• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm
Sabah bitki çayı bir armut
Oglen çay menemen galeta zeytin peynir salatalık havuç
Akşam da daha yemedim temizlik yapmaktan biber dolması yapacam çorba salata olacak menüm
Bende 1 tane biber dolması yiyebilirsin kendine bulgurla yaparsan:kk77:
Ev hanımları da maaşa baglasinlar arkadaş bu ne yaaaa sabah pazara git gel cam sil balkon yıka mutfağı topla çamaşır katla evi süpürüp daha yemek var ufff akşamda dizisi var eşimin bı çay bı patlamis mısır bide mercimek köftesi yapacam istedi ya paşa ben claismak istiyoeum yaaaaa en azından maaşım olur bu beee aaaaa
Calissana kuzu :D ne mezunusun esin izin verir mi çalışamana çocukta yok daha nasıl olsa.

Naptınız kızlar avmye gittik eşimle ve fast food yemeden dönmeyi başardık: D oglen bisi yemedim aksam patlıcan közleme ve salata yedik wcye gidemiyorum gitsem rahatlicam. SekerPancarii SekerPancarii haftasonu yapcam bende bakalım nasıl bisi olcak

Naptınız kızlar avmye gittik eşimle ve fast food yemeden dönmeyi başardık: D oglen bisi yemedim aksam patlıcan közleme ve salata yedik wcye gidemiyorum gitsem rahatlicam. SekerPancarii SekerPancarii haftasonu yapcam bende bakalım nasıl bisi olcak
:KK9::KK9::KK9: AVM ler en korktuğum yerler nisanlimda her gittigimizde bişeyler yiyelim mi diyo zor tutuyorum kendimi

Sen bi sure bosver kaloryi falan saglikli beslen sadece ozaman zaten otomtk kilo verirsin. Keptin da yorumlarimdan az cok cozmustr emzirme menulerini. Bundan sonra dikkat edicem ne yiyosun ne iciyosun
Geçen ay 2 kg vermişim ama cokda dikkat etmedim hani :) bnm için de iyi olur
Ben ekmeklere taktim bide börek çörek onlara yoksa sebze yemegine vs lafım yok ki :) bencede bi doktora sor öyle karar ver öncelik bebis çünkü
.

Bugünkü menüm 5 dilim ekmek 100 Gr fıstık ezmesi 1.5 yumurta 20 Gr peynir 5 zeytin şekersiz çay
Akşam
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon turlu
Düz tabağa üst üste koydum ikisini de tabağa sigdilar 1 porsiyon dur herhalde :D tasmadilar yani

Annem balkonun kapisini acik birakmis onunda kapisi acikmis kacmis gitmis 4 yildir bizimleydi cok alismistik cok üzgünüm :cry::cry:
canım kapı açık bırak belki gelir geri o kaybetmiştir yolunu ... benim ayten kuşum balkonda omzumda oluyor kaçmıyor o da yıllardır bizimle artık onla balkona çıkmam sen dediğim gibi akşam ışığıda açık bırak

Geçen ay 2 kg vermişim ama cokda dikkat etmedim hani :) bnm için de iyi olur
.

Bugünkü menüm 5 dilim ekmek 100 Gr fıstık ezmesi 1.5 yumurta 20 Gr peynir 5 zeytin şekersiz çay
Akşam
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon turlu
Düz tabağa üst üste koydum ikisini de tabağa sigdilar 1 porsiyon dur herhalde :KK70: tasmadilar yani
Güzel olmuş hadi :D:D 2 öğün beslenmisiz aralarda meyve falan da olsa

yeme yeme yarın yersin kayfeynennn:kk77: hem öle tatlılar dolapta bi gece bekleyince daha güzel oluyo :kk77:

kınayın beni tabi gelen geçen kınasın mumda dikin hatta furun bana :KK70::KK70::KK70::KK70:
canım acısada farketmez bebeğim dediğim anda..:kusmuk: :skandal::skandal::skandal::skandal:

ay sormaaa bende delirmek üzereyim bugün bitsin artıkk:silah:
Yemedim baska :sus: yarin yirim:super:
Ahahahhahaha bebegim dedigim anda miiii:D:D

Sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek
Öğle: 1kase çorba 1 dilim ekmek yarım tabak türlü 2 kaşık ıspanak
Aksam: 2 tabak çorba 3 kaşık soğan kavurması

Eline saglik kuzummm SekerPancarii SekerPancarii aslinda yulafla tatlandirici vs gibi seylerle birsuru kurabiye pudng kek vs yapiliyo onumede cikiyo ama ben bilerek hic bulasmamistim diyetteyken yoksa saglikli yolu okadar cokki. Hamburger ekmegi dahi yapiliyo pizza hepsi saglkli :)
Afiyet bal seker olsun baby.
Bence herkes yemesin kilosu cok olanlar ozellikle
Saol bebegim harikaydi ben kilom az olmasina ragmen küçük bi dilim yedim cok saglikli evet yagsiz sekersiz ama kalorisi az degil az az yemek en guzeli ozellikle kilo korumada yemek en guzeli boyle tatlilari :21: hee ben kendime hamburger ekmegi de yaptim geçen gün tambugdayli bek gizil oluyo:rapci:

Supersin canim fast food yedikce insanin cani cekiyo ben ne zamandir yemiyorum hicde canim istemiyo:KK19: yap canim küçük bi dilim kahvene eşlik eder cok nefis:KK68: bende lorlu çörek otlu yulaf kraker yaptim:KK69: bide portakalli kakaolu tatli versiyonunu yaptim üzüm ve fistik batirdim üstüne :KK69:simdi ekmek yogurdum o mayalanana kadar oturuyorum:KK69:

Back
X