Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben sizi kıskandım şimdi :27::27:takımımızın medarı iftaharı olursunuz inşallah....

ben spor yapmayı özledim,şöyle terlemeyi kalori yakmayı...

kızlar şu siteye bi baksanıza.http://www.hafiftarif.com/
İnceledim,harika gerçekten.Buna kesinlikle ben de inanıyorum.Eğer bilinçli yapılırsa çok yiyerek zayıflamak,en lezzetli kalorisiz yemekleri yapmak mümkün.Biliyorsun ben de bu şok diyetten önce o şekilde besleniyordum.Hem hiç aç kalmıyor,hem de deli gibi yiyordum.Gerçekten diyet ince bir matematik aslında.Canım bu arada ben light sütle püre yaptım patateslerden yarın sabah ve öğle için.Tatmadım ama çok güzel olmuşa benziyor.Sen yarın için ne planlıyorsun?

anşa verdiğin liloyu sence neden aldın. yediğin için mi?yoksa dikkat etmene rağmen mi öle oldu. yani şok diyet yapınca hemen geri mi geliyor yonsaamm?
yok yok bişii olmaz ben çok yedim ondan yaa yeşilçayy ve suu gerçek ilaçç vallaaa...
kız daha gelir birkaç günden inşallah. bebek istemiyorum şu anda. en fazla 59 -58 i göreyim öle..

canım eşin konusuna gelince galiba sen alıştırmışsın. sorumluluğu sen alınca oda nasıl olsa güçlü diye güveniyor. bende ilk zamanlar güzel yemekelr dört başı mamur sofralar hazırlıyordum. arkadaşlarına. okuldan 3 te çıkıyordum 4 te arıyordu akşama arkadaşalrımı getirecem bekarlar ev yemeği istiyorlar vs. diye. baktım alışacak. bazı arkadaşlarımdan taktikler aldım. alışmaması için şimdi soruyor birini çağırmadan.. öğreneceğim çook şey var ya kızlar kaynananızla vs olan tecrübelerinizi anlatın bana.
başta fenaydık biz kayıannecimle ama şimdi o beni takmıo ben onu iyiyiz böle kocacım saolssun orta yolu buluo alıştım ben...başta herşeyi takar problem yapardım ama zamanla canımı en ufak şeylere bile taktığımı anladımmm gerek yok kendini sıkmaya senin kocan onun oğlu diye düşünmeyi öğrendimm...:63:

grupfoniden 24 seans kavitasyon 45 tl ve bakırköyde almak istiyorum kredi kartı problemi diyor bu sebepten netten a-v sevmem nasıl alcam ya...

İnceledim,harika gerçekten.Buna kesinlikle ben de inanıyorum.Eğer bilinçli yapılırsa çok yiyerek zayıflamak,en lezzetli kalorisiz yemekleri yapmak mümkün.Biliyorsun ben de bu şok diyetten önce o şekilde besleniyordum.Hem hiç aç kalmıyor,hem de deli gibi yiyordum.Gerçekten diyet ince bir matematik aslında.Canım bu arada ben light sütle püre yaptım patateslerden yarın sabah ve öğle için.Tatmadım ama çok güzel olmuşa benziyor.Sen yarın için ne planlıyorsun?

aynen bende pürem için hazırlanıyorum. öğlene de bugünden yemek yapan kadına dedim patates salatası yapacak. akşamada baharatlayıp fırına verecem. aynı yani senle. bu arada sağ elimi yumunca şiş olduğu çok belli. sol öle değil.neden şişti acaba ya.ödem desem neden öbür elde yok. geçenlerde 1 gün yine böle olmuştu.

grupfoniden 24 seans kavitasyon 45 tl ve bakırköyde almak istiyorum kredi kartı problemi diyor bu sebepten netten a-v sevmem nasıl alcam ya...

oo çok uygun. seans sayısı çok değil mi ya. ben 4 seans aldım. yetmez mi acaba? birde diyolar ki kavitasyonun arkasından powerplate veya lenf drnaj yapılması daha etkilioluyomuş. ben çok fırsat aldım. bi sorun çıkmadı. çünkü en sonda kartın arkasındaki şeyi soruyo ya. onuda senden başka kimse bilmediği için güvenli olduğu iddia ediliyor.

slm kızlar misafirleri gönderdim çok yoruldum. 36 tane ponpon yapmam lazım misafirlerle birlikte 10 tane yaptık ne zormuş ya
kızlar ya perşembe gününden beri beni böcek ısırıyor bacaklarımda filan cuma banyo yaptım yok yine ısırıyor. acaba yatakta mı diye çarşafları nevresimleri çıkardım bugün yine banyo yaptım elbiseleri değiştirdim yok biraz önce baktım yine ısırmış bir yerimi. acaba psikolojik mi. daha öncede olmuştu çok üzüldüğümde aniden kabarıklar çıkıyordu aşırı derecede kaşınıyordu dakikalarca sonra birden kayboluyordu inanamıyordu insan bunlar nereye gitti diye. ama bu defa aynı sivrisinek ısırması gibi kafayı yiyecem ya

nolduuuu sanaaa allahım sivastan kurtar şu kızzııı...çürüycek oralardaaaa....

amin canım amin akıl sağlığından olacam valla

canım boşanalım kelimesini mümkün olduğunca kullanmamaya çalış bence. sen daha tecrübelisin ama bence sık kullanmak erkekte ters tepiyor. seviyorsan asla deme öle. onun dışında ankara da güzel. istanbul kadar olmasa da. gel gel yaza burdayız sen ben anşa aslı. kızzlaaar ankaraya gelin size anşa çiköfte yapsın. bende incir tatlısı yapiim.

aklımız fikrimiz yemekte :27:

ya kızlar ben iyiyim yani bugun durgundum biraz pazartesi gününün stresi ayrı bide havadan dolayı olsa gerek herkes ruh gibiydi bugun
az öncede kekik yağı sürdüm göbişime hala göbeğim yanıyo ömrüm gitti nerdeyse
siz neler yapıyorsunuz.

evet arkadaşlar oy çokluğu ile kaptan yardımcısı triptofan oldu. tebrik ederim canım seni :13:

ama benim açımdan bir sorun var. benim işim olduğu zaman mesela ankaraya gittiğim zaman cuma bildirim yaparken triptofan o saatte okulda oluyor ve bildirim yapamaz. bu sorunu nasıl çözecez :44:

:62:ooohhhhh yeni kaptan yardımcımız gülçin sen olmuşsun hayırlı olsun ....aldığım programın 6 seansı lenf drenaj sanırım 6 seans pasif jimnastik bişey daha var bakmadım,acaba ameliyat oldum ya bir sorun olur mu?

aslıcım bence bu ara biraz streslisin ya ondan olmuş olabilir mi bende üzülünce veya kafama bişey takınca gece paso kaşınırım....

kızlar bu ay kutlu doğum haftası sevgili peygamberimizin doğduğu ay bol selavat ve dua etmek lazım tv.de güzel programlar var oğluşum ilahi okunuyordu başladı ağlamaya annem sen 6-7 aylıkken mevlüt okunurken içlenir ağlardın diyor acab ne anlıyor çocuklar hoş ben şimdi de sulu gözlüyümdür hemen ağlarım ....

aslıcım bence bu ara biraz streslisin ya ondan olmuş olabilir mi bende üzülünce veya kafama bişey takınca gece paso kaşınırım....

canım valla kafayı yiyecem komşu alerji kremi verdi bakalım ya bütün elbiseleri değiştirdim banyo yaptım nevresimler değişti böcek olamaz ama alerjide olamaz teker teker çıkar mı napcam bilemiyorum :14:

evet arkadaşlar oy çokluğu ile kaptan yardımcısı triptofan oldu. tebrik ederim canım seni :13:

ama benim açımdan bir sorun var. benim işim olduğu zaman mesela ankaraya gittiğim zaman cuma bildirim yaparken triptofan o saatte okulda oluyor ve bildirim yapamaz. bu sorunu nasıl çözecez :44:

aaa face de oyun oynuyodum yeni gördüm. herkese teşekkür ediyorum beni uygun gördükleri için. ama dediğin gibi o zaman ne oalcak. bizim okul yeni olduğu için sadece öğretmenelr odasında net var. orda da yapamam herkeşler görür. ama internet kafeye gitsem. bu ayda cuma nöbetçiyim hem üstelik. isterseniz 2. kimse onu yapalım. veya birisine öğret bu konuda gönüllü varsa sen olamyınca kilomuzu o hesaplasın. veya herkese hesapamayı öğret. kilomuzun yüzdesini biz hesaplayıp burda toplyalaım birimizde en son sonuç topiğine kopyalasın. demokraside çareler tükenmezz. 14. takımda hiiç tükenmez.. sevirem sizi looo

Back
X