Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uff akılsız kafam :26::26:
olayı anlattım ama kafanız karışıcak annem annesi felan .
annemle babam ayrı benim annemin eşinin 3 çocuğu var annemden değil ama bizde 3 kardeşiz zaten toplam 6 kardeşiz yani. ben burda babamla ve erkek kardeşimle yaşıyorum ablam zaten evli diğer kardeşlerim annemle izmitte yaşıyor en ufağı 6 sınıfa gidiyor diğer ikisde askerden yeni geldiler. biz hiç bi zman öz üvey ayırımı yapmadığımız için üvey kardeşim demeyi unutuyorum yani aslında sevmiyorum hepimiz kardeşiz sonuçta :4::4::4::4:

kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

ayy çok geçmiş olsun canım benim, allah acil şifa versin..................
bende merak etmiştim valla seni ...........

uff akılsız kafam :26::26:
olayı anlattım ama kafanız karışıcak annem annesi felan .
annemle babam ayrı benim annemin eşinin 3 çocuğu var annemden değil ama bizde 3 kardeşiz zaten toplam 6 kardeşiz yani. ben burda babamla ve erkek kardeşimle yaşıyorum ablam zaten evli diğer kardeşlerim annemle izmitte yaşıyor en ufağı 6 sınıfa gidiyor diğer ikisde askerden yeni geldiler. biz hiç bi zman öz üvey ayırımı yapmadığımız için üvey kardeşim demeyi unutuyorum yani aslında sevmiyorum hepimiz kardeşiz sonuçta :4::4::4::4:

bende tam onu soracaktım canım :70::70::70:

hafta sonu malum durumlar böyle olunca diet felan kalmadı ki zaten hiç bişey yemek istemedi canım.
geçen hafta reglimden dolayı şişkinliğim vardı ama bu hafta sonu bi kot pantolunum vardı dardı baya onu giydim ama bol geldi hatta belimden düştü bende iğneyle tutturdum yine üstümde o var mecburen işe öyle gelmek zorunda kaldım ama şaşırdım yani kızlar şişkinlik gitmiş vücudumdan:44::44::44: bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım
2 dilim kadar sanırım k.ekmeği
1.tane kaper peynir
şekrsiz çay
ve kahvaltı öncesi 3. büyük bardak su

bende tam onu soracaktım canım :70::70::70:

sağol canım yaa allah kimseye kaza bela vermesin benim bi yerim kesilsin mesela inan okadar paniklemem ama kardeşlerimin bi yerine bişey olsun çizik bile inan ki canım gidiyo sanki hiç dayanamıyorum .
bende yazdıktan sonra farkettim dedim şimdi kızların kafası karışır annem annesi babası felann ne oluyo bu ne nasıl bi aile felan:9::9::9::9:

tabi hafta sonuu resimler koyulmuş faylaşılmışş geçmişi okuya bildiğim kadar okudum
kaptanımızı tebrik edeyimmm :46::46::46: hepimizide:46::46::46:
aslında bende koyucam resmimi ama önce hepimizin arkadaş listesine eklenmemiz lazımm düğün için baktığım kıyafetleride paylaşıcam sizinle fikrinizi almak için ama arkadaşlık isteği nasıl oluyo onu bilmiyorum :44::44:

neyse neler yaptığımı yazıyım bugün erkek arkadaşımla kavga ettim bu yüzden giremedm.moralim çok bozuktu..

bnm erkek arkşımla aram sürekli bozuk. annesiyle ne zaman tartıştıysa o günden sonra aramız hiç iyi olmadı. gün içinde hiç msj atmadı dün akşam aradı açmadım bnde bi yalan uyudrudum sonra uyudun mu? diye sordum cvp yok.bri insan bugün işe giderken bişi yazardı:43:
cnm bnm erkek arkımın arkı bodruma tatil mi ne kazanmıs polismiş tesvik amaçlı yollamıslar o da bnm erkek ark ımı aramıs ben ona önceden ark larının isimlerini vermiştim.yani tatile fln gitmek istiyosan sadece bunlarla gidebilirsn demiştim.o da bu lafıma güvenip ar ına tamam demiş.sonra beni aradı çarş günü ben kızdım olmaz dedm.tartıştık.gitmicem tamam dedi.bi baktım bgn bodrumdaymıs telde öle dedi benim tepem attı.ama düşününce basta o haklıydı aslında fakat bana yalan sölemesi üzdü beni.ama sebebini şöle açıklıo ben tamam demiştm ona dönemedm.4 5 gün önce kavgasını etseydk üzülcektk diyo.huzurlu olmak istedm bgn kızcağını biliyodum dedi.ama istemesem yine sölemezdim bodrumda olduumu fln dedi.ben cok üzüldüm. öle gecti gitti.şimdi daha iim
sevgilimde arkadaşlarıyla şehir dışına gittikten sonra haber veriyo bana düşün beterin beteri var :)
kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

çookk geçmiş olsun.kaza geçiren kardeşin kaç yaşındaydı?

bnm erkek arkşımla aram sürekli bozuk. annesiyle ne zaman tartıştıysa o günden sonra aramız hiç iyi olmadı. gün içinde hiç msj atmadı dün akşam aradı açmadım bnde bi yalan uyudrudum sonra uyudun mu? diye sordum cvp yok.bri insan bugün işe giderken bişi yazardı:43:

sevgilimde arkadaşlarıyla şehir dışına gittikten sonra haber veriyo bana düşün beterin beteri var :)

çookk geçmiş olsun.kaza geçiren kardeşin kaç yaşındaydı?

sağol canım 24 yaşında:4:

kimsecikler yokkk fatoşda gelmedi
ayşemi zatennn kaçırdımmm ah be ne talihsiz biriyim yaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iyi haftalar arkadaşlar,eşim sabah 5 te çıktı evden bizde oğlan uyandık ben musli yedim oğlumun kahvaltısını yaptırdım buraya geldim,şu b fite deneme için gidicem ama bi burda oluyorum bir annemde karar veremedim bir türlü.......

iyi haftalar arkadaşlar,eşim sabah 5 te çıktı evden bizde oğlan uyandık ben musli yedim oğlumun kahvaltısını yaptırdım buraya geldim,şu b fite deneme için gidicem ama bi burda oluyorum bir annemde karar veremedim bir türlü.......

iyi haftalar canım sanada. allah kavuştursun eşinle:)

geçmiş olsun canım .....

iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....

of ya benim annemlerin evde küçükyalıda.canım çekti şimdi oralarda olmayı:((benim yerime de gezseydiniz:)
slm canım benim moralim bozuk sivasa dönüyom çünkü :14:

bende aynıyım canım oturup oturup birden gezince insan yoruluyor
ooohh ne güzel kahvaltıyı kocan hazırlıyo

kızlar ben gece 12 de otobüse bincem sabah sivasta olcam ilçeye geçcem sonra okula. nöbetçiyim bide ancak akşam eve gelince yazarım haberiniz olsun. gerçi yarın benim gibi diğer olmayan arkadaşlarda yorgun olur
inş salı günü toparlanırız iyice
hepinizi kocaman öpüyorum :54:

iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)

canım acayip tatlı çekiyo yaaaa :25::25:

ne yesemde bastırsam aslında tatlıyla pek aram yoktur ama :31:
canım ender saraçın bi tarifi vardı kuru kayısı arasına ceviz koyuyo sonra teflon tavaya 1-2 kaşık kakao ve üzerine az bi su koyuyo sonra da cevizli kayısıyı koyup az döndürüyo hafif etrafı kakao oluyo kayısılarn.Aynı çikolata gibi oluyo ve az kalorili bi dene istersen

sanırım depresyona giriyorum yada depresyondayım.dışarı çıkıp gezmek istiyorum gezecek kimse yok! evde pineklemekten bıktım! sevgilim desen ayrı bi frekanstaa annemle ablam bi alem hala ne olmak istediğime karar veremedim.

hep içimde kalmıştır şehir dışında okuma isteği sırf değişik bi ortamda olup,çevre kurmak istemişimdir. şimdide hemşire olmak istiyorum ama oda zor gibi bnm gibi matematiği kıt biri nasıl hazırlancaksa:97: hem başka şehirde olsam belki sevgilim kıskanır beni... yada boş hayaller mi kuruyorum yine :31:

canım kendi içinden ne geliyosa onu yap.Geriye dönüp bakınca ondan,bundan etkilendim de yaptım keşke yapmasaydım deme bence.En önemlisi bu...
selam kızlar geldim ama kimse yok. istanbulda gezdim tozdum yedim içtim. ölçüyü kaçırmamaya çalıştım. geçmiş okuyayım dedim ama çoook fazla geldi. maşallah. bu hafta adamakıllı diyet yapmam lazım. ama maalesef yarın kermes var okulda. offf. neyse kaçırdığım önemli şeyler oldu mu?

sorma ya ben de pazar günü ipin ucunu kaçırdım biraz...
cnm bnm erkek arkımın arkı bodruma tatil mi ne kazanmıs polismiş tesvik amaçlı yollamıslar o da bnm erkek ark ımı aramıs ben ona önceden ark larının isimlerini vermiştim.yani tatile fln gitmek istiyosan sadece bunlarla gidebilirsn demiştim.o da bu lafıma güvenip ar ına tamam demiş.sonra beni aradı çarş günü ben kızdım olmaz dedm.tartıştık.gitmicem tamam dedi.bi baktım bgn bodrumdaymıs telde öle dedi benim tepem attı.ama düşününce basta o haklıydı aslında fakat bana yalan sölemesi üzdü beni.ama sebebini şöle açıklıo ben tamam demiştm ona dönemedm.4 5 gün önce kavgasını etseydk üzülcektk diyo.huzurlu olmak istedm bgn kızcağını biliyodum dedi.ama istemesem yine sölemezdim bodrumda olduumu fln dedi.ben cok üzüldüm. öle gecti gitti.şimdi daha iim

böle zamanlarda sadece şunu de ve üstünden atla ERKEKLERR:)onlar bizim kadar ince detayları düşünüp hassaslık yapamıyolar.Bi yerde duymuştum.Erkeklerin beyin kıvrımları kadınlarınkilere göre 3 kat daha azmış.Yani erkekler kadınlara göre 3 kat daha sade ve detaysız düşünüyo olayları.gerisini sen anla arkidişim:1:
cnm benimki bu sene bitircek inşallah okulu.seneye yaza nişan düşünüyoruz.askere gitsin gelsin öyle.nişandan sonra 1 sene erteleyebilirz evliliği iş bulması için önümüzde cok zaman var en az 2 sene ama nişanlı olsak görüşmemiz daha kolay olur.
Allah kavuştursun ya uzaktan ilişki zor ama bi o kadar da tatlı.Hasret kalıyosun:)

14.grup sakinleri günaydınlar :92::92::92::74::74::74:
günaydınlar efenim günaydınlar:)

hafta sonu malum durumlar böyle olunca diet felan kalmadı ki zaten hiç bişey yemek istemedi canım.
geçen hafta reglimden dolayı şişkinliğim vardı ama bu hafta sonu bi kot pantolunum vardı dardı baya onu giydim ama bol geldi hatta belimden düştü bende iğneyle tutturdum yine üstümde o var mecburen işe öyle gelmek zorunda kaldım ama şaşırdım yani kızlar şişkinlik gitmiş vücudumdan:44::44::44: bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım
2 dilim kadar sanırım k.ekmeği
1.tane kaper peynir
şekrsiz çay
ve kahvaltı öncesi 3. büyük bardak su

kimsecikler yokkk fatoşda gelmedi
ayşemi zatennn kaçırdımmm ah be ne talihsiz biriyim yaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım haklısın bugün biraz geç girebildim sabah dışarı işleri biriktiydi onları hallettim sonra girebildim nete.bu arada ÇOOOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN:gerçekten Allah korumuş ya verilmiş sadakanız varmış gerçekten:nazar:
ALlah kavuştursun canım ya insan eşinden ayrılırken bi tarafını da onunla gönderiyo.Bu arada benim bildiğim b-fitler deneme süresinde bedava 1 ya da 2 hafta annenlerde dener evde başlarsın.ama bi araştırmak lazım benim ki sadece duyum çünkü

teşekkür ederim kızlar çok sağolunn gerçekten verilmiş sadakamız varmış hamdolsun iyiyiz şimdi hepimiz :81:

Bu arada günaydın herkese.emidaf ve roseberry size de arkidişler.
Ne var ne yok?hafta sonu baya yazmışınız yine.Sakini buysa hareketlisini düşünemiyom:)
benim dün aslında iyi gidiyodu ta ki akşam eşim bana dondurma ısmarlayıncaya kadar.Buraya yakın bir köyde özel kendi imalatları dondurma yapıyo adamlar ve çay bahçesi gibi bii yer yapmışlar orda satıyolar.Akşam 8 gibi eşim oraya götürdü ve 4 top dondurma yadim hem de soslu:((ne yapıyım ya çok çeşitliydi dondurmaları ve çoğu da orjinal tatdı dayanamadım:(
dün sabahtan 1 dilim ekmek,1 kk peynir 1 yumurta yedim.
öğlen temizlik vardı 1 lahmacun yedim
akşam da bi tavuk şiş,2 yemek kaşığı pilav.Ara öğünlerim olmadı dün.Akşam da bi arkadaşın misafiriydik dışarda.Bu şekildeydi anlayacağınız biraz kaçırdım sanki:(
bu sabah da 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek.
şimdi de 4.bardak yeşil çayımı iççem:)

fatoşş hayatım ya ben daha yeşil çay alamadım markete uğramıştım cuma günü eve giderken ama bulamadım ki kaç yere baktım bergamaotlu yokk :41::41::41:
diyorum ki acaba bu sallama değil demleme yeşil çaylarda aktardaki gibi etkilimidir sence?

fatoşş hayatım ya ben daha yeşil çay alamadım markete uğramıştım cuma günü eve giderken ama bulamadım ki kaç yere baktım bergamaotlu yokk :41::41::41:
diyorum ki acaba bu sallama değil demleme yeşil çaylarda aktardaki gibi etkilimidir sence?

canceğizim bergamutlu sallama çok hoşuma gitmiyo benim.Ben aktardan alıyom ve ilginç ama onu içebiliyorum sadece.sallama baya acı geliyo bana.Bi dene bence.Ve orjinali tabi ki daha etkilidir.Sadece biraz demeleme sıkıntısı var o da olsun o kadarcık

Bu arada günaydın herkese.emidaf ve roseberry size de arkidişler.
Ne var ne yok?hafta sonu baya yazmışınız yine.Sakini buysa hareketlisini düşünemiyom:)
benim dün aslında iyi gidiyodu ta ki akşam eşim bana dondurma ısmarlayıncaya kadar.Buraya yakın bir köyde özel kendi imalatları dondurma yapıyo adamlar ve çay bahçesi gibi bii yer yapmışlar orda satıyolar.Akşam 8 gibi eşim oraya götürdü ve 4 top dondurma yadim hem de soslu:((ne yapıyım ya çok çeşitliydi dondurmaları ve çoğu da orjinal tatdı dayanamadım:(
dün sabahtan 1 dilim ekmek,1 kk peynir 1 yumurta yedim.
öğlen temizlik vardı 1 lahmacun yedim
akşam da bi tavuk şiş,2 yemek kaşığı pilav.Ara öğünlerim olmadı dün.Akşam da bi arkadaşın misafiriydik dışarda.Bu şekildeydi anlayacağınız biraz kaçırdım sanki:(
bu sabah da 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek.
şimdi de 4.bardak yeşil çayımı iççem:)

sanada günaydın canım benim:)
canım evett banada bayaa kaçırmışsın gibi geldi:20::20:
hafta sonları böyle oluyo zaten misafir gelince v.s ısrar ediyolar dietteyim diyincede amann canım bikerelik benim için boz diyorlarr çok kızıyorum ozaman işte :22::22:
allahtan artık bizimkiler alıştı artık zorlamıyolar ye ye ye diye :47::47:
ilk hafta bende baya bi zorlanmıştım hatta annemde bile bozmamıştım o kadar bağırmasına karşılıkk :6::6:

sanada günaydın canım benim:)
canım evett banada bayaa kaçırmışsın gibi geldi:20::20:
hafta sonları böyle oluyo zaten misafir gelince v.s ısrar ediyolar dietteyim diyincede amann canım bikerelik benim için boz diyorlarr çok kızıyorum ozaman işte :22::22:
allahtan artık bizimkiler alıştı artık zorlamıyolar ye ye ye diye :47::47:
ilk hafta bende baya bi zorlanmıştım hatta annemde bile bozmamıştım o kadar bağırmasına karşılıkk :6::6:

bu arada acaba 1 lahmacun kaç kaloridir sence?mesela bi öğün yerine geçer mi salata ile?dün onu merak ettim

Back
X