Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kocam baklava almış aklım takıldı aglicam resmen :KK43:( bugün yediklerini bunlar karnım tikabasa dolu 1 dilim baklava ,250 kalori bnm 450 kalori açığım var toplamda vücut 7700 kalori verince 1 kg ya denkmis ya ne kadar az yesem o kadar iyi ama baklava için resmen aglicam bugün hastalandım da zaten tatlı da istio cnm ama sadece baklava istiyorum acaba bir dilimin yarısını mı yesem ama biliyorum çok pisman olucam :KK43:(( dörtte biri mı yesem gene pişman olurum ve korkuyorum durduramam kendimi siz durdurun lutfeennn modemi bulandirin :KK43:(?
Ama sen emziklisin canin asiri cekiyorsa reglisin ustelik saat gec olmadan bir tane yeseydin sonra gec saatte saldirma bugunku menunede bakmadim oyke yirum yaptim menunde kaçamak yoksa yee

Kızlar kocam baklava almış aklım takıldı aglicam resmen :KK43:( bugün yediklerini bunlar karnım tikabasa dolu 1 dilim baklava ,250 kalori bnm 450 kalori açığım var toplamda vücut 7700 kalori verince 1 kg ya denkmis ya ne kadar az yesem o kadar iyi ama baklava için resmen aglicam bugün hastalandım da zaten tatlı da istio cnm ama sadece baklava istiyorum acaba bir dilimin yarısını mı yesem ama biliyorum çok pisman olucam :KK43:(( dörtte biri mı yesem gene pişman olurum ve korkuyorum durduramam kendimi siz durdurun lutfeennn modemi bulandirin :KK43:(?
Yeme yeme bebem zayiflicaz

Bence yarım lokma ağzına at damağında kalsın hemen yutma

Selam kizlar,nasil gidiyor hafta sonu,ben bugun evdeydim,disari cikamadim,dolayisiyla baya sikici bir gundu,kiuzimla odev yaptik,yemek,camasir bulasik vs aksami ettim.

Yedinmi canim baklava.yemediysen bu saaten sonra yeme,tarcinli bir seyler tuket,tastli istegini bastirsin.
Yarin catalla serbetini alirsin o sekil yersin.zararini en aza indirmis olursdun boylece.

Rabbim en kısa zamanda ideal kiloya ulastirsin seni ne diyeyim hakkını helal et :KK15: önce inanmadım ama sonra çeyrek baklavayı gittim attım ağzıma damağımda beklettim. Şu an sanki tüm kutuyu ben yemişim gibi şekerden tiksindim :kusmuk:2 bardak su içtim hala içim yanıyor :KK57: bitter i öyle yapın derlerdi inanmazdim yarın ilk isim yüzde 70 kakaolu çikolata almak eve olucak:KK73::KK73::KK73:

Canim sen gecen hafta ayran corbasi diyeti yapmistin degilmi,yanlis hatirlamiyorsam,az once bern de kuru fasulye,nohut ve bugdayli corba diyetini arastirdim,bu hafta denemek istiyorum.seninki hangi malzemelerdern yapiliyordu.

Yedinmi canim baklava.yemediysen bu saaten sonra yeme,tarcinli bir seyler tuket,tastli istegini bastirsin.
Yarin catalla serbetini alirsin o sekil yersin.zararini en aza indirmis olursdun boylece.
Yedim ama çeyrek tanesini beklettim ağzımda ve şuan şekerden midem bulanıyor normalde muz çilek yiycektim artık onu da istemiyorum hatta yemek lafını duymak istemiyorum. O kadar yükseltti sekerimi yani :D arkadaşın sayesinde 70 kaloriyle hallettik bu işi :)

Canim sen gecen hafta ayran corbasi diyeti yapmistin degilmi,yanlis hatirlamiyorsam,az once bern de kuru fasulye,nohut ve bugdayli corba diyetini arastirdim,bu hafta denemek istiyorum.seninki hangi malzemelerdern yapiliyordu.
Be eve tüm hazır çorba çeşitlerinden aldım öğlen 1 kase onda. Yapıyoruz. Gerçi bugün extradan makarna yedi. Ama başka günler 1 dilim ekmekle çorba yiycem 50 kaloriyle tek korkum hazır çorbanın zararı olmasi

Bugun,
Kahvalti,
Bir yumurtadan omlet,bir dilim peynir,bir t.kasigi kahvalti sosu,bir etimek,cay
Ara,
Bir kupa sutlu kahve,uc yulafli biskuvi
Oglen,
Dun aksam sebebiyle yemedim,acta degildim.
Aksam,
Bir kepce mercimek corbasi,iki kasik pilav,uc kasik tavuk graten,bir bardak ayran
Su bugun az oldu,bir bucuk lt.

Kız ne fena şeymiş fena midem bulanıyor keşke çeyrekten de az atsaydim.agzima bundan sonra yapicam böyle ama şu an mide bulantısı çok fena cikarabilirim Heran hiç böyle olmamıştı.tatli yerken

Yedim ama çeyrek tanesini beklettim ağzımda ve şuan şekerden midem bulanıyor normalde muz çilek yiycektim artık onu da istemiyorum hatta yemek lafını duymak istemiyorum. O kadar yükseltti sekerimi yani :KK70: arkadaşın sayesinde 70 kaloriyle hallettik bu işi :)
Sevindim canim ,arada oluyor boyle kriz anlari,en zararsiz sekilde atlatmak gerekiyuor.bol su icersin,tamamdir:KK66::KK68:

Be eve tüm hazır çorba çeşitlerinden aldım öğlen 1 kase onda. Yapıyoruz. Gerçi bugün extradan makarna yedi. Ama başka günler 1 dilim ekmekle çorba yiycem 50 kaloriyle tek korkum hazır çorbanın zararı olmasi
Ben detoks amacli dysunuyorum bu hafta,bakalim,kuru ve nohutum var,bugday yok yarin alirsam,denicem sanirim.
Hazir corba tuketmesen iyi olur,hatta tuketmemek lazim.ben corba eve genelde iki gunluk yapiyorum,kolaylik oluyor boylece.hatta fazla yapip sicakken konserve gibi kavanozlara kapatip dolapta bir sure dayaniyuormus ama ben hic denemedim.

Evet keptinn en son ki kglunun uzerine iki kg daha aldimdi pazartesiden beri dikkat ediyim o iki kg gitmiş şükür regl beraber evet hayata devamm suan 77 yim benm hedef ramazana 72-70 kg olmak inş yaa
Bebekiiim döncek misin listeye yoksa bi süre daha böyle devam mi

Kızlar nabersiniizzz bgun kendime kot aldım 27 beden oldu ama ben rahat olsun diye 28 aldım 28 beden normal beden de kaca denk geliyo :KK51:
Kiz niye 27 yi almadin açardı o giydikce hem kilo verecen bi kilo daha olurdu rahat rahat:sus: 38 beden oluyo 28:halay:gule gule giy bebegim:KK36:

Back
X