Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seninki kaç yaşında benimkisi 27,5 aylık, ciçini rüşvetle söyletmeye başlamıştım, her çişini söylediğinde balon şişiriyorduk ama alıştı balona da şimdi sadece kakasını yaptıktan sonra söylüyo bana pek çişini söylemeye niyetli gibi gelmedi...keşke ikide bir söylese ama ne gezeeeeeer

25 aylık canım...

kızlar fdm benden izin istedi mayısın sonuna kadar taşınma olayı varmış
fdm 1 hazirana kadar izinli

üff güya yarışacaktık..................

selam kızlar
doktordan geldim yarayı yaktı çok şükürrr sorunsuz atlattık hafif narkoz veridkleri için sersem gibi oldum
eşimin işi nedeniyle bugün yarın evde olmuycam teyzemlere gidiyorum
kaptan beni izinli yapıver
yoklamayıda bugün yarın benim yerime ya biri yapar ya da ben gelince kaldığım yerden devam ederim :31:

herkesi öpüyorum

geçmiş olsun canım,iyi olmana sevindim............

zaten zoraki mecburen yiyorum canım bu ay üşüttüm heralde die bukadar fena oldum normalde yine adetli iken yiyemezdimde cola ve çikolataya dayanırdım şimdi hiçç gözüm görmüyo hatta abur cuburu bile aramaz oldum inan:31::31::31:

darısı başımıza.................

kızlar akşam yemeği olarak canım bişey istemediği için 5- 6 tane çilek yedim eve gidincede acıkırsam altın çilek yerim die düşünüyorum hepinize iyi akşamlar tabi kalorisiz:8::8:

canım peki sende şişkinlik oluyomu ben inanılmaz şiştim bişeyde yediğim yok akşam eve gidince tartılıcam walla korkuyorum ama bakim bu şişkinlik nekadar kilo katmış:18::18:

şişkinlik olmaz mı o da kiloya yansıyo tabii yani ben de öyle :(
canım sağol iyiyim bebişe tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ikidebir çişim geldi diyo :1::1::1:

sen nasılsın,geçen haftaki sıkıntın regl dönemine girmendenmiş demekki..................

yeni geldm okuldan cnm okulda hasta olmak çok kötü ya..beyaz önlüğü giyiyoruz ya bir de ödüm kopuyo bişey gecerse fln diye.bunların hepsi erkek bir de.agrıdan sancıdan duramıyorum ben de..moralimin bozukluğu ondanmıs:))

sen neler yaptın cnm?seninkine de sabır gerek ama olsun tatlı şeyler bunlar keşke benim de bebeğim olsa:52:

kızlar akşam yemeği olarak canım bişey istemediği için 5- 6 tane çilek yedim eve gidincede acıkırsam altın çilek yerim die düşünüyorum hepinize iyi akşamlar tabi kalorisiz:8::8:

cnm altın çilek yeme yaa:((( zararlı diyorlar pek bilgim yok ama:((

cnm altın çilek yeme yaa:((( zararlı diyorlar pek bilgim yok ama:((

gerçekten mi canımm aktardan kurusunu aldım kapsülünü değil ama desene beşibiyerde gibi buda çöpe gidecekk :84::84:
walla şaştım ya dieti destekleyecek ne yapmalıyım peki bilginiz varmı kızlar çay v.s gibi mesela ben çok su içmeme ragmen vücudumda ödem var :14:

arkadaşlar hepinize merhaba...takım kaptanımızdan izin aldım ve mayıs sonuna kadar aranızda olmayacağım.. şu 2 haftalık dönemde diyetimi çok aksattım ve toparlanmaya kendimi dinlemeye ihtiyacım var.. 1 haziranda geleceğim ve hepinizi bıraktığımdan daha zayıf bulurum inşallah... döndüğümde çok iyi motive olabileceği sanıyorum.. kendinize iyi bakın.. hoşçakalınnnnnnnnnnn:58::58::58::58:

selam kızlar
doktordan geldim yarayı yaktı çok şükürrr sorunsuz atlattık hafif narkoz veridkleri için sersem gibi oldum
eşimin işi nedeniyle bugün yarın evde olmuycam teyzemlere gidiyorum
kaptan beni izinli yapıver
yoklamayıda bugün yarın benim yerime ya biri yapar ya da ben gelince kaldığım yerden devam ederim :31:

herkesi öpüyorum

tekrar geçmiş olsun canım tamam ben yaparım yoklamaları

iyi akşamlar canım

gerçekten mi canımm aktardan kurusunu aldım kapsülünü değil ama desene beşibiyerde gibi buda çöpe gidecekk :84::84:
walla şaştım ya dieti destekleyecek ne yapmalıyım peki bilginiz varmı kızlar çay v.s gibi mesela ben çok su içmeme ragmen vücudumda ödem var :14:

canım maydanoz kaynat onu iç. altın çilek yerine salatalık yiyebilirsin

arkadaşlar hepinize merhaba...takım kaptanımızdan izin aldım ve mayıs sonuna kadar aranızda olmayacağım.. şu 2 haftalık dönemde diyetimi çok aksattım ve toparlanmaya kendimi dinlemeye ihtiyacım var.. 1 haziranda geleceğim ve hepinizi bıraktığımdan daha zayıf bulurum inşallah... döndüğümde çok iyi motive olabileceği sanıyorum.. kendinize iyi bakın.. hoşçakalınnnnnnnnnnn:58::58::58::58:

güle güle canım sende kendine iyi bak. kendini bırakma sakın

yani daha bgn konustuk hocalarla bir kadın ölmüş sanırım ama kapsul mü normal mi bilmiyorum altın çilek dediler bana.yeşil çay iç cnm en iyisi:)

cnm kendine iyi bak.seni motive olmus bir şekilde bekliyoruz.görüşürüz:)

kızlar ben saat 14, 16 ve 18 deki elmalarımı da yedim. sporumuda yaptım. şimdiye kadar 1.5 litre su içtim. 2.5 a tamamlarım bugün inş

ya deli olcam bir anı bir anını tutmuyor havanın. sabah ne güzeldi sıcacıktı. şimdi bir yağmur bir gökgürültüsü kızlar giremezsem bilin ki elektrik gitmiştir

şişkinlik olmaz mı o da kiloya yansıyo tabii yani ben de öyle :(

yeni geldm okuldan cnm okulda hasta olmak çok kötü ya..beyaz önlüğü giyiyoruz ya bir de ödüm kopuyo bişey gecerse fln diye.bunların hepsi erkek bir de.agrıdan sancıdan duramıyorum ben de..moralimin bozukluğu ondanmıs:))

sen neler yaptın cnm?seninkine de sabır gerek ama olsun tatlı şeyler bunlar keşke benim de bebeğim olsa:52:

inşallah olur canım................:1::1::1:

ya deli olcam bir anı bir anını tutmuyor havanın. sabah ne güzeldi sıcacıktı. şimdi bir yağmur bir gökgürültüsü kızlar giremezsem bilin ki elektrik gitmiştir

cnm burası cok sıcaktı akşama doğru hava döndü ama gecti şu an sıcak.su güzel günler gelsin yaa.özledim artık montsuz gezmeyi:)

selam kızlar. yeni geldim bende. kavitasyon yaptırdım göbüşüme. korkulacak bişey gibi görünmüyor ama inşallah zararı yoktur. 3.5 lt su iç dedi. su ile atılıyormuş yağlar. ama 5 seans gerekli dedi. para tuzağı değildir inşallah. bu arada istanbula gidemiyorum. eşimin anlayışsız ev arkadaşı başka bir bekar arkadaşta kalmayı kabul etmedi. elin herifi varkende kalamam. misafirhanedede yer bulamadık. bizimki olsa derki sen eşinle zaman geçir ben arkadaşta kalırım der yaa. neden herkesin kendimiz gibi olmasını bekliyoruzz...

Back
X