• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlarr:KK51: ev de is de cok yogun gunler geciriyorum evde temizlik is de kosturmaca bayildim burasida bana inat bir akista bir akista 301 msj olmus ne konustunuz o kadar acabaa:skandal::sopa:

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:68
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
()Aylnaylm1 :30

PEMBE TAKİM:68
MOR TAKIM:130

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:68
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()Aylnaylm1 :30

PEMBE TAKİM:158
MOR TAKIM:130

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
(68)SekerPancarii:68
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(30)Aylnaylm1 :30

PEMBE TAKİM:158
MOR TAKIM:160

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Kork tabii:tokat:

kaptinn kaptinn hanim bisey hatirladinizmi:tokat:
Sene bilmem kac buraya ilk basladigim zamanlar :KK70: bnm menüler saçma sapan bide ara sıra takıma uğrayan biri var ama nasıl aksiiii nasıl huysuuuuzzz ayyyy durup durup bana çatiyo :KK70::KK70::KK70: aha diyorum yine yorum yapcak beğendi biseyimi siteden çıkıyorum falan :KK70: ahahahahah:KK70::KK70:

Sene bilmem kac buraya ilk basladigim zamanlar :KK70: bnm menüler saçma sapan bide ara sıra takıma uğrayan biri var ama nasıl aksiiii nasıl huysuuuuzzz ayyyy durup durup bana çatiyo :KK70::KK70::KK70: aha diyorum yine yorum yapcak beğendi biseyimi siteden çıkıyorum falan :KK70: ahahahahah:KK70::KK70:
Ara sira kismi haric dogru :D ay kahkahaaa attim sondaaaa allah seniiiii yaa :D :D :D :D :D :D :D hhahahaahahaahah bende ne korkuncmusum halbukisiiii pambuk gibiyimdir :P

Kızlar menüm
Sabah: bitki cayi bı elma
Öğlen : çay peynir zeytin yumurta yağda beş çatal aldım salatalık havuç
Arada bı elma
Akşam : yoğurt veeee corbaaa :)

Back
X