Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(270)Hedef52:50+20+100+100
()Senad:
(82)SekerPancarii:20+62+69
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(250)ParteMoralll :100+120+30

PEMBE TAKİM: 730
MOR TAKIM:791

kuzumm gelemiyorum cok yogunummmmm hem biyerelere gidiyodum hem pazar dogum gunu var kizimin evde en ince detaya kadar hem bahar hem dogum gunu icin . Pazardan sonra yogun gunlerim bitiyo insallah
Kolay gelsin bebegim öslüyom seni işlerin bitince gelll

nilee yaptın gene
Kol çalıştım dumbella lastikle de calistim squatlaa yaptim 10 kilo agirliklan sonracimaaa jumping jack felan yaptim sonraciiimaaa iç dış bacak çalıştım soonnğraaciimmaa karin calistim accik dee efendime söliiimmm sonraciiğmaaa esneme hareketleri yaptim bitirdim ahahahahayy kendimden tiksindim yazarkenne igrenc anlattimajkaakkal

soooonnnraacııımmmmaaaa : ahahahah eferin pek güzel şeyler yapmışın bende eve gidim egenimle squat yapcem o kucagımdayken yapıyom pek hosuna gidiyo

Kolay gelsin bebegim öslüyom seni işlerin bitince gelll
Bende seni ozluyorum kuzm msjlasiriz ona cevap yazarm okdr vaktim var :) bildirim yoksa cikiyorm yazilanlara bakmiyorm.
munter kuzumm sende yazmissin msj tesekkr ederim islerim vardi pek ugramiyorum nasilsin bebisin nasillllll

Biz burda bayağı kisiymisiz yaaa :)

tabikide canıım sadece bi kısım arkadaşımız izinde onlarda dönünce cıvıl cıvıl olcek buralar

yanlıs listeden alıntı yaptın son listeyi alıceksindiiii ama ben düzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…