Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya hava güzel olsun perşembe ankaraya gidiyorum gezecem ben :52:

havalar güzel ankarada canım ama soğuyacak diyolar............

merhaba hatunlar bengeldim koçişi işe postaladım ve geldimmm

hoşgeldin canım...........

selam kızlar. yeni geldim bende. kavitasyon yaptırdım göbüşüme. korkulacak bişey gibi görünmüyor ama inşallah zararı yoktur. 3.5 lt su iç dedi. su ile atılıyormuş yağlar. ama 5 seans gerekli dedi. para tuzağı değildir inşallah. bu arada istanbula gidemiyorum. eşimin anlayışsız ev arkadaşı başka bir bekar arkadaşta kalmayı kabul etmedi. elin herifi varkende kalamam. misafirhanedede yer bulamadık. bizimki olsa derki sen eşinle zaman geçir ben arkadaşta kalırım der yaa. neden herkesin kendimiz gibi olmasını bekliyoruzz...

oda pek yüzsüzmüş hahaha................
buralardasın yani .................

havalar güzel ankarada canım ama soğuyacak diyolar............

hoşgeldin canım...........

oda pek yüzsüzmüş hahaha................
buralardasın yani .................

kız sen ankarada mıydın. az önce telefon etti eşim ev arkadaşı o tekrar demeden demiş ya gelsin attil bu fırsat ele geçmez demiş. çocuğun günahını mı aldım ne. inşallah okuldan da izin alırsam yarın yolcuyum. orda net var. inşalah bağlanırım.ayyy çok heycanlandım. hemen kalkıp hazırlıklara başlamam lazım.kızlaaarrr ne yapsam da götürsem uzun yola dayanacak bişeler deyin yaa.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar daha yeni oturabildim öğlen kurana gittik komşuya allahtan hamurişi yapmamışlar mercimek çorbası buğdaydan pilav gibi bişey bide salata vardı azıcık tatlarına baktım akşamda karpuzla taze fasulye yedim 45 dakika spor yaptım sauna eşofmanlarımı giyip aman ne güzel oldu sular seller gibi terledim .......

ayşe gözün aydın yaranı yaktırmşsın allah bir daha göstermesin.....

gülçin hadi koclarımıza kavuşıyoruz benimkide yarın geliyor ohh mis miss hasret gideririz artıkın...

2-3 haftadır osmanı izlemiyordum cemile hamileymiş vay anasını sayın seyirciler .........

gülçin hazırlık yapıyor sanırım kız boşver gidince kocanla başbaşa yemek yersiniz şöyle boğaza doğru...

kız sen ankarada mıydın. az önce telefon etti eşim ev arkadaşı o tekrar demeden demiş ya gelsin attil bu fırsat ele geçmez demiş. çocuğun günahını mı aldım ne. inşallah okuldan da izin alırsam yarın yolcuyum. orda net var. inşalah bağlanırım.ayyy çok heycanlandım. hemen kalkıp hazırlıklara başlamam lazım.kızlaaarrr ne yapsam da götürsem uzun yola dayanacak bişeler deyin yaa.

ana bende aldım günahını,ankaradayım canım bilmiyomuydun............
hadi allah kavuştursun..........

poğaça,börek.yaprak sarma hahaha............

iyi akşamlar kızlar daha yeni oturabildim öğlen kurana gittik komşuya allahtan hamurişi yapmamışlar mercimek çorbası buğdaydan pilav gibi bişey bide salata vardı azıcık tatlarına baktım akşamda karpuzla taze fasulye yedim 45 dakika spor yaptım sauna eşofmanlarımı giyip aman ne güzel oldu sular seller gibi terledim .......

ohh ne güzel çok istikrarlı gidiyosun maşallah.........

ayşe gözün aydın yaranı yaktırmşsın allah bir daha göstermesin.....

gülçin hadi koclarımıza kavuşıyoruz benimkide yarın geliyor ohh mis miss hasret gideririz artıkın...

senide allah kavuştursun canım..................

kızlar şu b fit i araştırdım 1 aylık bir üyelik alıcam eğer hoşuma giderse devam edicem evde de45 dk.sporumu yapıcam fit olurum inşallah+diyet yaza ohh çıtır olucam birde hamile kalıyormuşum herşey sil baştan :52::35:

Back
X