- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.181
Dimi gii tam fitik fitt derkene bi bakmişinAy evt yaa en fazla iki senem var ikinci icinverver sis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi gii tam fitik fitt derkene bi bakmişinAy evt yaa en fazla iki senem var ikinci icinverver sis
Neden kiz kilo alirim diye miKızlar hiç memlekete gidesim yok yaaa
Ben sanaa kol veremBaşla kiz ben cok abartip sıkmayim kendimi diye bir gün bacak birgün karın yapicam arada da kol çalışırım tamamdir benim kolum cok zayif vucuduma gore ya dün onu farkettim ve kötü duruyo yani baya cocuk kolu gibi biraz agirlik çalışıp kaslandiricamyoutubeden açiyom kiz squatgirl diye bi kadin kesfettim onun videolari hosuma gitti ordan yapiyom
![]()
Bugun çıktım ins yarin eksi olurum tekrarTuvallete cikamiyoersan kesinlikle sorun o ben bı haftadır böyleyim yemedik ve tartı da fazla çıkıyor cildiracam resmen
Ver bacim ordan 1 kilo kol sar banaBen sanaa kol veremhahaha ust koldan az fazla haahah
Ozaman kontrllu olmadgm halde az aldim bu sefer dikkat ederim dicem inanmaDimi gii tam fitik fitt derkene bi bakmişin![]()
ossun yine veririk ki alıştık biz
![]()
evet hem severim hem doverim gibi olduoyyy hem kocasını düşünür hem küserrr
anneminde sürekli tansiyonu cıkar o da uyuyamaz geceleri tv karsısında anca uyuyo sabaha karsı fln o da yatakta dönüp seni uyandırmak istememiştr belki
iyi ol cnm.evet kalabalık oldukiyiyim bende işler güçler ile uğraşıyorum
tansiyonu ciktigi icin limon ic dedim limon icmeye gidip sonra tv de uyumasi ona kizdim gece uyandim yoktu yanimda korktum ne olur gelip yatsaydi yanimdaaaAdamin suçu gece tv izlerken kanepede uyyakalmasi mi ben anlayamadim pekcocuk yuzunden ne kadar büyük bir tartisma olmus olabilir kafamda deli sorular
![]()
Ama yaaayazikkkkkkkkķkkk
aynennnnnyasasin fito fiti fitlik hahaah
hahahahahahahaha hee cok lazimdiiiii baaa da sankiVer bacim ordan 1 kilo kol sar banabende sana acik iç bacak verem mi
![]()
Ayy korkuyo insan yaa ben cok aldimdi hamileykenOzaman kontrllu olmadgm halde az aldim bu sefer dikkat ederim dicem inanmahahahahahaa amaan verilie cok alanda veriyo nolcrk ben az aldmda noldu emzirirken aldim
![]()
Sen bisey oldu diye endişelenmişsin kocisineevet hem severim hem doverim gibi oldu
Aslinda biliyorum gunduz cok yoruluyor istemsiz kaliyor tv karsisinda bende hamislikten baya erken uyumaya basladim ama asil kizdigim tansiyonun yuksek beni uyandirip olcturmussun ben seni limon icmeye yollamisim sen gitmissin tv nin karsisinda uyuya kalmissin uyaninca ne kadar korktum bir sey oldu diye
iyi ol cnm.Insan huzurlu olunca kilosunu bile daha rahat veruyor
tansiyonu ciktigi icin limon ic dedim limon icmeye gidip sonra tv de uyumasi ona kizdim gece uyandim yoktu yanimda korktum ne olur gelip yatsaydi yanimdaaa
isim yuzunden tartistikkabul ediyorum abartmis olabilirim
Ama yaaa![]()
:Ayy korkuyo insan yaa ben cok aldimdi hamileykenama bu sefer hamile platesi falan yapmayi düşünüyorum bakalim oyle diyom ama yiyip yiyip yatmayim yine
![]()
bencede o sisko olsun bizeneeeeO zaman ikimizden alip @keptinn a verek![]()
Amin inşallah tatlımBugun çıktım ins yarin eksi olurum tekrarhepimiz eksi olalim ins
![]()
Ben herkese plates öneriyorum plates yapın ben çok faydasını gördümBaşla kiz ben cok abartip sıkmayim kendimi diye bir gün bacak birgün karın yapicam arada da kol çalışırım tamamdir benim kolum cok zayif vucuduma gore ya dün onu farkettim ve kötü duruyo yani baya cocuk kolu gibi biraz agirlik çalışıp kaslandiricamyoutubeden açiyom kiz squatgirl diye bi kadin kesfettim onun videolari hosuma gitti ordan yapiyom
![]()
telden atamadım pc den denerim birazdan ... kabul gördüm hep baş ağrısı yaptı hiç iyi olmadıCok erken kalkmıştın zaten kiz kafayi yastiga koyunca da tabi uyudun olsun iyi olmus az dinlenmis oldunat kuzum ona da bakimm bende denerim
![]()
Oyle mi diyonuzSen bisey oldu diye endişelenmişsin kocisinesende herife iki guzel söz soyle korktum seni göremeyince di hep o mu guzel söz soylucek
ayhh seni tohatlayamam susamima yazih
nen gizim nennn nennn
![]()
sütün içine kuru incir koy kaynat inciri ye ve sütü iç wcye çıkartıyor kayısda atabilirsinBugun çıktım ins yarin eksi olurum tekrarhepimiz eksi olalim ins
![]()
5 günde 2 beden inceltiyormuş doğru mu ebru şallının videosuna denk geldim dün öyle diyordu tvde program yaptığında annemle yapardık bayağı faydası olmuştu ama incelme bölümünü hatırlamıyorumBen herkese plates öneriyorum plates yapın ben çok faydasını gördüm
Hee insallah sismek bu sefer:yapyap
sismiyelim
bencede o sisko olsun bizeneeee
Bende cok yaptim plates ilk kilo verme zamanlarimda guzel ama ben daha hareketli sporlari seviyorum aslindaBen herkese plates öneriyorum plates yapın ben çok faydasını gördüm