Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar saat 10da uyandım.doğru düzgün uyuyamadım gece zaten rüyalar gördüm hep uyandım:(( bu aralar bende böyle oluyo ya sanırım çok yorulduğumdan.neyse az önce yarım açma yedim başka da bişey yemedim.okula giderken form bisküvimi alıyım 2 3 gibi de onu yerim.akşam yemekte ne olursa artık az bişey yerim.sizler napıyosunuz?

günaydın kızlar saat 10da uyandım.doğru düzgün uyuyamadım gece zaten rüyalar gördüm hep uyandım:(( bu aralar bende böyle oluyo ya sanırım çok yorulduğumdan.neyse az önce yarım açma yedim başka da bişey yemedim.okula giderken form bisküvimi alıyım 2 3 gibi de onu yerim.akşam yemekte ne olursa artık az bişey yerim.sizler napıyosunuz?

günaydın canımm ben burda sancıdan ölüyorum yaa inanılmaz bir sancım var :14:

canım peki sende şişkinlik oluyomu ben inanılmaz şiştim bişeyde yediğim yok akşam eve gidince tartılıcam walla korkuyorum ama bakim bu şişkinlik nekadar kilo katmış:18::18:

spor yaptıktan sonra uykum geliyor neden acaba?

vücut oksijensiz kaldığında laktik asit üretiyor yani yoğurdun içinde olup da uyku getirici diye bildiğimiz madde , sporu evde yapıyorsan camları açıp içeriye oksijen girmesini sağlayabilirsin

yapıştırdım bakalım olmuş mu?

elifezgi kardeşin ve yeğenlerin nasıl,senin hamilelik nasıl gidiyor kuzular başlamıştır oynaşmaya,senin bir çocuğun var mıydı ?

sağol esracım, kardeşim epey iyileşti. bebekler hastanede, solunum cihazına artık bağlanmıyorlar, küveze de ihtiyeç kalmamış sadece biraz kilo aldırmaya çalışıyorlar, haftasonu bebilerin burnundan hortumla beslenmeye başladığını görünce kardeşim üzülmüş ama dün doktor 20 damla süt içip yoruluyorlar :9: o yüzden böyle diye ikna etmiş. benim artık 21 haftalık veletler, kıpırdıyorlar, bugün hastaneye gittim ultrason için yarına gün alabildim, bakalım ne diyecek doktor. şeker yüklenecek diye o kadar aç kaldım meğer bu hafta değilmiş:2: ben de başka yerde kan verdim görelim şu kolesterolleri diye:1: ayıptır söylemesi (hele ki sisizn gibi diyettekilere söylemesi çok pis ayıptır:27: ) son zamanlarda canım tereyağ çekip duruyo, e yumurtayı da haftada 5 defa falan yiyorum, yüksek çıkarsa kolest. tereyağı az yiyecem:33:, kilom da 65,2ydi bu sabah. 60,5ten 65,2 ye geldim 21 haftada.

canım sağol iyiyim bebişe tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ikidebir çişim geldi diyo :1::1::1:

sen nasılsın,geçen haftaki sıkıntın regl dönemine girmendenmiş demekki..................

seninki kaç yaşında benimkisi 27,5 aylık, ciçini rüşvetle söyletmeye başlamıştım, her çişini söylediğinde balon şişiriyorduk ama alıştı balona da şimdi sadece kakasını yaptıktan sonra söylüyo bana pek çişini söylemeye niyetli gibi gelmedi...keşke ikide bir söylese ama ne gezeeeeeer

kızlar günaydın :21::21:
dün akşam gelemedim ablama geçtim çocuklara bakmak için. birden hastalandı boğazları felan şişmiş serum verdiler doktor ameliyat diyor bakalım olucak galiba.ara öğünümü paylaşmıştım ama akşam yemeği yiyemedim kızlar canım hiç bişey istemiyo halaa iki büklüm haldeyim kasık ağrısından dolayı bide karnım felanda şişti adetliyim diemi acaba onada moralim bozuldu zaten:43::43:

sabah kahvaltımı paylaşıyorum 2 bardak ılık su 4-5 adet altın çilek
2. dilim kepek ekmeği
peynir-domates(küçük çeri domatesi)
şekersiz çay
bunlarıda zorla yedim kızlar çok sancım var bu ay:(

canım sanada ablanada geçmiş olsun

bu arada aslı seni tebrik ediyorum canım benim kararlı olman süper:81::81::81::81::81::81::81:

teşekkür ederim canım :9:

slm kızlar nasılsınız bugün hava baya güzel ama içerleri buz gibi ve hala hastalığım geçmedi 10 gün oldu.

hemen şimdiye kadar yediklerimi yazayım
kahvaltı
bir dilim kepek ekmeği
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
maydonoz
yarım salatalık
yarım domates
yarım biber
1 bardak şekersiz yeşil çay

10 da bir elma
12 e bir elma

kızlar fdm benden izin istedi mayısın sonuna kadar taşınma olayı varmış
fdm 1 hazirana kadar izinli

herkeslere güzel günler fıstıklar,bugün perde almaya gitmedik yarın inşallah bugün komşumuz kuran okutuyormuş oraya gideceğiz,sabah kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates ve çay vardı .........

ara öğün olarak bol su içtim,sabah yusufun mamasını çekmek için komşudan blendır istemeye indim bayadır beni görmüyordu esra ne kadar zayıflamışsın dedi çok şaşırdı ne yaptın da zayıfladın dedi şok hoşuma gitti demek ki gerçekten zayıfladığımı farkedenler de var....

canım sanada ablanada geçmiş olsun

teşekkür ederim canım :9:

çok sağol canım ben bu akşamda gelemiycem büyük ihtimalle yine iş çıkışı ablama geçicem yemek felan yapıcam çocuklara bakıcam v.s bu arada ben öğle yemeği olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum zaten öylede çok aç değilim canım hiç bişey istemiyor :31::31::31:

herkeslere güzel günler fıstıklar,bugün perde almaya gitmedik yarın inşallah bugün komşumuz kuran okutuyormuş oraya gideceğiz,sabah kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates ve çay vardı .........

ara öğün olarak bol su içtim,sabah yusufun mamasını çekmek için komşudan blendır istemeye indim bayadır beni görmüyordu esra ne kadar zayıflamışsın dedi çok şaşırdı ne yaptın da zayıfladın dedi şok hoşuma gitti demek ki gerçekten zayıfladığımı farkedenler de var....

canım neredeyse 7 kiloyu kovmuşsun gitmiş zaten :22::22::22: ne güzelll :81:
farkedilir tabi ama insan nasıl güzel motive oluyor değilmi aaahhh ahhh bende inşallah duymaya başlarım kilolar gittikçe:66:

çok sağol canım ben bu akşamda gelemiycem büyük ihtimalle yine iş çıkışı ablama geçicem yemek felan yapıcam çocuklara bakıcam v.s bu arada ben öğle yemeği olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum zaten öylede çok aç değilim canım hiç bişey istemiyor :31::31::31:

canım sakın canım istemiyo diye yememezlik etme mutlaka biraz bişeyler ye

selam kızlar
doktordan geldim yarayı yaktı çok şükürrr sorunsuz atlattık hafif narkoz veridkleri için sersem gibi oldum
eşimin işi nedeniyle bugün yarın evde olmuycam teyzemlere gidiyorum
kaptan beni izinli yapıver
yoklamayıda bugün yarın benim yerime ya biri yapar ya da ben gelince kaldığım yerden devam ederim :31:

herkesi öpüyorum

selam kızlar
doktordan geldim yarayı yaktı çok şükürrr sorunsuz atlattık hafif narkoz veridkleri için sersem gibi oldum
eşimin işi nedeniyle bugün yarın evde olmuycam teyzemlere gidiyorum
kaptan beni izinli yapıver
yoklamayıda bugün yarın benim yerime ya biri yapar ya da ben gelince kaldığım yerden devam ederim :31:

herkesi öpüyorum

canım tekrar geçmiş olsun sorunsuz atlatmana çokkk sevindim inan kendine dikkat et öpüyorum:54:

canım sakın canım istemiyo diye yememezlik etme mutlaka biraz bişeyler ye

zaten zoraki mecburen yiyorum canım bu ay üşüttüm heralde die bukadar fena oldum normalde yine adetli iken yiyemezdimde cola ve çikolataya dayanırdım şimdi hiçç gözüm görmüyo hatta abur cuburu bile aramaz oldum inan:31::31::31:

Back
X