• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bnm aklımda siemens te kaldı aslında ben daha arstırmadım ama dış görünüş olarak siemens daha iyi :KK53:
Cok kaliteli canim siemens aldim mi iyisinden almak lazim sonra degistirilmiyo boyle seyler ömürlük

Kira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcaz :KK36: Darısı sizin başınıza inşallah :KK68:
inşallah kuzum hayırlı lsun sizede mutlulukla huzurla oturun inşallahhh :KK36::KK36:

evvet kira olcak canım bizim oturdugumuz semtte olcak ve bunu niişanlımın ailesi sanki içgüveysi geliyo gibi algılıyo:işsiz::işsiz:
Ayy ne guzel anana yakin ol bosver onlar icguveysi algilamaya divam itsin:D

oo annenlere yakın çok iyi olmuş böylesi anneye naz geçer ama her kv nazı kabul etmez
ama annemde dedim öle hergün her akşam bekleme yada gelme o zaman herkesin evi ayrı olcak ben her fırsatta gelirim zaten dedim :KK53::KK53:

Oylemi dedin harbiden:skandal::skandal::skandal::skandal:

:KK45: ben bilirim:KK48:
neee be:KK53:
he dedim o anladı zaten ne demek istediğimi işim mi yok sana gelcem sen gel bana dedi :D:D haftada 1 2 akşam giderim ben nişanlım dısarı cıktıgında yiterrr çalışcam bn yorgun oluyom akşamları :ruh:
bn tadsız tuzsuz muyum niye öle diyon :tokat::tokat:

he dedim o anladı zaten ne demek istediğimi işim mi yok sana gelcem sen gel bana dedi :KK70::KK70: haftada 1 2 akşam giderim ben nişanlım dısarı cıktıgında yiterrr çalışcam bn yorgun oluyom akşamları :ruh:
bn tadsız tuzsuz muyum niye öle diyon :tokat::tokat:
Ozlersin anaciginiiiii :)

Koca ise ben buraya damlar:KK70::KK70:
bugün çalıştıgım yerde bi kadın ev kadınları bütün gün oturuyo temizlikte yapsınlar bi zahmet yapmak zorundalar dedi :işsiz::işsiz: kızdım baya söylendim ama bunu bi kadının söylemesi cok tuhaf değil mi ? sanki ev işleri kolaymış gibi..

bugün çalıştıgım yerde bi kadın ev kadınları bütün gün oturuyo temizlikte yapsınlar bi zahmet yapmak zorundalar dedi :işsiz::işsiz: kızdım baya söylendim ama bunu bi kadının söylemesi cok tuhaf değil mi ? sanki ev işleri kolaymış gibi..
Ayy cocuk ev isi en zor olani yaa o ne demekmis oyle hele hem calisip hem ev isine kosturanlara saygim sonsuz yaniii hemde kadin diyo bunuuu gerçekten ayip:tokat:

Ayy cocuk ev isi en zor olani yaa o ne demekmis oyle hele hem calisip hem ev isine kosturanlara saygim sonsuz yaniii hemde kadin diyo bunuuu gerçekten ayip:tokat:
evetttt kolay bişey değil ki bütün gün o evin işlerini halletmek bide mecbur lafına cok kızdım sanki evlenmemiş hizmetciliğe başlamış:63::63:

Back
X