• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn dün sorduğun programı indirip kalori saymaya başladın mı ? günde kaç gitmeyi düşünüyorsun
başladım canım benim günlük 1200 çıktı ama ben 1000e düşürdüm 400 sabah 350 öğle 250 akşam diye dağıtım yapıp öyle alıştırıcam kendimi ama önce bi süre ne kaç kalori bunları öğrenmem gerekicek galiba.
senin nasıl gidiyo

evet haklısın kaçamakların takım içinde söylenmesi daha iyi. en azından herkes içinde yanlış oldugunu bile bile söylemek istemicektir kimse
Ama açık açık ne yendiğinin söylenmesi dogru mu yani can çeker diğer üyelerin aklına düşer o yiyecek falan ona bi çare bulabilsek:KK64:
bilemedim belki isyan edince cayilir hamur isi yedm yada tatli yedim seklinde olablr evt

Sinirlerinmi geriliyor tarin cuma yaa neyse yarin bi olsun kim verdi kim aldi ona gore cezamizi cekelim keptinn..
Evt cnm bsyler cekiyo zorrr..
Aciktin nolcak halin kalmadi sabir kuzumm yarin elbet bizimde yüzümüz gulecek..ben kaca esim geldi yemegi hazirliyam
evt bide bu 68 67 ler benim uzun sureli kilom ya beni zor zorluyo psikoljk olarak. 66 65 derin bir oh cekicem sanirm. Bide ulasnca ufack kacamakta bozlma sansi yuksek zorrrr bacim

bilemedim belki isyan edince cayilir hamur isi yedm yada tatli yedim seklinde olablr evt

Evt cnm bsyler cekiyo zorrr..
evt bide bu 68 67 ler benim uzun sureli kilom ya beni zor zorluyo psikoljk olarak. 66 65 derin bir oh cekicem sanirm. Bide ulasnca ufack kacamakta bozlma sansi yuksek zorrrr bacim

aynen tam isim verilmesin ne tür bi kaçamak oldugu söylensin ama tekrarlıyorum kaçamak olmaması en güzeli
işte böyle riskli zamanlarda insanın en son duymak görmek istediği şeyler onu yedim bunu yedim kilo veremiyorum vs. tarzı cümleler..

Dün 9 km yürüdüm kişisel rekorum olabilir bu sanırım sabah bir omlet öğlen yarım kumpir akşam ton balığı yedim
Bugün 7 km yürüdüm sabah bir kk peynir bir açma bir domates bir bardak çay
Öğlen bir kase çorba(yoğurt) 1 büyük kupa sıcak çikolata ve bi biber dolması
Akşam bir kutu yoğurt yiyiceğim küçük öğleni dengelemek için

kaptinn kaptinn bu arada tam yazamadim şoylr aciklayayim.
burda söylenmesinde ki israrim şu
Kisi hic kacamak yapmiyodur. Ama mesela kilosu takilip kalmistir. Bu kisiye haksizlik yapamayiz ama kacamak yapilsa hafta ici deriz ki sen kacamak yaptin oyuzden veremedin seklinde elestirebiliriz.
Ki bende bu kadar kiloyu verirken takildigim zamanlarda oldu. Ozaman bu bana ve baskalarina haksizlik olur.
Kimse arti ciksin istemem ama reglsi gecikmistir hic kacamak yapmiyodur tartida oynama olur ozamanda bu durumu elestiremeyiz hafif beslenmesini isteyerebiliriz gibi.
Onun haricinde ki durumlari bilelim ki ona gore elestirelim.

Dün 9 km yürüdüm kişisel rekorum olabilir bu sanırım sabah bir omlet öğlen yarım kumpir akşam ton balığı yedim
Bugün 7 km yürüdüm sabah bir kk peynir bir açma bir domates bir bardak çay
Öğlen bir kase çorba(yoğurt) 1 büyük kupa sıcak çikolata ve bi biber dolması
Akşam bir kutu yoğurt yiyiceğim küçük öğleni dengelemek için
sabah açma öğle biber dolması mı yedin hemde perşembe günü :işsiz:

aynen tam isim verilmesin ne tür bi kaçamak oldugu söylensin ama tekrarlıyorum kaçamak olmaması en güzeli
işte böyle riskli zamanlarda insanın en son duymak görmek istediği şeyler onu yedim bunu yedim kilo veremiyorum vs. tarzı cümleler..
Katiliyorum canimmmm

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(90)Hedef52:60+30+30

(178)ParteMoralll:100dk+25+53
(210 )Senad:35+55+30+90
(120)selcanmehmetcan

MOR TAKİM
(305)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50
(45)Htc71: 45
(135)Nuffiun:50+40+45
(125) elaalemi: 75+50

PEMBE TAKİM:628
MOR TAKIM:610

Bu 90 dün için

kaptinn kaptinn bu arada tam yazamadim şoylr aciklayayim.
burda söylenmesinde ki israrim şu
Kisi hic kacamak yapmiyodur. Ama mesela kilosu takilip kalmistir. Bu kisiye haksizlik yapamayiz ama kacamak yapilsa hafta ici deriz ki sen kacamak yaptin oyuzden veremedin seklinde elestirebiliriz.
Ki bende bu kadar kiloyu verirken takildigim zamanlarda oldu. Ozaman bu bana ve baskalarina haksizlik olur.
Kimse arti ciksin istemem ama reglsi gecikmistir hic kacamak yapmiyodur tartida oynama olur ozamanda bu durumu elestiremeyiz hafif beslenmesini isteyerebiliriz gibi.
Onun haricinde ki durumlari bilelim ki ona gore elestirelim.

haklısın diskalifiye olayı basit bişey değil önü arkaası araştırılmalı
ben kaçamaklar için haftalık liste tutarım kendimce hem unutulmamış olur
ben asla hastalık vs durumlarda artı cıkanlara kızmıyorum hafta içi kaçamak yapıp sonra cumaları burda aglananlara kızıyorum en azından sabit cıkmayı basarabilmeli o kaçamagı yapıcak kadar kendine güven

başladım canım benim günlük 1200 çıktı ama ben 1000e düşürdüm 400 sabah 350 öğle 250 akşam diye dağıtım yapıp öyle alıştırıcam kendimi ama önce bi süre ne kaç kalori bunları öğrenmem gerekicek galiba.
senin nasıl gidiyo
kalorisi düşük olan şeyler domates maydonoz salatalık marul gibi şeyler ben günlük özellikle çarşamba ve perşembe günü 600-700 arası kalmaya çalışıyorum biraz yürüyüş yaptın mı da dengeliyor . sworkit diye bir programda var spor için ben dün onla 45 dakika yaptım ortalama yaktığın kaloriyi de gösteriyor

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(90)Hedef52:60+30+30

(178)ParteMoralll:100dk+25+53
(270 )Senad:35+55+30+90+60
(120)selcanmehmetcan

MOR TAKİM
(305)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50
(45)Htc71: 45
(135)Nuffiun:50+40+45
(125) elaalemi: 75+50

PEMBE TAKİM:688
MOR TAKIM:610

Bu 60 da bugünün

Screenshot_2017-03-02-15-48-06-1.webp
Screenshot_2017-03-02-15-49-16.webp

Kızlar belki ilginizi cekebilir bilmeyenler icin attim bugun a101 de bunlar var ben direkt ısmarladim esime kutular falan cok cici

Evet erken olcak menumu yaziyim
Sabah 10:30 yesil mercimek yemegi iki küçük haşlanmış yumurta bi catal peynir sekersiz cay

Ara bi lt suya tracin maydonoz yarim limon islattimdi geldim gttim ictim bittikce ustune su ekledim

Akşam 16:00 elma sirkeli marul, kucuk kase tavuk gogsu kavurmasi, 3 yk yesil mercimek 3yk yogurt bol su
En gec acikirsam 18:30 da bir parca tavuktan alirim yoksa almam.
Gec saatte sekersiz cay icerim belki yesi cayy

kalorisi düşük olan şeyler domates maydonoz salatalık marul gibi şeyler ben günlük özellikle çarşamba ve perşembe günü 600-700 arası kalmaya çalışıyorum biraz yürüyüş yaptın mı da dengeliyor . sworkit diye bir programda var spor için ben dün onla 45 dakika yaptım ortalama yaktığın kaloriyi de gösteriyor
spor konusunda biraz tedirginim bu ara niyeyse sanki kilo vermem durcak gibi hissediyorum hazzır 55 lere düşmüşken 53 e kadar hafif sporla gideyim bakalım nasıl olcak

Evet erken olcak menumu yaziyim
Sabah 10:30 yesil mercimek yemegi iki küçük haşlanmış yumurta bi catal peynir sekersiz cay

Ara bi lt suya tracin maydonoz yarim limon islattimdi geldim gttim ictim bittikce ustune su ekledim

Akşam 16:00 elma sirkeli marul, kucuk kase tavuk gogsu kavurmasi, 3 yk yesil mercimek 3yk yogurt bol su
En gec acikirsam 18:30 da bir parca tavuktan alirim yoksa almam.
Gec saatte sekersiz cay icerim belki yesi cayy

aşkam yemeği biraz erken mi olmuş sanki 5 gibi yeseydin acıkma ihtimalinde ortadan kalkardi belkim :110: dün ben o kadar acıktım ki bişeyler yememk için uyudum bugünde aynısı olcak muhtemelen çünkü yarın cuma :110:

Back
X