Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar annemin tansiyonu 22ye fırladı. tüm gün annemin tansiyonunu düşürmekle uğraştık o nedenle siteye pek giremedim:KK43: menümü geç paylaşıyorum. Menü falan düşüncek halim de yoktu ne bulursam onu yedim :KK43:

Sabah: (saat 12 gibi) 5 siyah 5 yeşil zeytin,
1 parça İzmir tulum peynir

Öğle yok

Akşam: (saat 9 buçuk gibi ) 1 büyük kase brokoli çorbası, 1 kase haşlama patatesli bulgurlu kıymadan yapılmış köfteli sulu yemek

Gece: 4 kare çikolata + 8-9 tane yarım kesilmiş kurutulmuş domates + 2 parça İzmir tulum peynir, 10 tane falan da zeytin yedim :/

Azıttım biliyorum ama sinirlerim çok bozuk yemeğe saldırdım :KK43:
Cok cok gecmis olsun canimmm,Allahtan acil sfalar diliyorum.simdi nasil,iyimi.normale dondumu tansiyonunuz.cok gecmis olsun.Anneler cok kiymetli.

Gunaydinnn kizlar:KK68:
Nasilsiniz,bu haftayida atlattik sukurler olsun,gecem gunduzum diyet oldu benim:KK70:ay ne zormus bu isler,alirken farkina bile varmiyorsun:KK4:verirken ugras dur:confused::KK4:.
almak saniyeler vermek haftalar sürüyo :D:D
Valla benim de canım çok çiğ köfte istiyor bu aralar ama yemicem işte :KK70:
yarın bol acılı evde yapar marulla yersin canım o pek zararlı değil dısardakiler gibi:KK51::KK51::KK53:
Ben bu sabah cok mutlu oldum:KK68:sabah 7.30 da tartildim 61.2kg ciktim.sonra geri yattim uyumusum.saat 10 da tartildim,60.9 kg yi gordum:-):KK68::rolleyes::KK6:yarina da biraz fark olur insallah kizlar:KK68:
61.3 ün altında oldugun sürece listedesinnnnnn:KK9::KK9:

Canimmm,kiyamam bize ya,ben de carsamba gunu baya kotu oldum,allah yardimcimiz olsun bizim.saglikla en kisa zamanda verelim su fazlaliklarimizi.
Valla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben Yaw :D

Valla canisi insanın canı çıkıyor bu sabah kiloyu fazla gördüm olim mı daha ne yapam dedim Yaw tobelerim olsun açlıktan kırılan ben fazla çıkan gene ben Yaw :KK70:
Kuzu sen spor da cok iyisin,bur yer de muhakkak bir degisiklik istiyor bunye.gecen bir yerde okudum.gunluk tuketilen oeyniri degistirmek.yada surekli yedigimiz bir seyi ogun den cikarmak vs.ben bu hafta corba hic icmedim.ve kahveyle yedigim yulafli biskuvilerde yemedim:rolleyes::KK34::KK9::KK70::KK68:

Kuzu sen spor da cok iyisin,bur yer de muhakkak bir degisiklik istiyor bunye.gecen bir yerde okudum.gunluk tuketilen oeyniri degistirmek.yada surekli yedigimiz bir seyi ogun den cikarmak vs.ben bu hafta corba hic icmedim.ve kahveyle yedigim yulafli biskuvilerde yemedim:rolleyes::KK34::KK9::KK70::KK68:
Bende anlamadım canım sabah kalk plates yap akşam kalk yürü vay arkadaş diyom bu ne ne yapsam sulu yemek yiyorum ekemk hiç yok mesela sabahalro yeşil çay. Vs gabizligim var biraz ondan mı diyorum artık pazar günü ve bir ay olacak 66 görmeme lazım o zmaan kadar ah şu 60 görsem gerisini aramicam dün eşimden tartı fazla çıktın dedi benim tartı psikoloji bozan cinsten konuşuyor konuşuyor kılınış bu diye uyandırıyor adamı obur odadan duydu valla eşim bende hep açlıktan öleyim o zmaan dedim :D

Senin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedim
Ayy ben kısır cok seviyorum ya yapinca doymak bilmiyom:bicak:o yuzden cok nadir yapiyom:deli:

SekerPancarii SekerPancarii o 1900 gr nasil gitti:KK6::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK35:tuyo tuyo tuyo.spor deme lutfennn:KK70:
Yoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdim :rolleyes: metabolizma şaşırsın diye baya şaşırdı nerdeyse 2 kilo gitti:KK71: yarin tam sonucu yazicam 3 günde ne kadar gittigini:KK73:

Back
X