• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftaya herkes en az 500 gram vermis olsun:mapus: burasi yarisma unutmayin sadece zayiflama topigi degil.
Eger kirmizi kart alirsak kaptinn kaptinn sectigi kisiler cumalari listeyi yapicak buda meşakatli bence biraz hirslanin birakin kacamaklari benim icinde gecerli yaz geldi kapidaaa gobeginiz firlamadan yastik koymadan oturmanin rahatligini yasayin. Herkes sizi pohpohlssin vaay super kg vermissin diye
Buda benim gorevim oldugu icin uyariyorum.
Surekli kacamak yapanlarin listedeki durumunu degerlendircez.
Bunu sizin iyiliginiz icin soyledigimi unutmayin sevgiler.
@SekerPancarii @elaalemi @Aylnaylm1 zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 @nuffiun @poncikbirgelincik @selcanmehmetcan sarraf sarraf @Alina_ unuttugum varsa ekle keptin
Ayyy ben nie yokum bu listedee

Haftaya herkes en az 500 gram vermis olsun:mapus: burasi yarisma unutmayin sadece zayiflama topigi degil.
Eger kirmizi kart alirsak kaptinn kaptinn sectigi kisiler cumalari listeyi yapicak buda meşakatli bence biraz hirslanin birakin kacamaklari benim icinde gecerli yaz geldi kapidaaa gobeginiz firlamadan yastik koymadan oturmanin rahatligini yasayin. Herkes sizi pohpohlssin vaay super kg vermissin diye
@SekerPancarii @elaalemi @Aylnaylm1 zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 @nuffiun @poncikbirgelincik @selcanmehmetcan sarraf sarraf @Alina_ unuttugum varsa ekle keptin
Ovvv mesaj alındı canım haklısın valla

ufff valla katılıyorummm :işsiz::işsiz::işsiz: yarın artı gelicekler ve k.bakmayın bu hafta oplmadı dicekler :işsiz:
ama 2 hafta üst üste artı gelince diskalifiye kuralını hatırlatmam gerek sanırımmm

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234
@Alina_
bu hafta riksli olanlar.. geçen hafta artı cıkmışsınız kızlar bu haftada artı olursa diskalifiye oluyosunuz
Valla mı ama benim hastane geçmişti bı haftam neyse haklisin bu mazeret olmamalı bebem

:bicak::bicak::bicak::bicak:
Eski çalıştığım yerde bi stajyer vardı para vermiyolar diye şirketi zarara uğratmak için ekmek arası börek yerdi :KK70:
Zayıfcacıktııııııııı :sinirli::sinirli:
Benimde arkdsm oyleydi yarim ekmek yerdi geceleri uni de oyle her gece yerdi ama hep kemik. Sahsen oylede istemem de onun biraz fazlasi guzel :)

Katılıyorum bi gevseme var takımda ve @ParteMoralll de disiplinden sorumlu yani kimse kırılmasın diye yumuşak yüz gosterdikce menüler bozuldu yorumlar katılım azaldı herkes kendine gelsin lütfen bu sefer cezayı tek başıma cekmicem çünkü takım yüzdesini kim düşürüyorsa o hazirlicak listeleri

Katılıyorum bi gevseme var takımda ve @ParteMoralll de disiplinden sorumlu yani kimse kırılmasın diye yumuşak yüz gosterdikce menüler bozuldu yorumlar katılım azaldı herkes kendine gelsin lütfen bu sefer cezayı tek başıma cekmicem çünkü takım yüzdesini kim düşürüyorsa o hazirlicak listeleri
Bu hafta gitti artik. Haftaya en az 500 kurali gecsin.

Valla mı ama benim hastane geçmişti bı haftam neyse haklisin bu mazeret olmamalı bebem
Aynen kuzum bu kural zaten vardı takıma katilanlara ilk yazdığım mesajda yazıyo çünkü bu kural olmazsa bi rahatlama geliyo ve kimse arti çıkmayı takmiyo
Kızlar ben 67 kiloyum küsürüde var hatta haftaya hedefim 65 herkes bileeeee:halay:
Ooo o zama haftaya liste ye girersiinnn partis te girer beraber alırım sizi :)
Kv ye o bakıyo ya bu işleri biz yapmak zorundaymışız gibi davranıyo..eşimin hatrına yapıcam işte..
Elticilik oynuyo yani öyle olsun hadi senden insanlik görsün :)
Bu hafta gitti artik. Haftaya en az 500 kurali gecsin.
Temamdiirr pazartesiden başlarım yenikural listesine eklerimm

Aynen kuzum bu kural zaten vardı takıma katilanlara ilk yazdığım mesajda yazıyo çünkü bu kural olmazsa bi rahatlama geliyo ve kimse arti çıkmayı takmiyo

Ooo o zama haftaya liste ye girersiinnn partis te girer beraber alırım sizi :)

Elticilik oynuyo yani öyle olsun hadi senden insanlik görsün :)

Temamdiirr pazartesiden başlarım yenikural listesine eklerimm
He bu arada pazartesi bildirimleri ne alemde bilmiyorum ama ogun istiyorum ve mazeret kabul etmiyorummmm

Back
X