- Konu Sahibi Pinarbartu
- #24.661
Bitanem,narkozun ruhsal yapıda geçici değişimler ve dalgalanmalar gösterdiğini iddia eden birkaç bulgu var.Ama diyetin de etkilemesi muhtemel.Ben geçen hafta öyleydi mesela,kendimi çok dirençsiz ve mutsuz hissediyordum,ama bu hafta tam olmasa da daha iyiyim.Bol bol dua et,sadaka ver imkanın varsa,çocuk sevindir inanki ruhu tazeliyor.Ben de dua edicem canım sana...anacığım oğlumu alıp annaneme gitti çok hastalanmış annanem onları tren istasyonuna bıraktım annem ağrım var diye gelmemi istemedi yat dinlen dedi bende biraz dolaştım geldim kendime iki tane gömlek aldım mavi ve pembe beyaz ince çizgili şimdi de mamamı yiyorum tadını güzelleştirmek için içine 6 çilek koyup blendırdan geçirdim zorla içiyorum çok enteresan hiç acıkmıyorum daha ikincisini içiyorum bakalım neler olacak........
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum normal hayatımda kişisel olarak dışardan çok dominant hiç ağlamaz hep gülen bir insan olarak tanıyor insanlar beni ama ben çok duygusal çabuk ağlayabilen ağladımı son damlasına kadar ağlayan çok ama çok ince düşünceli çok merhametli bir insanım psikaytr gittim bir ara doktor bu senin yapın herhangi bir ilaç senin bu yapını değiştirmez dedi ve ameliyattan sonra çok çabuk kırılan ağlamak için sebep arayan bir insan oldum eşimde narkoz bazı insanlarda yokluk sendromu yapar dedi şu ara sürekli kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve la havle çekiyorum rabbime sığınıyorum ameliyat sonrası uykusuzluk yaşadım ve halada devam ediyor yatmadan pas....ra içiyorum ama o da sersem yapıyor acaba diyette etkiliyor olabilir mi ?