip geliyim yeter bugun ve haftasonu az yerim gider geri gelen:mapus: oooo:KK8: 55 mii:KK8: supersin beybiiiiii:KK74:

Gunaydin kizlar. .
Efferin kepten banada dua et noluyyy oluymu yarinn bana guzel süpriz olsunn bugun biraz proteinli beslenecemm bakalım yarin ne olcakk
Tahmin ettiydim SekerPancarii SekerPancarii kg verir gelir diee en azindan buna sevinmeliyik dimi canim benim sagligin iyi olsunda gelmene sevindikk
Gunaydin canimmm:KK200: hee verdimdi ama almışım dün cok yedimdi de:deli: ossundu veririm:sus: bende cok sevindim canimmm sizleri özlüyomm ben :21:

Hee aha bir gün yemeye gelmis hepsi kötü beslenerek vermek bana olmuyo :olamaz: ayy 2 kilo fazla çıktım yaa bu kadar olamasssssss:oha: ayy artik kiloyu takmiyorum ben 51 52 arasi gidip geliyim yeter bugun ve haftasonu az yerim gider geri gelen:mapus: oooo:KK8: 55 mii:KK8: supersin beybiiiiii:KK74:
2 kilo mu :oha::oha::oha::oha: ne cabuk kilo alıyon sen yaaa :D
hee55lerdeyim artık sana yetişicem :KK30:

Simdi soru boyle bir konida bu kizin ne isi vardi ve yorumsuz direk kusmugami banlanmiss ben anlamadimm kiz ban kurallari ne ben bilmim bilee
okuyodum midemi bulandırdı kustum bende banlamıslar banlanma sebebimde o smilemiş :kızgın:

Kızlar saat 9 menu paylaşmayanlar var hanii nerdesiniiizzz

Ben paylasamadım malum sebep biliyorsun :D :D
Dünkü menüm;
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek ve biraz peynir
Öğlen: Bi kase çorrba, bi tabak sebze yemeği
Akşam: pırasa

Sabah bitane top kek yedim çayla, 2 litre su içtim , maydanoz kürü içtim, yeşil çaylı kür içtim
Daha ne içeyim napayım nerelere gideyim :kızgın:
61.1 +1 kilo:oha::oha::oha::oha:
Dün sporada gitmedim 50 dk yürüdüm

Ayyyy canımm hoşgeldinnn:KK200::KK200: Çok sevindim sadece 1 hafta mı olmuş sanki 1 ay gibi geldi yokluğun çok hissedildio_O Çok sevindim bidahada bırakıp gitme :KK15:

Gunaydin kizlar. .
Efferin kepten banada dua et noluyyy oluymu yarinn bana guzel süpriz olsunn bugun biraz proteinli beslenecemm bakalım yarin ne olcakk
Tahmin ettiydim SekerPancarii SekerPancarii kg verir gelir diee en azindan buna sevinmeliyik dimi canim benim sagligin iyi olsunda gelmene sevindikk
:KK53::KK53::KK53:
YARIN EKSİ CIKICEKSİİNN:KK8:

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(60)Hedef52:60+30

(100)ParteMoralll:100dk+25
(35)Senad:35+55+30
(120)selcanmehmetcan

MOR TAKİM
(305)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50
(45)Htc71: 45
(90)Nuffiun:50+40