Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah 1 paket bisküvi.
öğle yemeği bir tabak peynirli ve baharatlı makarna.
öğle yemek yemezdm pek ama bugün acıktım niyeyse:D

kızlar sabah türk kahvesi içtim canım bişe istemedi

ara 1 tane pişmaniye

öğlen bir kase yoğurt çorbası...............

kızlar bu akşam gelemiycem eve geçince . akşama misafir gelicekmiş yemek yapmam lazım:56::56: ufff bir türlü dinlenemedim yaa kaç gündür zaten evde yokumm dün gece geçebildim evime bu akşamda erken uyurum diye düşünüyodum bide nerdeee:84::84::84:
misafiri severim kızlar gerçekten ama hani şu sınav zamanlarımda olmuyo iştee hani demiyolar bu kızın sınavı var işten gelince müsait mi die yokk yaa telefon açıp napıyosun akşam sana geliyoruzz sanki robotumm uff. kusura bakmayın dert yakındım biraz ama napim yani walla şaşırdım artık ya yarın kursum var bide

unuttumm tabi sinirden söylemeyi kızlarr yatılı geliyolar yani kalmaya evleride 10 dakikalık uzaklıkta
artık sabaha kadar fadik çay-kahve servisi yapar duruurr :35::35:

kızlar bu akşam gelemiycem eve geçince . akşama misafir gelicekmiş yemek yapmam lazım:56::56: ufff bir türlü dinlenemedim yaa kaç gündür zaten evde yokumm dün gece geçebildim evime bu akşamda erken uyurum diye düşünüyodum bide nerdeee:84::84::84:
misafiri severim kızlar gerçekten ama hani şu sınav zamanlarımda olmuyo iştee hani demiyolar bu kızın sınavı var işten gelince müsait mi die yokk yaa telefon açıp napıyosun akşam sana geliyoruzz sanki robotumm uff. kusura bakmayın dert yakındım biraz ama napim yani walla şaşırdım artık ya yarın kursum var bide

unuttumm tabi sinirden söylemeyi kızlarr yatılı geliyolar yani kalmaya evleride 10 dakikalık uzaklıkta
artık sabaha kadar fadik çay-kahve servisi yapar duruurr :35::35:[/QUOTE

kolay gesin canım sana,bizde ilişkiler resmidir yatılı gelen olmaz hiç...........

nerdesiniz kızlar,pazartesiden itibaren daha çok paylaşım yapalım giriyorum kimse yok..........

canımm varyaa inan sırf bu temizlik ütü belasından kurtulmak için 24 saat işte olmaya razıyım :126::126:ben bu hafta kaç gölek v.s ütüledim hatırlamıyorum bile temizlikte cabasıı bide yarın yine yapıcammm uff:35::35::35:

demeyin öle evlenmek istemiyorum sonra yahuuu:61:

bugün sapıttım zamanında kalkamadım su hiç içmedim öğünlerimi zamanında yemedim.ödevlerim var yapılacak. sınavlara çalışmam lazım.annem içerde yemek hazırlamama yardım et diyo. sevgilim aramıyo imidatttttttttttttttttt:14::36:

kızlar ders çalışıyorummm ama sıkıldım yaa ufff finallerde geldiiii:35::35::35::35:

aynı sorun bendede var :( keşke bitse şu finaller:/ iş aramaya başlıycam tamamen hayallerimide değiştirdim. bu dönem kendimi iyice saldım elimde hiç not yok ona buna ağız eğip toplamaya çalışıyorum :/

aaaaaaaaaa bu arada hemşire tanıdığı olan var mı? özellikle devlet hastanesinde çalışıyosa süper olar :26:

bu arada 2 hafta sonra mezun oluyorum cicilerimi giyip şöle bi cüppeli bide cüppesiz fotomu koyuyum yorum yapın olar mı nasıl olmuşum diye:77:

Son düzenleyen: Moderatör:
bi hafta oldu başlayalı .ilk başlarda çabuk veriliyomuş sanırım :/ yağdan mı gidiyo sudan bilmiyorum :26:

sudan canım ama olsun gitsinde neden giderse gitsin............

bugün sapıttım zamanında kalkamadım su hiç içmedim öğünlerimi zamanında yemedim.ödevlerim var yapılacak. sınavlara çalışmam lazım.annem içerde yemek hazırlamama yardım et diyo. sevgilim aramıyo imidatttttttttttttttttt:14::36:

hahaha sende arama biraz o zaman..............

Back
X