Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın yavrular

sabah 1 büyük bardak su

yarım muz,1 bardak süt..............

günaydın kızlaarrrrr:92::92::92:
aa kimsede yokk:31::31:
sabah kahvaltımı paylaşıyorum:42:
2. bardak b.bardak ılık su
3. dilim k.ekmeği(küçük parçalar)
yarım kibrit kutusu kadar b.peynir
1.çay kaşığı kadar zeytin ezmesi
şekersiz çay

günaydın kızlar,sabah kahvaltım 1 bardak yağsız süte 4 yemek kaşığı k-flakes yedim birazdan 5i1 yerde çayımı içicem.......

hoş geldin canımm:80::80:
ohh ohh afiyet olsun keşke bende süt içebilsem hiç içemiyorum yaa:63::63:
içebilsem k.fleks yerim bu arada beşibiyerde içiyorsun ya canım sen faydasını gördün mü?:44:

h.geldin canımm:92::92:
burdaki yorumlara bakıyorum cildim çok kuru pul pul dökülüyo benim gibi aynı sorunu olanlar varmı diye pazartesi doktora gidecektim ama fırsat olmadı uff ne yapıcam bu yüzümle bilmiiorum wallaa :14::14:

kızlar su topiğe bir bakın telkinle kilo veriyormuşuz. ama bu akarsu sesini günde en az 6 saat dinlemeliymişiz bide 21 gün devam etmemiz gerekiyormuş. ben indirdim ama günde 6 saat fazla ya :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

ben böyle bişeyi daha önce indirmiştim, klasik müziğin altına zayıflama için motivasyon sözleri koymuşlar biz duymadığımız zannediyoruz ama beyin duyuyor ve motive oluyormuş, ben de çok etkili olmadı çünkü dinleyemedim, klasik müzik sinirlerimi bozuyo, koysalardı ismail yk'nın şarkılarının altına daha bi enerji dolardım:27:

bu arada su sesi de açık hava etkisi yapıp iştahını açmasın:52:

kızlar ara öğün olarak 1. bardak şekersiz çay birde diet (çörek otlu) bisküvi yedim:114::114:

selamkızlar az sonra okula gidicem çok hastayım halsizlik ağrı ne ararsan var dün uyumusum daha az önce uyandım:(( napıyosunuz? ben bisküvimi yiyorum su an.birazdan çıkıcam görüşmek üzere..

ben böyle bişeyi daha önce indirmiştim, klasik müziğin altına zayıflama için motivasyon sözleri koymuşlar biz duymadığımız zannediyoruz ama beyin duyuyor ve motive oluyormuş, ben de çok etkili olmadı çünkü dinleyemedim, klasik müzik sinirlerimi bozuyo, koysalardı ismail yk'nın şarkılarının altına daha bi enerji dolardım:27:

bu arada su sesi de açık hava etkisi yapıp iştahını açmasın:52:

ben de bikaç sene önce duyup indirmiştim cok dinlemedim pek etkisi olduğunu da zannetmiyorum.bikaç dinlemeden sonra zaten arkada konusan adamın sesini duyabiliyorsunuz.sürekli telkin veriyo.:27:

slm kızlar ben ölüyorum :85:
benim adetim kolay geçerdi ağrı olmaz ama üşütünce çok kötü oluyorum. şimdide öyleyim. üşüttüğüm için çok kötü adet sancım var. duramıyorum

kahvaltı
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biber

saat 10 da yarım elma zor yedim
saa12 de bir elma

Son düzenleme:
slm kızlar ben ölüyorum :85:
benim adetim kolay geçerdi ağrı olmaz ama üşütünce çok kötü oluyorum. şimdide öyleyim. üşüttüğüm için çok kötü adet sancım var. duramıyorum

kahvaltı
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biber

saat 10 da yarım elma zor yedim
saa12 de bir elma

canım benim geçmiş olsunn bu ay herkes nie böyle oldu yaa :44::44:

ne oldu kızlar nazaramı geldik herkesler hasta..............

emidaf benimde 10 yıl önce olmuştu bi ara,sbmd krem kullanmıştım nemlendirici sadece o iyi gelmişti.............anladın markayı demi hahahah...............

kızlar bu arada öğlen canım bişey istemedi,1 paket form bisküvi yedim...........

ha bide bu form çaylarına ara verdim,kabız oldum kayısı fln fayda etmiyo ne etsem bilmiyom..........

hafif kanadı bugün valla..............

yine kimsecikler yokkk:52::52::52::52:
öğle yemeğimi paylaşıyorum kızlar:42:
yine 1. kase çorba yanında yoğurt 3.dilim k.ekemeği(ama küçük parçalar):9::9:

bu arada kızlar bugün ben çok açım yaa çorbayı yavaş yavaş içiyorum doyuyum die walla:78::78:

aslı gelmiş gördüm gördümm :81::81::81:
hoş geldin kaptan nasıl oldun halaa sancın warmı:97:

canım benim geçmiş olsunn bu ay herkes nie böyle oldu yaa :44::44:

sağol canım evet bu ay malesef böyleyiz hepimiz

ne oldu kızlar nazaramı geldik herkesler hasta..............

emidaf benimde 10 yıl önce olmuştu bi ara,sbmd krem kullanmıştım nemlendirici sadece o iyi gelmişti.............anladın markayı demi hahahah...............

olabilir canım nazar edenlerin gözü çıksın inşallah :nazar:

canım anlamaz olurmuyum anladım markayııı :60::60::60::60::60::60:

ben anlamadım yaww :44:

Back
X