- Emoji Skoru
- 26.227
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #188.761
HEVESLENDİRİM DEDİMDİ:d
ben niye böyle yapıyorum diyerekten bakıyodur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HEVESLENDİRİM DEDİMDİ:d
ben niye böyle yapıyorum diyerekten bakıyodur
![]()
hahahahah![]()
yediğim doğrudur ama küstüğüm görülmemis
benimki gelincikten geliyo
![]()
disardan mi tohaat yisenyo yo yooooo ben küsmemaksam ne yesem acep
dışardan
![]()

bana bak meyveli yogurt al yada yulaf al onu yi valla döverim seniyo yo yooooo ben küsmemaksam ne yesem acep
dışardan
![]()

ya tövbeeeee![]()
ayyyy sus sus selcan geldi aklima hahahahaahahahahahahah onun derdi baska ya kafamda epsrler ucusuyo
biraaaahh yaaaa
disardan mi tohaat yisen![]()
oy yerim ben onu :kizimin dilinde anne ya coh komic
![]()
![]()

sen sor bakim bunları dilimlemeye bıcah varmı üstüne dökmeye tarcın var mı bunları koymaya boyle tabak var mı
sen sor bakim bunları dilimlemeye bıcah varmı üstüne dökmeye tarcın var mı bunları koymaya boyle tabak var mıvarlık icinde yokluk çekiyoz
![]()
yulaf hani şu atlara veriliyo saman gibi bişişu yulaf nasıl bişey ya hıc yemedımchia alcam bende instagramda gördüm irem derici onla zayıflamıs
![]()
bu neSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
Burda bir tabak makarna eksik

evde dogalgaz yok yemek yok ekmek yok su var![]()
hahahahahahahaahhaahaoy yerim ben onu ::
kızına de ki anne dittiiii
![]()

Öğlen ile sabah birleşmesi çok mu olmuş :/ bana yerkencok gelmedi ama misafirim vardi
canın makarna istiyo hala dimiBurda bir tabak makarna eksik
![]()
gel kizzz sana makarna yapimda ye
![]()
hahahahahahahaahhaaha![]()
Bu neeeeeeeeeeeeeeeSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay

Bu neeeeeeeeeeeeeeeSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay

bayıldım bu söze :)İstediklerini giymek istiyorsan istediklerini yememelisin
ama gerçekten doymadımBu neeeeeeeeeeeeeee![]()