- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.741
Cay iciyom nefis bi kahvalti yaptimNereye kayboldunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cay iciyom nefis bi kahvalti yaptimNereye kayboldunuz![]()
Neyse ben geliyorum sıkıntı yohHerkeesi az gelen herkesii![]()
bende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana daAy ne tuhafimmmmm.hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorumentrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttimzayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim
psikopata bagladim.
Bende yemek yapmayi bekliyorumCay iciyom nefis bi kahvalti yaptimcok acıkmışım bu kadar geçe birakmiyorum normalde kahvaltımı
ama çoh yemedim mirah itme
![]()
Ama ben sadece onla zevk aliyorum obur porselenlerle guzel olmuyo yaabende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana dabende kirmizi nesacafe kupasi ve aldigim bi kaç porselen kupalar var onlarda iciyom hep
![]()
Ayy dibek kahvesiyle kötü bi anim var icesim gelmiyoHadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)
Bende yudum aldm sanki kotuydu tadi cikardim makinadan yikadim allahimmmmmmm delirdim zaar.
Cay bardagimda oyle 5 turlu cay bardagim var sadece bitanesyle zevk aliyorum. Hepsi kirildi sansima 1 tane kaldiyikiyip yikiyip onla hahaha psikopatliga bakarmisn
kimseye deme
Bulamiyodum cunku gecen gordum annem aaa bak senin bardak dedi 2 kutu aldim![]()
![]()
ayy kendimi anlatirken korktum
![]()
Ayy yok bana porselen kupa ossun yiterAma ben sadece onla zevk aliyorum obur porselenlerle guzel olmuyo yaa
Mesela cayi porselen fincanda asla icememmmmm![]()
Bendee bu bardakda seviyomahahahaha hıc tuhaf gelmıyo cunku bende aynı her bardakta cayda ıcemıyorumbüyük ince belli bardağım var ama şükür ki kırılmadı tümü kırılınca napcam bilmiyorum
deli miyiz ne
![]()
ahanda böleşşş duymasınlar
deli derler
![]()
Bendee bu bardakda seviyom![]()
Ben birazdan fit brownimi yapcam cevizli findikli mi yapsam sadece findikli mi yapsam yosaaa sadece cevizli mi yapsamBende yemek yapmayi bekliyorumaklimda hep yemekler
![]()
Hee en ideali bukücükte icince hemen bitiyosaplıda güzel olmuyo
en güzel bu
hadi tokuşturalım
![]()
Hee en ideali buhaydin çay icek
![]()
hahaha valla aradimda google bile bulamadi ahahahahahahahaahahahaha hıc tuhaf gelmıyo cunku bende aynı her bardakta cayda ıcemıyorumbüyük ince belli bardağım var ama şükür ki kırılmadı tümü kırılınca napcam bilmiyorum
deli miyiz ne
![]()
ahanda böleşşş duymasınlar
deli derler
![]()
Bendebenimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorumpsikolojik
![]()
Bende iciyom şuanyemekten sonra iccem benyeni ictim
![]()
hahaha valla aradimda google bile bulamadi ahahahahahahahadeliyiz
![]()
Bendehemen makineden çıkarıp yıkıyom onla iciyom
ama ben sevdigim kupa cesitlerini stokladim
o yüzden rahat oliyo
![]()
Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicemAyy yok bana porselen kupa ossun yiterictin mi gayfeni
yidin mi fistik
Bende cayi bi tek ajda bardakda seviyom![]()
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmezkücükte icince hemen bitiyosaplıda güzel olmuyo
en güzel bu
hadi tokuşturalım
![]()
FistikliBen birazdan fit brownimi yapcam cevizli findikli mi yapsam sadece findikli mi yapsam yosaaa sadece cevizli mi yapsamkafam da soruulaaar soruulaaarr
![]()