• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen öyle canım kesınlıkle ben durumları suan ıyı olmasına ragmen hıcbısey ıstemedım ilerde lafı olur diye gücüm yettiği kadar herşeyi yapıcam tek kızım tek cocugum annemde cok ozenıyo hıc bısey ıcımde kalmasın ıstıyorum :KK33:
sen yine azar azar iste istemeyncede ucuza getiririz diye düşünüp iyice kısıyolar:63: erkeklerin huyu az masraf olsun aman cok bişey istemesin diyolar uygun iste. ama iste yani

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
()Htc71:
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:565
MOR TAKIM:454

bnde listeyi bekliyodum :KK70::KK70::KK70: 2günün sponu yazdım ayrı ayrı
Bende dans edecem yine:D kiz dün varya öluyodum heryerim agridi boyle hamlama gibi degilde hani sabahtan aksama temizlik yapan da her yanin agrir ya oyle oldum:D zor uyudum agrimdan 10 da yaattim uyudum:D

Yok
:KK8::KK8:

Evet cnm benim bulantilarim artti :KK43: cikartmalara basladim baya ogurmelere kiz cok pislestim detayli anlattim ama anlayin diye :KK70:
bebeisim iyidir dimi benimde midem bulaninca oyle dusunuyom icimi ferahlattin selcanimmmm :KK60:

Ta kendisi kuzummm. Sen sabah kalkimca ikik su ile yedinmi bunlari de bakemm
yok canim aksam caynan vegunaralarda yidimm

Bende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrr:KK70::KK70:gajajajajajahah ama gocam bek yaguşuhlu evlenmeyi düşünmüyodum görünce ağzım dilim baglandi sanki hee istiyom :KK8:dedim:KK70:ahahahaj
ahahahahaha :D:D:D kız ne güzel işte kolay mı öyle görücü usulü görüp aşık olmak bence bu bile bi heyecan olmş teklife gerek yok :KK53::KK53: e erken evlendn o zaman sen nerden bulmşlar seni daha 18 yaşındaykene kim tavsiye etmiş merak ettiiimmm:deli:

Bende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrr:KK70::KK70:gajajajajajahah ama gocam bek yaguşuhlu evlenmeyi düşünmüyodum görünce ağzım dilim baglandi sanki hee istiyom :KK8:dedim:KK70:ahahahaj

görücü usulü evlilikler cok daha saglıklı oluyomusss dogrumu :KK8: bende hıc bakmam tıpıne seversem ondan baska kımse yakısıklı gelmezki bana :KK25:

Bende dans edecem yine:KK70: kiz dün varya öluyodum heryerim agridi boyle hamlama gibi degilde hani sabahtan aksama temizlik yapan da her yanin agrir ya oyle oldum:KK70: zor uyudum agrimdan 10 da yaattim uyudum:KK70:
ho maşallahhh nası yaptıysan artık :D:D kızına da iyi olur ama enerjisini atar o da hemde eğlenir oh kendine göre spor buldun :D:D

ahahahahaha :KK70::KK70::KK70: kız ne güzel işte kolay mı öyle görücü usulü görüp aşık olmak bence bu bile bi heyecan olmş teklife gerek yok :KK53::KK53: e erken evlendn o zaman sen nerden bulmşlar seni daha 18 yaşındaykene kim tavsiye etmiş merak ettiiimmm:deli:
18 olsa keske :sus: Ablamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee:D tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi:KK53: neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedim:Dahajahah:oha:sonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik:KK53: 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam:KK16:

18 olsa keske :sus: Ablamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee:KK70: tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi:KK53: neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedim:KK70:ahajahah:oha:sonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik:KK53: 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam:KK16:

16 yasında mı evlendın :oha::KK57:

18 olsa keske :sus: Ablamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee:KK70: tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi:KK53: neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedim:KK70:ahajahah:oha:sonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik:KK53: 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam:KK16:
kız eneeemmm cok genc evlenmişin ya sen :eek::eek::eek: ama olsun mutluysan sorun yok :21::21:

görücü usulü evlilikler cok daha saglıklı oluyomusss dogrumu :KK8: bende hıc bakmam tıpıne seversem ondan baska kımse yakısıklı gelmezki bana :KK25:
Valla 7 senedir evliyik ve mutluyuz Allah'a şükür :dua: Ayy görücü usulu olunca ilk bi tipi ilişiyo gözüne tabi huyu iyi olmazsa isinamaz insan huyu da iyi Allah'a şükür :KK37:

Back
X