- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.501
eger bana attıgı foto kendisiyse evrt çırpı gibi 5 kilo verse yeterde artar bileOyle mii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger bana attıgı foto kendisiyse evrt çırpı gibi 5 kilo verse yeterde artar bileOyle mii![]()
1 dilim börek yicemdişimin kavuguna yetmez ama kalorisi cok nası oluyo anlamıyom
![]()
bizim burası da öyleAyy cok sıkıldım hava kasvetli yağmurlu ruzgarli![]()
tam denk gelmiş detoksta bugün tavuk vardıÖğlen yemeğimi yedim1 kase tavuk suyu çorbası, tavuk sote
![]()
yok kidaha doyurucu şeyler yesene![]()
Ayy keske aksam mesaiye kaliyonuz diye yemek de verseler1 dilim börek yicemdişimin kavuguna yetmez ama kalorisi cok nası oluyo anlamıyom
![]()
tam denk gelmiş detoksta bugün tavuk vardı![]()
Boyle havalarda canim misir cekii yaglibizim burası da öyle![]()
Bende meyve yedim cok açim bugunÖğlen yemeğimi yedim1 kase tavuk suyu çorbası, tavuk sote
![]()
Bende meyve yedim cok açim bugun2 de de ogle yememi yicem
![]()
Yemek olan yerlerden uzah durben şuan gayet tokum ama benim açlıklarım krizlerim akşam eve gidince başlıyonapmalıyım yememek icin
veryolar kuzumda ben tek başıma cıkamam yemeğe yemek hane yolundan korkuyorumAyy keske aksam mesaiye kaliyonuz diye yemek de verseler![]()
Yemek olan yerlerden uzah durkapat kendini odaya
kaffe ic
![]()
aa ilk gün değil miydi tavuk ben yanış hatırladım demekkkyok kız öğlen salata var akşamda haşlanmş sebze vardı ama tamamen uygulayamam ben burda cok zor
meyve daha cok acıktırıyo sanki açken yiyinceBende meyve yedim cok açim bugun2 de de ogle yememi yicem
![]()
aa ilk gün değil miydi tavuk ben yanış hatırladım demekkk
cok mu kötüay bu hindistan ceviziçöpe atsam günaaaah
![]()