- Emoji Skoru
- 9.973
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #189.241
bende şimdi küçük pet sise var tatlım yazın gittigimizde getiricem yine yollayam sana dabana pekmez gönderin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şimdi küçük pet sise var tatlım yazın gittigimizde getiricem yine yollayam sana dabana pekmez gönderin![]()
ayy tam yemek yiyordum bütün iştahımi aldın götürdün suan![]()
sende gezacımışlarda 150gr a düşürmüşler sonravicdanlı insanlar
ben bu hafta sonuda evdeyim sen gez dur![]()
al tabiiiivalla kimsenin malı kimseye helal olmaz Allah sorar hesabını ben anenme yapcam işte dogum gününde alyansı bilem yok bi alyans bide cicek alcam ayy cok seviyorum tontişim benim![]()
kız benım arkadaşım eczanede calısıyo o sureklı ıcıyo müshilama sonucunu burda anlatmayım mıden kaldırmaz
işyerinde cok kez camasırını çöpe atma durumunda kaldı
![]()

bagırsaklara zararı yok mu onun![]()
AKŞAM YAPAYIM EŞİMİ DE ALAYIM YANIMAHe giz demek kimsenin aklina gelmiyomusagahajajk
yap valla cok eglenceli ben bugun daha guzel yaptim hareketleri![]()
Ya bu spor takibini anlamadım ben :/
cok mu getiriyonuz ki sağolasın kuzucummm şimdi değilde hamileyken isteyebilirim belkibende şimdi küçük pet sise var tatlım yazın gittigimizde getiricem yine yollayam sana da![]()
ben gezemiyom sevgili nişanlım hep calışıyosende gezsuan hali sildimmmm mutfak kaldi. Cumartesi de arkdsmla oglu gelcek. Pazarda ben gezmeyee doluyum anliyacagin
al tabiiii![]()

sen bnm yerimede gez valla bnde de aynı oluyo yoksa zaman geçmiiiykızlar sızle konusunca gün cabuk bitiyo![]()

[/QUOTE]
çıkışta arkadaşımla buluşcaz
bu sabah 60,9 çıktım -300 
genelde 1.5 litrelik pet siseyle getiriyorum tatlim yaz dan yaza ben çok yememcok mu getiriyonuz ki sağolasın kuzucummm şimdi değilde hamileyken isteyebilirim belki![]()
dün bu saatlerde aramıştım çok hızlı dönüş yapıyorlar olurr bolbolben gezemiyom sevgili nişanlım hep calışıyosen bnm yerimede gez
![]()
bende bir tuhaflık mı var diyordum ok teşekkür edrimSPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(79)SekerPancari71:44+ 35
PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454
kız ben seninkini eklemıstım.SchonerDuft
cıktı="keptinn, post: 50567280, member: 800083"]valla bnde de aynı oluyo yoksa zaman geçmiiiy![]()
çıkışta arkadaşımla buluşcaz
bu sabah 60,9 çıktım -300
[/QUOTE]