• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bundan baktım dun aksam bu yoktu
05093202_large.jpg

daha öncede mıgrostan bunu almıstım ama cok sevemedm

yulafkepegi1.jpg
yulaff ezmesi ben ondan aldimdi lifalif,yulaf kepegide farkli kutuda ama ayni oyle bende onu adini pek sevmedim

Aha bunu yaptim dün guzeldi valla yapacam bunu yine:deli: 25 dk hunharca dans edecum:KK45:

anamgile gidince bunuda indireyim tele :KK70:o şeyler vardiya spor programı 5 gün falan yaptım sonra duzen bozulunca gitti kaldı öyle silmedim sonra yine başlarım diye bide o bacak ağırlıklı sanki.
benim bacaklarim ince bende göbek var ona göre bişey bakicam tatlım :KK33:

aynen dinen gerkli o eğer boşanırsanız falan seni bi süre idare edicek bi para olması gerekiyomş

aaa söylemeyende var mıymışşş :oha:

evet bızım bı akraba kızın nıkahında soylememısler kızda bilmiyomus oylecene gıtmısss aha pancarada dememısler ama o zati almıs :KK53:

O HTAYI İLK NİŞANLIMDA BEN YAPTIM YÜZÜKLERİMİZE VARANA KADAR AİLEM KARŞILADI KIYMET Mİ DEĞER Mİ BİLİNDİ P.ŞT DEFOLDU GİTTİ HER ZAMAN İSTİCEN BİRŞEY YAPIYORLARSA DA TEŞEKKÜR EDERİM ANNEM BABAM DİCEKSİN HİÇ YOK DEMİCEKSİN KÖTÜ ÖĞRENDİK AMA ÖĞRENDİK
aaa olsun kuzum kötü bi tecrube olmş ama kurtumşsun erkenden en azından. böyle yüzsüz erkeklerden nefret ediyorum

şükür geçmiş bitti geldim :KK70:
büyük başarı o kadar sayfayı nası okudun özet geç bakim :D:D:D
Selam kızlar..
Çok geç kalktım bugün kızım iki gecedir uyumuyo ağlamak ta yok sadece oturcakmışız :) bugün temizlik yapıcam kaç gundur bakamıyorum eve..
ay o nasıl bişey öyle cizgi film falan mı izliyosunuz :D

doğal elmalar da da var canım o ilacsiz gubresiz olanlarda ama çok ince çıkıyor bizim bahçede var ne ilaç ne bişey ondan da çıkıyor azıcık ama dediğin gibi dışardan aldiklarimizdan çok çıkıyor biseyler yapiyorlar artık ne yiyecez artık bişey kalmadı düzgün :110:

geçmiş olsun tatlım kalbi duymustum ama tüm organların olanı duymamistim hiç tez vakitte senin de kucagin dolsun insallaahh :dua:

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454

:KK70::KK70:kiz nasıl bi anlayış tarzın var benimde htc yi telefon markası sanmistin bende nedense her tek yazılmış O yu ilk sıfır diye okurum hele dalginsam :KK70::KK70:
spor listesini ayrı alıntıla kuzuuuuu tek olsun o :tokat:

:KK70: ozamaan bayat :p

Ay ne cocnutmus hahahahahahaa konus konus bitirememisniz :KK70: kalkimda yiim bari :KK70:

Evetttrtt cnmmmmmm bayadir bildigm icin hep soyarim bicagi surtunce cikiyo o mum gibi sey en iyisi sirkeli suda bekletmek soymak

Kapinin esiginde civi:KK57: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

o alttaki yulaflarla bu kiz xagiz neler yapti :KK70: krepler tostlar ekmekler :KK70: usttekinden esim.kendine aldi guzelse yiim :KK70:
hee köy eviydi o eskiydi köydeydik :D:D:D:D

Back
X