• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Üç öğün yumurta yiyorsun demi
AYNEN BEYBİ ONDAN CUMARTESİ SALI PERŞEMBE YAPCAM BAKALIM YANINDA DA ÖDEM ATICI ÇAY İÇİCEM :KK50:
NE GÜZEL REEENNNKK BENDE ALCAMMMMM :D:D:D
Hahahahahaah yok sen kirmizi al :KK70: acaba ne yapragi bu kafa yapiyi demek bana :KK70:
Migrosa gittigimizde aliyoruz ama bilmem ki
içinde neler varsa artık ::D:D:Dayy akşam içerim eve gdince hem dinlendirir belki rahat uyutur:sus:

yapıyo olabilir mi ondan mı bu çemkirmeler sen ben keptin bundan ıcelım bence takım kendıne gelır :KK53::KK53: korkudan :KK45:
ben çemkirmeyi sevmiiimm takım disiplin işi partişte zati bosver biz kendi işimize bakalım :D:D:D:D
Ahahahha temem söz sana ballandırarak anlatacam :KK70:
böllleeee o peyniir nasıll uzadıııı falalllnnnn:kk77:
Günaydın kızlar :halay: ben menü yazmaktan çekiliyorum artik:kk77: çünküm stres oluyorum bana iyi gelmiyoHoppa ama cumaları kilomu söylerim Hoppao da belkimmm:KK70:
kilo bildirimi yapıcekksiinn:tokat::tokat::tokat: menü yazma ona ok ama bildirim yapmazsan :tokat:

AYNEN BEYBİ ONDAN CUMARTESİ SALI PERŞEMBE YAPCAM BAKALIM YANINDA DA ÖDEM ATICI ÇAY İÇİCEM :KK50:

NE GÜZEL REEENNNKK BENDE ALCAMMMMM :KK70::KK70::KK70:

içinde neler varsa artık ::KK70::KK70::KK70:ayy akşam içerim eve gdince hem dinlendirir belki rahat uyutur:sus:

ben çemkirmeyi sevmiiimm takım disiplin işi partişte zati bosver biz kendi işimize bakalım :KK70::KK70::KK70::KK70:

böllleeee o peyniir nasıll uzadıııı falalllnnnn:kk77:

kilo bildirimi yapıcekksiinn:tokat::tokat::tokat: menü yazma ona ok ama bildirim yapmazsan :tokat:
Peynir bi sündü varya iki metre :D boyle anlatacam :Dahajaa
Hee yapacam kilo bildirimi sös:sus:

Ben bugün eriste yapcam tambugday kescem kendim:halay: peynirli cevizli:halay: @ParteMoralll partiskom hazir makarna yimez ben yaparim oğa:tokat:sen elleşme:tokat:
ayy sen yapıyon mu evde makarna :dondurma: bizde yaparız kcoamaann bez cuvala koyup saklarız :kk77:

Cok guzel olurdu aklima niye sokuyosn ki simdi yaaaaaaaaaaaaa fena ypicam sizi heee delirirsemm valla yemek adi soyleyemezsinizzzzzzz:KK11::KK11:
taam aplaaa:işsiz:dmem bi daha içim dışım su oldu al su iç:KK50:
pffff zihhim yii
saa diyiiii :D:D:D SekerPancarii SekerPancarii
Bencede susalim yoh oyle bisey:KK70:
:tokat::tokat::tokat: sabah 2 lokm ekmek zeytin peynir yidim açım:tokat: ben ekmek yyince acıkıyom hemen:tokat:

Back
X