Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese selam
28 yaşımadyım
boyum 1,65 kilom 61,4 bugün itibariyle.

2 oğlum var . 2. doğumumdan sonra 3 ayda 10 kilo verip 57 ye ulaştım ama kış gelince kutlamalar falan da üstüste geldi yemeye başladım

61 i gördüm.. yeniden 57 ye dönmek ve hep öyle kalmak istiyorum...

çizelgemi en kısa zamanda hazırlıycam. oğluş uysun halledicem

bugün kahvaltıda 2 dilim tam tahıl ekmeği arasına ince bir dilim kaşar ve beyeaz peynir koydum. tost yaptım..

2 saat sonra ara öğün olarak muz yedim

herkese selam
28 yaşımadyım

2 oğlum var . 2. doğumumdan sonra 3 ayda 10 kilo verip 57 ye ulaştım ama kış gelince kutlamalar falan da üstüste geldi yemeye başladım

bugün kahvaltıda 2 dilim tam tahıl ekmeği arasına ince bir dilim kaşar ve beyeaz peynir koydum. tost yaptım..

cnm hoşgeldin aramıza.
selam kızlar okulqa gitmeden bi uğrıyım dedim.bgn geç başlıyo dersim.nasılsınız? neler yaptınız? ben brzdan hazırlanmaya başlıcam.yarım saate cıkmam gerek öpüldünüz.

arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekli:14:yorum . boyum 1,65 kilomda 74
canım sende hoşgeldin sefa geldin..insan kesinlikle tek başına yapamıyor.. doğumdan sonra en az 4 kez diyete girdim ama olmadı.. sonra burayla tanıştım ve hiç bırakmadım hem burayı hem diyeti..sende takıl bize zayıfla.. boylarımız aynı ben 77 kilo ile başlamıştım.. buralar sayesinde şimdi67yim.. bak senle çok şeyimiz benziyor.. bi de adaşız galibaaa:1::1::1:

sende çizelge yap ve bol paylaşım.. fayadasını görceksin bak kız
herkese selam
28 yaşımadyım

öğle yemeği menüm belli oldu

kıymalı çalı fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim tam tahıllı ekmek

canı menülerine bakınca nasıl böyle formda kaldığını tahmin etmek zor değil. çok dengeli ve hafif..aslında sen tam normal sınırlardasın ama anladığım kadaruyla en aşağı sınıra inmek istiyorsun.. çünkü bende 165im ve 64 çok iyi oluyor.. sen 36 beden olcen dimi???seni çıtır senii:1::1::1::1::1:

kızlar şimdilik sessiz olduğuna bakmayın ortalığın akşam millet doluşur.. hele bi gülçinimiz vardır (triptofan) buranın en paylaşımcısıdır..:33::33::33::33: akşam herkesi tanırsınız.. tekrar hoşgeldiniz

cnm hoşgeldin aramıza.
selam kızlar okulqa gitmeden bi uğrıyım dedim.bgn geç başlıyo dersim.nasılsınız? neler yaptınız? ben brzdan hazırlanmaya başlıcam.yarım saate cıkmam gerek öpüldünüz.
biz dha doğrusu ben de iyiyim canım.. ben de işteyim öğle arasını bekliyorum..

selamlar

ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı

şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. Tek başıma olmuyo..
Beni de alın :))

arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekli:14:yorum . Boyum 1,65 kilomda 74

hoşgeldiniz kızlar.....

Slm kızlar hepinize sabah ,1 dilim ekmek ,1 dilim salam yedim

ara 1 bardak ayran

öğlen arkadaşımda gündeyim salata ağırlıklı takılmayı düşünüyorum inşallah...

Akşamda yağsız kabak yemeği yoğurtlu,belki yarım kase çorba

öpüyorum sizi akşama görüşürüz...............

cnm hoşgeldin aramıza.
Selam kızlar okulqa gitmeden bi uğrıyım dedim.bgn geç başlıyo dersim.nasılsınız? Neler yaptınız? Ben brzdan hazırlanmaya başlıcam.yarım saate cıkmam gerek öpüldünüz.

canım daha önce karşılaşmışmıydık soracam bir türlü fırsat olmadı,sanki seninle başka forumda vakit geçirmiş gibiyim.....................

kızlar iyi günler,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah azimli ve takımımıza uğurlu gelirler şu son yaşananlar beni baya diyet modundan çıkardaı hatta ayrılmayı bile düşünüyorum diğer takımlara baktım gerçekten çok güzel yaaa biz boncuk taneleri gibi dağıldık .........

dün öyle yorlmuşum ki gözümü açtığımda saat 10 du ama yataktan zor kalktım birazdan doktora gideceğim.....

sabah 2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay 2 küçük domates
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 diyet zeytin

hastane çok yakın ama ne hikmet gidemedim hadi esra kalk hazırlan git kızım....

canı menülerine bakınca nasıl böyle formda kaldığını tahmin etmek zor değil. çok dengeli ve hafif..aslında sen tam normal sınırlardasın ama anladığım kadaruyla en aşağı sınıra inmek istiyorsun.. çünkü bende 165im ve 64 çok iyi oluyor.. sen 36 beden olcen dimi???seni çıtır senii:1::1::1::1::1:

kızlar şimdilik sessiz olduğuna bakmayın ortalığın akşam millet doluşur.. hele bi gülçinimiz vardır (triptofan) buranın en paylaşımcısıdır..:33::33::33::33: akşam herkesi tanırsınız.. tekrar hoşgeldiniz

yemeklerimi yeni azalttım.. kilo verebilmek için... :))

ben 2 doğum yaptığım için göbeğim, düşük bel pnatolon giydiğim için de yanlarım var :(( göbeğimi gizlediğimde görenler inanmıyo 2 çocuğum olduğuna.. ama ben biliyorum halimi.. :(( 57-58 olunca ideal geliyo bana.. umarım olurum biran önce

selamlar

ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı

şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. tek başıma olmuyo..
beni de alın :))

hoşgeldin canım aramıza

aslı elma diyetinin içeriğini bilmiyorum ama eğer sabah sınırlama yoksa ekmeği ve domates salatalığı daha çok ye.. sabah ne kadar yersek gün içinde acıkma en aza iner..sabah bence az olmuş

canım kepek ekmeği 1-2 tane yiyorsun diğerleri abartmamak koşuluyla yiyebilirsin ama benim inan canım istemiyor anca bu kadar yiyebiliyorum

arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekli:14:yorum . boyum 1,65 kilomda 74

:64:

h.bulduk sonunda sesimi duyan oldu:64: aranıza bende katılabilirmiyim acaba yer varmı :26: bende diete başlayıp bir türlü sonunu getiremeyenlerdenim:84:

hoşgeldin canım aramıza

kızlar iyi günler,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah azimli ve takımımıza uğurlu gelirler şu son yaşananlar beni baya diyet modundan çıkardaı hatta ayrılmayı bile düşünüyorum diğer takımlara baktım gerçekten çok güzel yaaa biz boncuk taneleri gibi dağıldık .........

dün öyle yorlmuşum ki gözümü açtığımda saat 10 du ama yataktan zor kalktım birazdan doktora gideceğim.....

sabah 2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay 2 küçük domates
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 diyet zeytin

hastane çok yakın ama ne hikmet gidemedim hadi esra kalk hazırlan git kızım....

ya canım yapma böyle siz bana kızmıyor muydunuz toparlanmıyorsun hep bunalım takılıyorsun siye eğer siz böyle yaparsanız o zaman benden ne farkınız kalacak. birşey olduğunda hemen moraliniz bozuluyor ayrılmayı düşünüyorsunuz. hiç bir yere gitmek yok. bir dahada duymak istemiyorum. hem sen kaptan olacaksın nereye gidiyorsun :20: bak kaptan ol dedik sende motive bozukluğu başladı. ben diyorum bu kaptanlık lanetli diye ama bana inanan yok :52:
gerçekten kimsenin gitmesini istemiyorum artık. :14:

canım sende hoşgeldin sefa geldin..insan kesinlikle tek başına yapamıyor.. doğumdan sonra en az 4 kez diyete girdim ama olmadı.. sonra burayla tanıştım ve hiç bırakmadım hem burayı hem diyeti..sende takıl bize zayıfla.. boylarımız aynı ben 77 kilo ile başlamıştım.. buralar sayesinde şimdi67yim.. bak senle çok şeyimiz benziyor.. bi de adaşız galibaaa:1::1::1:

sende çizelge yap ve bol paylaşım.. fayadasını görceksin bak kız

h. bulduk teşekkür ederim ne güzel zayıflamışsınız acaba ben 65 görebilecekmiyim:14: neler yapıyosun paylaşabilirmisin bide ben daha yeni üye olduğum için burayı kullanmayı bilmiyorum mesajıma cevabı bile daha yeni buldum çizelge nasıl hazırlıycam offf yani biraz fazla oldu isteklerim ama lütfen bana yardım ett kimseyi tanımıyorum burada çünki:17:

Back
X