• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hakketten cok sağlıksız olmuş :skandal:
halletin mi wc sorununu kuzum yoksa git biran önce doktora olmaz böyle
evet kuzu sımdılık hallettimm o yuzden bu kadar etki etti tartıdada 2 kez cıktım o otu ıctıgımden berı sabah aksam ıcıcem bakalım bu hafta full ınsallah duzene gırer

kaptinn kaptinn pazartesi yeni spor listesinde bende olmak isteyrum:KK73: şu haftasonunu da acik esnek geciriyim de pazartesi az yemeye gecerem geri baya sıkıldım çünkü hep diyet yapmaktan:KK51: iki gündür az yiyim dedikce saldiriyom herseye :KK51:

Bulantıların mi var tatlisimmm ayy ben hic bulanti yaşamamıştım sadece sabah hafiften midem bulanirdi sanki hamilelikde mide bulantisi olunca insan hamile oldugunun daha bi farkinda olii:deli: ama fazla degildir insallah bibigim:dua: iyyim bende kuzum regl olacam istah tavan durduramiyimmmm:eek::oha:
Aynen cnm herseynnrmal gidince bir korkuyom vallaaa cok sukur idare ediyos ama negatif bisi yok :dua: aman istahina dikkat sisip oturmaa tarcinli sut icc hemen

Yeğim men onu:KK8: @ParteMoralll :KK36: Poncikde mi kaptan yardimcisi olduu :KK37: poncikbirgelincik poncikbirgelincik :KK73:hayirli olsun balim:KK36:
iviiiitttt rahat oluyomş böyle valla tek zormş megersem:KK53:
evet kuzu sımdılık hallettimm o yuzden bu kadar etki etti tartıdada 2 kez cıktım o otu ıctıgımden berı sabah aksam ıcıcem bakalım bu hafta full ınsallah duzene gırer
cok sık içme ama bagırsak tembelliği olur daha kötü olursuuun:eek: bak selcan da sinameki içmiş zmanında senin gibi şimdi ugrasıyo böyle:110:
kaptinn kaptinn pazartesi yeni spor listesinde bende olmak isteyrum:KK73: şu haftasonunu da acik esnek geciriyim de pazartesi az yemeye gecerem geri baya sıkıldım çünkü hep diyet yapmaktan:KK51: iki gündür az yiyim dedikce saldiriyom herseye :KK51:
ooo demek listeye girceksiiiinnnn :oha::oha: benm canım hiç spor yapmak istemiyo yaa:sus:

Her zaman böyle oluyo nedense..3 kilo verip biraz duraksıyo sonra tekrar inişe..bu hafta ek çaylar falan içip desteklerim insülin direnci böyle bişey işte malesef..
d vitamini verirse doktor belki hızlanır zayıflaman sen sporda yapıyosun beslenmende düzenli
bende istiyorum d vitanimi almayı hiç güneş göremiyorum bütün gün kapalı yerdeyim

d vitamini verirse doktor belki hızlanır zayıflaman sen sporda yapıyosun beslenmende düzenli
bende istiyorum d vitanimi almayı hiç güneş göremiyorum bütün gün kapalı yerdeyim
4 aydır kullanıyorum damla olarak..bakalım bugün tahlilde ne çıkacak..aslında en etkilisi iğne olanıymış düşük çıkarsa istiycem doktordan..

Back
X