• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen mi düzelcen spor listesini ben mi düzelteym :KK70::KK70:@SekerPancari71

ben artık düzenli olarak yapıyorum her akşam ama bende yazmayı unutuyorum:KK53::KK53:
sende spora başladıgına göre:KK76::KK76::KK76::KK62:
Basladimm tibii:KK76: dans videosu hosuma gitti giz iste benim stilimi izlerken yaptim bek eglendim:KK70: cardio olarak boyle dans videolari yapacumm:KK31::KK8:fiducum kivrimli olacuh:KK8: sapih miyim acaba:KK70:

Basladimm tibii:KK76: dans videosu hosuma gitti giz iste benim stilimi izlerken yaptim bek eglendim:KK70: cardio olarak boyle dans videolari yapacumm:KK31::KK8:fiducum kivrimli olacuh:KK8: sapih miyim acaba:KK70:
:D:D:D:D:D ahahaha :D:D:D
evet cok güzel oluyo onlar :D ama galiba yag yakımı için onlar daha cok sende de yag kalmadı malumunuz :D:D

nasılsın tatlım nasıl oldun
Iyiyim cnm mide bulantilarim artti o zorluyor sen nasilsin bakimmm
1 aya bulantıların geçmiş olur sende hamileliğinin tadını cıkartırsın doya doya :anneadayı:
ins canim. En cok alisveris zamanini bekliyom heyecanlaaaa:rolleyes:

Yine ben yine regl olmadimmmm:ruh::ruh:
ne oluyooo giii:confused: her ay benii sevindirikliyonuss sonra foss cikiii:KK8:

Hee ozenirdim keskelerim zayif olsam da bende oyle yesem diye:KK70:
:D:D

Benimkileri napicaz :KK30::KK30: bence munter munter e verelim o nasilsa hamile :confused:
Verin verinnn benimkiler az yaaa:sopa: 2 sn de harcadinis beniii beee:tokat: hayinlarrrr:ukala:
Bencede nihahahaoaihajaooo:confused::KK70::KK70:
biriisideee hazir bekliomusssss:tokat::sopa:

:KK53::sopa:

Gecmisi okumuyo zaten bosver :KK70: hahahah
okudummmmmmmmmm :KK53: uzerime yaptiniz planlarin hepicigini gordummmm :KK53:

bugün dışardan yicez ama ne yicemi bilmiyorum seçenek çok az :kk77: midem de çok kötü böbreğimde :işsiz::işsiz:
Bobregin mi agiriyor kuzuuo_O

Iyiyim cnm mide bulantilarim artti o zorluyor sen nasilsin bakimmm

ins canim. En cok alisveris zamanini bekliyom heyecanlaaaa:rolleyes:

ne oluyooo giii:confused: her ay benii sevindirikliyonuss sonra foss cikiii:KK8:

:KK70::KK70:

Verin verinnn benimkiler az yaaa:sopa: 2 sn de harcadinis beniii beee:tokat: hayinlarrrr:ukala:

biriisideee hazir bekliomusssss:tokat::sopa:

:KK53::sopa:

okudummmmmmmmmm :KK53: uzerime yaptiniz planlarin hepicigini gordummmm :KK53:

Bobregin mi agiriyor kuzuuo_O
sus kizz ne bebisi daha erken:tokat:

Harcaris sen hamilesinnn al kilolari bizene bacaklarimiz incelsin gi bizede yazik:ruh:

Back
X