• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ne tuhafimmmmm.:işsiz: hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorum:110: entrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttim:eğlence:zayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim:işsiz: psikopata bagladim.
bende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana da:D bende kirmizi nesacafe kupasi ve aldigim bi kaç porselen kupalar var onlarda iciyom hep:kahve::halay:

bende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana da:KK70: bende kirmizi nesacafe kupasi ve aldigim bi kaç porselen kupalar var onlarda iciyom hep:kahve::halay:
Ama ben sadece onla zevk aliyorum obur porselenlerle guzel olmuyo yaa:ruh::ruh:

Mesela cayi porselen fincanda asla icememmmmm:oha:

Hadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)
Ayy dibek kahvesiyle kötü bi anim var icesim gelmiyo:D kvdemlerde dibek kahvesi icerken içinden kurt çıktı :kusmuk:ve ben içtim yanlışlıkla :kusmuk:ögüre öğüre bi hal oldum:kusmuk:hala midem kalkiyo:D:kusmuk:

Bende yudum aldm sanki kotuydu tadi cikardim makinadan yikadim allahimmmmmmm delirdim zaar.
Cay bardagimda oyle 5 turlu cay bardagim var sadece bitanesyle zevk aliyorum. Hepsi kirildi sansima 1 tane kaldi :KK70: yikiyip yikiyip onla hahaha psikopatliga bakarmisn :KK70::sus: kimseye deme:sus:
Bulamiyodum cunku gecen gordum annem aaa bak senin bardak dedi 2 kutu aldim :KK70: :KK70: :KK53::KK53: ayy kendimi anlatirken korktum:KK14::skandal:

ahahahaha hıc tuhaf gelmıyo cunku bende aynı her bardakta cayda ıcemıyorum :KK70::KK70: büyük ince belli bardağım var ama şükür ki kırılmadı tümü kırılınca napcam bilmiyorum :KK70: deli miyiz ne :KK70::KK70::KK70:
ince-belli-cay-bardak-6li-1558-49-B.jpg

ahanda böle :KK70::KK70: şşş duymasınlar :sus: deli derler :sus:

ahahahaha hıc tuhaf gelmıyo cunku bende aynı her bardakta cayda ıcemıyorum :KK70::KK70: büyük ince belli bardağım var ama şükür ki kırılmadı tümü kırılınca napcam bilmiyorum :KK70: deli miyiz ne :KK70::KK70::KK70:

Bendee bu bardakda seviyom :D:D

hahaha valla aradimda google bile bulamadi ahahahahahahaha :D deliyiz :D

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum :KK53: psikolojik:KK53:
Bende :KK53: hemen makineden çıkarıp yıkıyom onla iciyom:KK53: ama ben sevdigim kupa cesitlerini stokladim :D o yüzden rahat oliyo:D

Ayy yok bana porselen kupa ossun yiter :kahve: ictin mi gayfeni :kahve:yidin mi fistik:kahve:
Bende cayi bi tek ajda bardakda seviyom:KK70:
Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicem:KK4: yerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi:KK30:
kücükte icince hemen bitiyo :110: saplıda güzel olmuyo :110: en güzel bu :kahve: hadi tokuşturalım :KK50:
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmez :D biz ailecek psikopat :D hahahahaha konuyu nereye getirdim ya :D

Back
X