Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı gelmiş gördüm gördümm :81::81::81:
hoş geldin kaptan nasıl oldun halaa sancın warmı:97:

hoşbulduk canım
şimdi biraz daha iyiyim canım öğleden sonra prova yaptık 19 mayıs için baya sıcaktı hava ısındım heralde biraz o yüzden ağrım şimdilik yok çok şükür

sen nasılsın ablan nasıl oldu ameliyat ne zaman

yine kimsecikler yokkk:52::52::52::52:
öğle yemeğimi paylaşıyorum kızlar:42:
yine 1. kase çorba yanında yoğurt 3.dilim k.ekemeği(ama küçük parçalar):9::9:

bu arada kızlar bugün ben çok açım yaa çorbayı yavaş yavaş içiyorum doyuyum die walla:78::78:

tabi günlerdir yemedin şimdi bünye acıktı benimde öyle bir ara burnuma tarhana kokusu geliyordu dün sabahta burnuma kavurma kokusu gelerek uyandım yataktan halimiz iyi değil bizim :52:

hoşbulduk canım
şimdi biraz daha iyiyim canım öğleden sonra prova yaptık 19 mayıs için baya sıcaktı hava ısındım heralde biraz o yüzden ağrım şimdilik yok çok şükür

sen nasılsın ablan nasıl oldu ameliyat ne zaman

sağol canım ben bugün biraz iyiyim şükür de şişkinlik var ve kiloma yansıcak gibi hissediyorum:59::59:
ablam halaa aynı bugün şırıngayla çekmişler iltihabı bademciklerden bende işteyim anca akşam gidebiliyorum neyseki yarın tatil tüm gün bakabilicem. ameliyatta tedavi bitiminde hemen olması gerekiyomuş aile doktorumuz zaten hepimiz ona gideriz yıllardır güveniyoruz bakalım inşallah düzelir çabucak

kızlar ben saat 14 deki elmamı yiyemedim prova vardı
şimdide 16 daki elmamı yiyorum ama yarısını bile yiyemedim :27:

tabi günlerdir yemedin şimdi bünye acıktı benimde öyle bir ara burnuma tarhana kokusu geliyordu dün sabahta burnuma kavurma kokusu gelerek uyandım yataktan halimiz iyi değil bizim :52:

walla öyle kaptan ne olucak bu halimiz :35::35:
kendimi frenliyorum ama sen gel bide bana sor nasıl zorlanıyorum :36::36:
ama yapacak bişey yok adetliyim die bu hafta veremedim gibi gelio zaten ona üzülüyorum:31:

sağol canım ben bugün biraz iyiyim şükür de şişkinlik var ve kiloma yansıcak gibi hissediyorum:59::59:
ablam halaa aynı bugün şırıngayla çekmişler iltihabı bademciklerden bende işteyim anca akşam gidebiliyorum neyseki yarın tatil tüm gün bakabilicem. ameliyatta tedavi bitiminde hemen olması gerekiyomuş aile doktorumuz zaten hepimiz ona gideriz yıllardır güveniyoruz bakalım inşallah düzelir çabucak

inş canım Allah acil şifalar versin

walla öyle kaptan ne olucak bu halimiz :35::35:
kendimi frenliyorum ama sen gel bide bana sor nasıl zorlanıyorum :36::36:
ama yapacak bişey yok adetliyim die bu hafta veremedim gibi gelio zaten ona üzülüyorum:31:

vermişsindir canım bak görcen
akşam normal bir diyet yemeğini ye
bir kepçe çorba 3-4 kaşık sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bol salata yersen sorun olmaz

sakın kendini bırakma haa :20:

vermişsindir canım bak görcen
akşam normal bir diyet yemeğini ye
bir kepçe çorba 3-4 kaşık sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bol salata yersen sorun olmaz

sakın kendini bırakma haa :20:

yokk kaptan bırakırmıyım hiçç wallaa cezadan da korkuyorum zaten:30::30::30:
sadece işte spor yapamıyorum onuda tam yapabilsem hazirana kadar biraz vermiş olurum dimi:59:

canım zaten gündüzleri girebiliyormuş evde netle ilgili sorun varmış bakalım gelirse sen buralardasın gündüzleri senin ilgileneceğinden eminim :9:

evet kaptan zaten sbah 8:30'dan akşam 6:30'a kadar burdayıımm işte olduğum için:126::126:
doğru düşünmüşsün wallaa ilgilenirim tabii:66:

asıll sen sağol kaptan beni takıma aldığın ve ilgilendiğin için :71::71:
buraya geldiğim günden beri manevi olarak çok iyiyim mutluyum motive oluyorum çünki zor günleri kovdum gitti:64::64::64:

canım senin geldiğin günlerde bende yeni doğmaya başlamıştım :27: hep birlikte daha mutlu günler göreceğiz inş çıtır bir vaziyette

Back
X