Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiymiş yaf.Ben nişanlıyken bile uzak diye 2 ayda falan anca görüşüyoduk:((bi de ben üstelerdim gıcık olurdum o huyuna hiç özlemiyon mu derdim özlüyom ama ne yapalım mesafe derdi halbki imkanı var adamcığın:((işte öel hasret hasret evlendik:)

hiç belli olmuyo yaçB arada senin boy kaçtı canım?[/QUOTE]

1,67 canım...................

ben hiç bir zaman çok zayıf olamadım :60:

normal oldum sonra şişko :52:

saçlarına bakım yap canım kendine gelsin kk da var bir sürü tarif saçların kurumu
kuru saç daha çabuk yıpranıyo
benim saçlarımdan yağ damlıyo gibi olur bi gün yıkamasam kendi bakımını kendi yapıyo sağolsun :86:

haha olursun canım inşallah,bende hiç kilo almazdım eskiden ah nerde o eski günler.................

yok kız benim saçlar kuru...........

ben direk buraya koyuyum. http://i53.tinypic.com/10qxov7.jpg üstte ki ilk dönem okulda çektirdiğim bi foto. yüzden aşağısı yok iihih:61:
http://i56.tinypic.com/1zoagxf.jpg

burdada çok zorladılar foto için kamufle et çektiriyim dedimmm:49:

http://i56.tinypic.com/2zhpi13.jpg

buda en belirgin hali. yalnız yanımda ki ark 45 kilo yanında fil gibi duruyorum:43:

ama en çok kendimde beğendiğim durum ne kadar kilolu olursam olayım yüzümün tombik olmaması

biraz göbüşün var sanırım oda gider yakında bakben 65lere düştüm göbek fln indi valla.............

çünkü benim en büyük sorununm uzun soluklu bu zayıflama sürecini devam ettiremiyorum.70 ya da a69 olunca bırakıyorum halbuki 55 olmam lazım ama nedense 69-70 olunca sanki çok zayıflamışım gibi bırakıyorum kendimi malesef:(

canım bende bu zamana kadar aynen senin gibiydim 75 olunca oo çok zayıfım der bırakırıdm :57::57:
birde çabuk vermek isterdim bakardım veremiyorum bırakırdım
ama kk ve arakadaşlar sayesinde yılmamayı öğrendim :kkk:

birlikten kuvvet doğar diye boşa demiyolar :64::64:

canım bende bu zamana kadar aynen senin gibiydim 75 olunca oo çok zayıfım der bırakırıdm :57::57:
birde çabuk vermek isterdim bakardım veremiyorum bırakırdım
ama kk ve arakadaşlar sayesinde yılmamayı öğrendim :kkk:

birlikten kuvvet doğar diye boşa demiyolar :64::64:

kız beni görmüyomusun gram gram gidiyo ama olsun gitsinde bunada şükür..............

iyiymiş yaf.Ben nişanlıyken bile uzak diye 2 ayda falan anca görüşüyoduk:((bi de ben üstelerdim gıcık olurdum o huyuna hiç özlemiyon mu derdim özlüyom ama ne yapalım mesafe derdi halbki imkanı var adamcığın:((işte öel hasret hasret evlendik:)

hiç belli olmuyo yaçB arada senin boy kaçtı canım?

haha olursun canım inşallah,bende hiç kilo almazdım eskiden ah nerde o eski günler.................

biraz göbüşün var sanırım oda gider yakında bakben 65lere düştüm göbek fln indi valla.............[/QUOTE]

önce basenim küçülsün sonra bacaklarım en son göbişim :/ anca böle orantılı olacak

:9::9:

inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh

hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım :60:

inş ya ne diyim ben ramazan bayramına 67 ile girsem,kurbana da 60la bana süper olacak ama burada şu an hayal işte.Süreklilik lazım.İnş bu forumla sağlarım bu işi.Çünkü kendimi buraya karşı aşrı sorumlu hissediyorum.Her yediimi yazmak zorunda olmak kendimi frenliyo ve spora ağırlık vermeye başladım.İnş olur bu sefer:65:

biraz göbüşün var sanırım oda gider yakında bakben 65lere düştüm göbek fln indi valla.............

önce basenim küçülsün sonra bacaklarım en son göbişim :/ anca böle orantılı olacak[/QUOTE]

kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır:9::9::9:

önce basenim küçülsün sonra bacaklarım en son göbişim :/ anca böle orantılı olacak

kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır:9::9::9:[/QUOTE]

basenden kastım popo bi maşallahı var onundaa :)))

en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferinde :43::10: bide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın:kkk:

kıs basenlerin abartılı değil gibi geldi bana,bende ztn göbek takıntısı vardır:9::9::9:

en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferinde :43::10: bide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın:kkk:[/QUOTE]

valla koz olacak kadar kilon yok bence abartma.........................

bide o popolar şimdi modaymış :9::9::9:

en yakın arklarım zayıf.onlarla foto çektiriyorum genelde ve depresyona sokuyolar her seferinde :43::10: bide intikam almaya çalışcam kendimce artık ne alakaysa bi an önce zayıflıyım şu müstakbel kaynanamla bi tanışıyımda kilolorımı verip elinde ki tüm kozları yok ediyim ki sorun çıkaracak bişi bulamasın:kkk:

valla koz olacak kadar kilon yok bence abartma.........................

bide o popolar şimdi modaymış :9::9::9:[/QUOTE]

:1:süpersin ya gariban tesellisi bizimki:)
benim en büyük sorunum da yan kısımlar.belimin çevresi şu simit dedikleri kısım.Aynaya karşı yan durunca hiç bi şey yok ama önümü bi dönünce baya yassı bi hatun görüyom karşımda:)nası iş anlamadım yani:1:

kızlar bu arada ben bi foto yükledim sanırım albüme ama olmuşmu bilmiyorum.Bu konuda cahilim epey de:44:eğer açılırsa buradaki resim geçen hafta sonu çekildi.En kilolu zamanım işte yaf:(baktıkça kendime sinir oldum

ama kalkayım artık eşim uyanmadan yemekleri hazırliyim

kaç zamandır ali nazik isityodu yapamda kurtulam

kalorisi pek yoktur herhalde demi kızlar
patlıcan közlüycem zaten yoğurtla karıştırcam kendiminkini etsiz yapıcam :81:

birde semiz otu yapıcam yoğurtlu :56:

Back
X