• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vall bi hareketlenme seziyorum ama :KK70::KK70::KK70: 1 hafta sonra akşam cıktım wc ye kuzum sabahta belki dedim ama yok :sus::sus:
birazda yapamıyorum dediğimiz için böyle oluyor sanki .... eskiden 10 dk yürüdüm mü wc ye koşardım şimdi çok zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olda spor önemli değil
Zaten geçen hafta büyük fark attık:KK53:
bu haftada atacaz gibi dün 120 dakika yürüdük :D hafifledi ağrılarım demek wc sorunu yüzünden oluyordu ... tedavi içinde yürüyüş öneriyor diyetisyenler ve doktorlar bol bol yürürüm :D ağrı önmli değil alışmak zorunda naz yapmasın bana :D

Ayy ne kadan zor tasinmak biz resmen surunduk madur olmustuk allah kolaylik versin tasindinizmi bu yasananlarin hepsini unutuyonnn
aynen canım öyle valla hasta olucam soguktan dun aksam kettle la su ısıtıp dus almaya calıstım resmen ezıyet :( dondum dondum gece desen ayrı :cry:

Chia bulamadım bende keten tohumu aldım yumurta kalitesini de arttiran gıdalar arasında bu bitince de chia alırım ancak bulurum o zamana sanırım
ayy bende dun aksam chia aldım ama daha acmadım a101de vardı bitane kalmıss hemen kaptım :D ama yulaf kepegı bulamadım

Gunaydin kizlar :kahve: gecmisi okuyum dedim ama o kadar cok konusmussunuz ki:duduk:pes ettim:KK51:

Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi :KK70:

Kayisi degil gunkurusu yiyecen:tokat:
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrima :tokat: dilimde ttuy bittii :tokat:

ay ben ılk su gunkurusundan aldım kuscak gıbı oluyodum hıc sevemedım :( sımdı kayısı yıyorum duzenlı

birazda yapamıyorum dediğimiz için böyle oluyor sanki .... eskiden 10 dk yürüdüm mü wc ye koşardım şimdi çok zorlanıyorum
bence yaş ilerledikce oluyo bünyede artık bi düzen oturtuyo ama bize anormal geliyo tabi

bende şu hindistan cevizini hiç yimedim :KK57:
Ayy ben bi kere yedim tam suyunu çıkardık kizima verecektik döktüm yanlişlınan:D gocam bi bakiş atti sonra sustu:Dahajaiaiajjahaha bizde histintinini yidik:deli:guzeldi ama:kk77:

canım yulaf 101de yoktu ben chia aldım yulafa baska marketten bakıcam
Şokdan aldim ben geçen hafta yulaf ezmesi canim bi bak istersen:eğlence: ayy boyle seyler kiymetlendi bitiyo hemen geryerde olmuii:eek:

Back
X