- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.281
Spordan önce fistik ezmesi cok iyi oluyo canim hem protein hem enerji spor yapanlara cok öneriyolarSağol canım..bugün spora da gidicem metabolizmayı ateşlemek lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spordan önce fistik ezmesi cok iyi oluyo canim hem protein hem enerji spor yapanlara cok öneriyolarSağol canım..bugün spora da gidicem metabolizmayı ateşlemek lazım![]()
hadi inşallah düşecem suyu az içmeye başladım onu 3 lt tamamlasam harika olcaköyle düşünme bak psikolojik olarak kötü hissedersindaha yolumuz var sen şu 71e bi düşebilsen gerisi gelcek bu hafta 71lere düşeli hadi
![]()
Aslında daha yeni aldım fıstık sabahları yerim diye..hani senin bir tarif vardı ya onu yazabilir misin canım yaparım ben de hazır almam.Spordan önce fistik ezmesi cok iyi oluyo canim hem protein hem enerji spor yapanlara cok öneriyolar![]()
Tamam canim ben bi ara 3 tane detoks yazmiştim arkadaşlara onu bulup paylaşiyim burda tamam miSekerPancarii tatlım ya bı dektoks onersene bana
Çok iyi olur üç günde uç kilo dektoks durdu çünkü kilo vermeiyorumTamam canim ben bi ara 3 tane detoks yazmiştim arkadaşlara onu bulup paylaşiyim burda tamam mibide hatirliyo msn ben 3 günlük bi liste uygulamıştim 3 günde 3 kilo bende 2 kilo vermistim istersen onu da paylaşiyim
![]()
Yap canim çok basit zaten evde yapmak fistiklari soy kavrulmamış fistiksa tavada biraz kavur benimki kavrulmuştu ben kavurmadim robota at krema kıvamına gelene kadar çek robot ısınınca dinlendire dinlendire çektim ben sonra cok az sizma zeytinyagi gezdir az ama fistik da yagli çünkü sonra da içine damak zevkine göre istedigin miktar bal yada pekmez ekle tekrar cek robotta bu kadarAslında daha yeni aldım fıstık sabahları yerim diye..hani senin bir tarif vardı ya onu yazabilir misin canım yaparım ben de hazır almam.
Diyetteyken evet. Mesela 84de kalmistim 78de bi sure kaldim 74 kaldim 69 da kaldimm ama uzun cok uzun degl yaani belki 1 hafta 2 hafta vs bazen yersem o ara koruyodum gibi...Tatlım sende kilo durması oldu mu acaba
bişeyler yapmak lazım artık bende araştırıyorumEvvet onu okumstum sanırım ben hatta bı hafta uç dört kilo diyor onun için ben lapa detoksuni yaparım bu hafta da geçsin de olmadı üç günlük onu yapacam
bnmdeO zaman önce kahvaltı sonra yeşil çay sonra da spor..beynim error verdi artık bu kilolar yüzünden..
ahahaahkaptinn ay öyle insanlar var ki eşimin tarafında böyle herşeye birşey söylemeleri falan deli oluyorum şimdi yeni gelinim biraz daha sabır diyorum bı senelik olayım onlara gösterecem ben
![]()
Gunaydin bebekimmmmmmGünaydın kızlar![]()
babyyy kahveni spora gitmeden ic benceAslında daha yeni aldım fıstık sabahları yerim diye..hani senin bir tarif vardı ya onu yazabilir misin canım yaparım ben de hazır almam.
bn su içemiyorum bu ara çaya dadandim fırsat kalmıyo suyahadi inşallah düşecem suyu az içmeye başladım onu 3 lt tamamlasam harika olcak![]()
günaydın bebekiiimmGünaydın kızlar![]()
Teşekkürler canım..ben bal hiç yiyemem pekmez katarım bugün yapıcam mutlaka..Yap canim çok basit zaten evde yapmak fistiklari soy kavrulmamış fistiksa tavada biraz kavur benimki kavrulmuştu ben kavurmadim robota at krema kıvamına gelene kadar çek robot ısınınca dinlendire dinlendire çektim ben sonra cok az sizma zeytinyagi gezdir az ama fistik da yagli çünkü sonra da içine damak zevkine göre istedigin miktar bal yada pekmez ekle tekrar cek robotta bu kadarben her spordan once 1 tatli kasigi yiyorum
![]()
Gunaydin bebekimmmmmm
Bebeklerimmmmmgünaydın bebekiiimm![]()
Olur canım ikisiyle de yaptim ben ikiside yakışıyo icineTeşekkürler canım..ben bal hiç yiyemem pekmez katarım bugün yapıcam mutlaka..
Benim cohhSabahin köründe kalksamda bugun cok enerjigimm![]()
Çok sağol tatlım ananas bulamasam Ted elma yesem olur muEki Görüntüle 1990052 Eki Görüntüle 1990053 Eki Görüntüle 1990055
Bu cok iyi geldi bana canim benimde kilom 53 de takılmıştı 51 e indim sayesinde![]()