- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kıvırcığım çakma sarıyımYok kuzum malesef esmer değilim cook isterdimama kıvırcıgım
![]()
Hamd olsun bizde yok hastalik vs komsumda aldiydi sonradan kolon kanseri cikti çocuğu aldilar ve komsum cok perisan oldu.. rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin dermansiz dert vermesin ins..bende zorlanıyorum yöntemler bula bula çıkıyorum ...
hastalık olursa almıyorlar değil mi çocukları allah korusun tabi ki de
30 mudur değildir bu benceOofofofofififif ben hakettim aslnda kacamagi ama haftaya pazara sakliyoreee :)
Ooohh bende sana yetisiyim barigerci hedefim kkadar deel
sagol bebekimmmm
Hahahahaha kiz bu super oldu
kiz daha inxesindir 55 sin delurmee.
Ama sagda ki vucud tip ben once bel kalin bacak ayniama bu dahami basenli ne bilemedim belki aynidir :d hahahaha 30 sa aynidir
![]()
Yok ya sende beni çop yaptin :d keske foto atabilsek atardikda silinmisi yasak30 mudur değildir bu bencesen dha zayıf duruyon
bnm bacaklarımda öyle bencedeğil mi ki
![]()
açılmıyo ki![]()
bende kıvırcığım çakma sarıyım![]()
ban mı istiyon senYok ya sende beni çop yaptin :d keske foto atabilsek atardikda silinmisi yasak![]()
o nası oluyo kuzu sen 60 kilosun bu kadar olamazsn ki imkansız![]()
bunun az biraz daha zayıfı
saçma değil mi yetişirtir büyüt hastsaın dye alsınlar evladını ... rabbim seninkileri bağışlasın sanaHamd olsun bizde yok hastalik vs komsumda aldiydi sonradan kolon kanseri cikti çocuğu aldilar ve komsum cok perisan oldu.. rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin dermansiz dert vermesin ins..
![]()
bunun az biraz daha zayıfı
aaa saç rengini hayal ettim kıvırcıkta güzel olurbende kıvırcık ve cakma bakır karamel![]()
evet herkes cok yakıştırıyo bu saça bu rengi fotolarda net cıkmıyo cıksa atardım sizeaaa saç rengini hayal ettim kıvırcıkta güzel olur![]()
o nası oluyo kuzu sen 60 kilosun bu kadar olamazsn ki imkansız![]()
ben 74 kiloyum anca bu kadar gelirim sen nasıl bu kadar oluyon
ayyyyyy çok güzel saçların maşallahİşte saçımm artık ne kadar belli oluyosa![]()
bayaa bayaaaatamam kızlar o abartı olmuş olabilir![]()
![]()
![]()