Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben yeni üye aday adayı:)
İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)

amin aminn inşallahh kaptan ama iyi gidiyoruz bence nazar değmesinde:nazar::nazar:

amin canım :nazar:

özellikle sana yazmadım canım ya alıntı yapmışımdır. çenem düünce saçmalamışımdır. ya kızlar bu hafta ben kilo veremeycem diye korkuyorum:18::18:çarşamba oldu tartıda tık yok hala.

hımm dünkü dürümden olmasın sakın :27:
izin işini naptın canım

İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)

hoşgeldin canım :9:
inş hep beraber hedeflerimize ulaşacağız. imkansız deye bişeyde yok olsa benim hedefim olurdu :27:
bu arada ben aslı 29 yaşındayım sivasta öğretmenim. sende kendini biraz tanıtır mısın

kızlar bugün neler yedimm

sabah 1 pkt çubuk kraker
1 bardak süt

öğle biber dolma 2 tane
1 bardak ayran

120 kalorilik bistick

akşam 1 tane kıymalı börek
semizotu salatası

amin canım :nazar:

hımm dünkü dürümden olmasın sakın :27:
izin işini naptın canım

ya dürüm dediğin 1 lavaş ve tavuk. lavaş 1,5 2 ekmek oluyo.zaten diyetisyen dürümü yasaklamadı kiii..bilmiyorum yaa çokda abartmadım aslında ama . hep 1300-1200 kaloriyle devam ettim ya demekki azaltma zamanı geldi.artık 1100 kaloriye düşmem lazım demekki. kilo azalınca kaloride düşmeli değil mi. diyetisyene de bugün gidecektim ama gitmedim yaa.

canım hoşş geldin:71:
inşallah hep beraber vericez bu kiloları merak etme veeee hiç bişey imkansız değildir heleki bu takımda imkansız die bişey yokkk :92::92::92:

oşbulduk beyaw:)amma sıcak kanlısınız yaaa.Süper bayıldım dakkasında hatta ben gelmeden kutlamalar başlamış çok hoşuma gitti ya...şımardım şimdi:69:

hımm tamam av tuzağa düştü
gülçin kapıyı kapat şimdi diğer yüzümüzü gösterelim ürkütmeden kaçmasın sakın :60:

aslıcım ben izin istemedim.okulda kermes var pazartesi ve ben kermes komisyonundyım. o yüzden işimiz var biraz fiyat belirleyecez yarın.:59::59: yarın törenden sonra çıkacam istanbul yolcusu kalmaasııııınnnnn:52::52::52::52: bu arada cuma bildirim yapamazsam sen beni aynı yaz. ya ben pc götrümeyecem. eşimde bazen işyerinde bırakıyor. işyerinde bırakmazsa arada gelirim takıma. ama aksi halde gelemem. şimdiden sölimdee. şu cezaya uğramıyımda amannn..

kızlar bugün neler yedimm

sabah 1 pkt çubuk kraker
1 bardak süt

öğle biber dolma 2 tane
1 bardak ayran

120 kalorilik bistick

akşam 1 tane kıymalı börek
semizotu salatası

ya dürüm dediğin 1 lavaş ve tavuk. lavaş 1,5 2 ekmek oluyo.zaten diyetisyen dürümü yasaklamadı kiii..bilmiyorum yaa çokda abartmadım aslında ama . hep 1300-1200 kaloriyle devam ettim ya demekki azaltma zamanı geldi.artık 1100 kaloriye düşmem lazım demekki. kilo azalınca kaloride düşmeli değil mi. diyetisyene de bugün gidecektim ama gitmedim yaa.

canım malesef okulda olduğumuz için yediklerin karbonhidrat ağırlıklı oluyor. bence bu etkiliyor. yediklerin fazla değil yoksa. ama bugüne bak mesela çubuk kraker börek. bistick de pisküvi tarzı bişey değil mi. bence neden bunlar çok yemiyorsun ama doğru şeyler değil. bence karbonhidratlardan biraz uzak dur bi bak bakalım kilo vermekte hala zorlanıyor musun zorlanırsan eğer kalorini azalt. dediğin doğru kilo azalınca alınması gereken kaloride azalır. nette bi bak bakalım şimdiki kilona göre kaç alman gerekiyor. o sayıdan daha az alman gerekli ki kilo verebilesin

aslıcım ben izin istemedim.okulda kermes var pazartesi ve ben kermes komisyonundyım. o yüzden işimiz var biraz fiyat belirleyecez yarın.:59::59: yarın törenden sonra çıkacam istanbul yolcusu kalmaasııııınnnnn:52::52::52::52: bu arada cuma bildirim yapamazsam sen beni aynı yaz. ya ben pc götrümeyecem. eşimde bazen işyerinde bırakıyor. işyerinde bırakmazsa arada gelirim takıma. ama aksi halde gelemem. şimdiden sölimdee. şu cezaya uğramıyımda amannn..

gülçinnn istanbulaaa geliyosunn ohhh ohhh ne güzelll fırsatın olsada keşke görüşsek istanbullular wallaaa:92:

anaaa kilomuz da aynı hatta apaynı. bana rakip geldi. cideen iddaya bindirirsek bu işi birbirimizle yarışırsak olmayacak şey değil.bende 55 i hedefliyorum bebekten önce.ama önce bir 65 i göreyimde o gazla 55e giderim inşallah.ama 55 olduğumu hiç hatırlamıyorum. kemikli olduğum için 55 olmayabilriim ama uğraşacam en azından.

tamam canım
sen mi istedin kız kermes komisyonunda olmayı :52: yemek var mı kermeste :60:

gülçinnn istanbulaaa geliyosunn ohhh ohhh ne güzelll fırsatın olsada keşke görüşsek istanbullular wallaaa:92:

olabilir neden olmasın. eşim cuma sabahı işteykene kahvaltı yapabilriz öğlene doğru ama ben istanbulu pek bilmem kolay bi yerde buluşabilriz. .. fotolarımızıda burya koyarız.kıskandırırız. bi dakka bi çatlama sesi mi duyduuumm.:9::9::9:

hoşgeldin canım :9:
inş hep beraber hedeflerimize ulaşacağız. imkansız deye bişeyde yok olsa benim hedefim olurdu :27:
bu arada ben aslı 29 yaşındayım sivasta öğretmenim. sende kendini biraz tanıtır mısın

inş canım ya bıktım artık bu kilolardan ya valla taşı taşı hele şimdi de yaz geldi vıcık vıcık ter içinde olmak iğrenç ciden:(ama kurtulcaz hep birlikte.Ben fatma.28 yaşındayım.kırklarelide mimarım.Yeni evliyim 1 senelik ama hamile kalmadan önce iyice zayıflayıp sonra hamile kalmak istiyorum çünkü bundan önce düşük yaşadım ve kilonun olumsuz yanlarını çok hissettim.3aylıktı ama o zaman bile zorluyodu.Nefes almam bile değişşmişti.Bu sefer ne ona ne de bana sıkıntı olmadan olsun.Hem de hayatımın bunca senesi bu yağları beraberimde taşımaktan yoruldum.Artık aynaya çıplakken bakarken ben bile bakmak istemiyorum.Ve hep beraber krutulmak istiyorum.Yanlız denedim ama olmuyor.Burada bir takımla olsa daha zevkli ve enerjşk olur.Yanlız benim sorunum spor malefes.Gerçi dün eşimle konuştuk yürüyüşe başlıycaz beraber ama bakalım inş.

olabilir neden olmasın. eşim cuma sabahı işteykene kahvaltı yapabilriz öğlene doğru ama ben istanbulu pek bilmem kolay bi yerde buluşabilriz. .. fotolarımızıda burya koyarız.kıskandırırız. bi dakka bi çatlama sesi mi duyduuumm.:9::9::9:

:60::60::60::60::60::60:
istanbula semt olarak nereye geliceksin canım?

hımm tamam av tuzağa düştü
gülçin kapıyı kapat şimdi diğer yüzümüzü gösterelim ürkütmeden kaçmasın sakın :60:
:9::9:süpersin kaptan ya çok güldüm kendi kendime.Kaçmam kaçmam merak etmeyin burdayım inş.

anaaa kilomuz da aynı hatta apaynı. bana rakip geldi. cideen iddaya bindirirsek bu işi birbirimizle yarışırsak olmayacak şey değil.bende 55 i hedefliyorum bebekten önce.ama önce bir 65 i göreyimde o gazla 55e giderim inşallah.ama 55 olduğumu hiç hatırlamıyorum. kemikli olduğum için 55 olmayabilriim ama uğraşacam en azından.
canım yanlız senin boy daha fazla sanırım BMI ya göre ben OBEZİM malesef:(sorma ya bi 6lı rakamları görsek önce süpre olacak ama en önemlisi SABIR.Neyse kurtulcaz bu kilolardan.Olur iddialaşalım belki daha çok işe yarar kardeş

Back
X