- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.601
Ne bilim bennnnnnnn yine kimseleee yokkkkk spor yaptimnerelerdesiiinnnburalar terkedilmiş kasaba gibin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim bennnnnnnn yine kimseleee yokkkkk spor yaptimnerelerdesiiinnnburalar terkedilmiş kasaba gibin
![]()
Kadehlerini alcanmi desenlileremi bakiyosunaynı mantık bende de var çak
valla cok parada naaappcaaann ceyiz diyiler al diyiler lazım diyiler![]()
aynı mantık bende de var çak
valla cok parada naaappcaaann ceyiz diyiler al diyiler lazım diyiler![]()
millet temizlik yapiiyyyNe bilim bennnnnnnn yine kimseleee yokkkkk spor yaptim
Hahaahhaahahaha havalandirmillet temizlik yapiiyyybnmde cıkmama daha 1.5 saat var dötüm acıdı otur otur
ay aslında hiç istemiyorum su abradğı mesrubat bardagı yetcek banaKadehlerini alcanmi desenlileremi bakiyosun
bende denk gelirse eger öyle yaparım bi cıkaymda çarsıyaben karacadan takım yaptım ucuz oldubide sürahı karaf gibi bişey bulcam ona uygun oh temız
![]()
ay aslında hiç istemiyorum su abradğı mesrubat bardagı yetcek banayemek takımım kırmızı beyaz kuzu düz desensiz alırım artık o da hareketli olmasın dimi
bende denk gelirse eger öyle yaparım bi cıkaymda çarsıya![]()
Anladimmmmmay aslında hiç istemiyorum su abradğı mesrubat bardagı yetcek banayemek takımım kırmızı beyaz kuzu düz desensiz alırım artık o da hareketli olmasın dimi
bende denk gelirse eger öyle yaparım bi cıkaymda çarsıya![]()
göndert bakimmmmatayım mı sana benımkılerı![]()
Yemeekeve gidince ne yesem![]()
Şöyle bi sayfaları dolandim dagidiyom demişim
görüşürük demişim
kimse cevap yazmamış
gulesim geldi
![]()
Ahahahahahah![]()
![]()
biz konusuoduk ya sey etmedim
Cok iyi yapmissin canim daha hizlanir kilo vermen insallah karşılıgini alirsinIyiyim canim ekmegi bıraktım ya bugun kriz geçirdim epey bi yarim saat :)) onun disinda yemedigim icin cok mutluyummm..
Timim efendimAhahahahahahhee biz her daim iletişimdeyik
saolun efendim
![]()
Açim ifindimTimim efendim![]()
ims. Cnm hareketw gececegim yoksa son aylar agirlasacagim bebek baski yapacak devamli wc isleri baslayacak yine zor olur dolasmam siz de bana fikirler verebilirsiniz cevreniz de degisik suslu ouslu bebis hazirliklari gorurseniz akliniza ben gelemmmmbence çokta geçe bırakma kuzum son aylar agırlasırsınn teyzemın gelını oyle oldu bıde yaza denk gelmıstı aynı onunda sıcakta cok zor oluyo fırsat buldukca yavastan cık al sen![]()
Heyy masallahhh darisi basimaaabizim burdan bi kız doguma 10 gün kala cıktı işten daha da calışırım ama yasak diyodu![]()
Naber dadlussssAçim ifindimaksam yememi yimeye gidiyom efendim
![]()