• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii tatlım ya bı dektoks onersene bana
Tamam canim ben bi ara 3 tane detoks yazmiştim arkadaşlara onu bulup paylaşiyim burda tamam mi:KK73: bide hatirliyo msn ben 3 günlük bi liste uygulamıştim 3 günde 3 kilo bende 2 kilo vermistim istersen onu da paylaşiyim:KK73:

Aslında daha yeni aldım fıstık sabahları yerim diye..hani senin bir tarif vardı ya onu yazabilir misin canım yaparım ben de hazır almam.
Yap canim çok basit zaten evde yapmak fistiklari soy kavrulmamış fistiksa tavada biraz kavur benimki kavrulmuştu ben kavurmadim robota at krema kıvamına gelene kadar çek robot ısınınca dinlendire dinlendire çektim ben sonra cok az sizma zeytinyagi gezdir az ama fistik da yagli çünkü sonra da içine damak zevkine göre istedigin miktar bal yada pekmez ekle tekrar cek robotta bu kadar:KK72:ben her spordan once 1 tatli kasigi yiyorum:KK72:

Tatlım sende kilo durması oldu mu acaba
Diyetteyken evet. Mesela 84de kalmistim 78de bi sure kaldim 74 kaldim 69 da kaldimm ama uzun cok uzun degl yaani belki 1 hafta 2 hafta vs bazen yersem o ara koruyodum gibi...
Yani takilmak cok normal vucud o kiliyo sabitliyomus.
Takildinmi ne kadar suredir

Çok iyi olur üç günde uç kilo dektoks durdu çünkü kilo vermeiyorum
IMG_7493.webp IMG_7494.webp IMG_7495.webp
Bu cok iyi geldi bana canim benimde kilom 53 de takılmıştı 51 e indim sayesinde:KK36:

Evvet onu okumstum sanırım ben hatta bı hafta uç dört kilo diyor onun için ben lapa detoksuni yaparım bu hafta da geçsin de olmadı üç günlük onu yapacam
bişeyler yapmak lazım artık bende araştırıyorum :bicak:
O zaman önce kahvaltı sonra yeşil çay sonra da spor..beynim error verdi artık bu kilolar yüzünden..
bnmde :D:D ceviz fıındık falan mı yesen gidereken yolda:KK53:
kaptinn kaptinn ay öyle insanlar var ki eşimin tarafında böyle herşeye birşey söylemeleri falan deli oluyorum şimdi yeni gelinim biraz daha sabır diyorum bı senelik olayım onlara gösterecem ben :KK70:
ahahaah :D:D cici gelin :D aynı druumdayız desene :D bende bekliyorum evleneymde hayırlısıyla bi :D:D

Yap canim çok basit zaten evde yapmak fistiklari soy kavrulmamış fistiksa tavada biraz kavur benimki kavrulmuştu ben kavurmadim robota at krema kıvamına gelene kadar çek robot ısınınca dinlendire dinlendire çektim ben sonra cok az sizma zeytinyagi gezdir az ama fistik da yagli çünkü sonra da içine damak zevkine göre istedigin miktar bal yada pekmez ekle tekrar cek robotta bu kadar:KK72:ben her spordan once 1 tatli kasigi yiyorum:KK72:
Teşekkürler canım..ben bal hiç yiyemem pekmez katarım bugün yapıcam mutlaka..

Ayy kizlar camlara acilmasin diye o aparaatlardan taktik biraz rahatladim.
Nasil bir his anlatamam sabah bile uyanip uyanip kizima bakiyorum kalktimi diye. Odasi var ayrica benim odamda besik var ama derin yerde yani ondan atliyo nasil yapiyo bilmiyorum kizimi dusunmekten beynim yoruldu. Bide bana hep rahat anne derler ama kizim okadar tehlikeli seyler yapiyoki karismiyorum ozguvenli olsun diye ama cok yorucu yaaa. Hele camlar en korkutucusu pfff ay acik dertlesiyim dedim :KK42:

Back
X