- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.101
ayşemmm sağol balımm
hoşgeldin hayatım ya üzüldüm sana yetişemeyince![]()
her yere yeterimm ben alimallah

üzülme yavru kuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşemmm sağol balımm
hoşgeldin hayatım ya üzüldüm sana yetişemeyince![]()
canım ben de öğleden sonra çok su içemiyorum o yüzden kahvaltıdan önce içmeye çalışıyorum 1 litresini.2,5 bardak içip azıcık ortalığı toparlıyorum ya da spor yapıyom sonra kahvaltı hazırlarken de 1 litrenin geri kalanını içiyom.Geri lana 1,5-2 litreyi de ara ve ana öğünlerden önce içiyom.Bi de yatmadan içiyom 1-2 bardak.Suyumu genelde böle tamamlayabiliyorum.Yoksa sabah içmezsem hep kalıyo benim sular aynı senin gibibu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri
şimdi form çay içiyorum
su içesim gelmiyo hiç yaaa![]()
düşündüm de aslında bu öğlen pek aç sayılmam sanırım
ya ben yeşillikleri çok severim genelde ama semizotu hiç yiyemiyom nedense ne çiğini,ne pişmişini.çok ilginç ama Dişlerimm kamaşıyo yerken:)
her yere yeterimm ben alimallah
üzülme yavru kuşum![]()
canım ben de öğleden sonra çok su içemiyorum o yüzden kahvaltıdan önce içmeye çalışıyorum 1 litresini.2,5 bardak içip azıcık ortalığı toparlıyorum ya da spor yapıyom sonra kahvaltı hazırlarken de 1 litrenin geri kalanını içiyom.Geri lana 1,5-2 litreyi de ara ve ana öğünlerden önce içiyom.Bi de yatmadan içiyom 1-2 bardak.Suyumu genelde böle tamamlayabiliyorum.Yoksa sabah içmezsem hep kalıyo benim sular aynı senin gibi
evet canım sabahtan içmeyince kalıyo
ben her sabah limonlu ılık su içiyorum 2 bardak kahvaltıdan önce
sonra yanıma yarım kiloluk pet şişleri alıyorum dayanıyorum onlara henüz 1 lt ye tamamlamadım
birde gee fitil kullanıyorum akşamdan sonra içmiyorum pek bişey malum gece wc olayı olmasın fitil yerinde dursun![]()
ayy bak yine gittin sandım yahuu hızına yetişemiyorum ki hayatımm
şu elma dietine bende bugün başlıyamadım pazara çıkamdım die ama akşam giderken bizim manva bi bakimm varmı diye
bu arada bende isterim semizotundann
et yemem çünkiii benn sadece sebze tüketiyorum çünki yeşil olan herşeyi yiyorumm![]()
ayy bak yine gittin sandım yahuu hızına yetişemiyorum ki hayatımm
şu elma dietine bende bugün başlıyamadım pazara çıkamdım die ama akşam giderken bizim manva bi bakimm varmı diye
bu arada bende isterim semizotundann
et yemem çünkiii benn sadece sebze tüketiyorum çünki yeşil olan herşeyi yiyorumm![]()
canım ya sen bu 10 kiloyu ne kadar sürede verdin acep?ben bi kendim için hesap yapmak istiyorum da genel değerlendirme için sorudm
canım martın 17 de başlaıdm hesap et işte
ilk zamanlar çabuk gdiyo sonra ahanda benim gibi yerinde sayıyosun :89:
kızlarr walla ben deli gibi su içerimm dünde bi tanıdıkla karşılaştık öle sohbet v.s edrken ayy sana ne olmuş bölee kilolu görünce şaşırdımm seni dedi bu senmisin gerçekten fadikcimmm alla alla yaa tamam kilo aldıkta tanınmıycak kadar değil heralde sinir oldum kadına bende ona dedim ki ayyy canımm seninde yanakların kırılmışş hayırdır yaş daha 27 değilmii
tabii kadının halini bi görünn napmm oda beni kızdırmasaydıı
su içç bol bol dedi bende dedimki zaten 3 lt geçiyo içtiğimm ama su zayıflatır dedi bu sefer bende dedim ki zaten vücudumda ödem oluşuyoo atabilsem böle olmazdı dimi dedim gıcık şeyyy![]()
gerçi gideceksin ama ne zamandan beri yerinde sayıyon?bi dietisyen 3haftaya kadar kilo veremeden yeinde saymak normal ama ondan fazlası için şok gerekiyo vücuda dediydi de.O yüzden soruyorum
gıcık yaa haketmiş ağzına sağlık kardeş.Ben de şuna sinir oluyorum hayatı boyunca kilo derdi yaşamamış ya da 3-5 kilo fazlası var sana akıl veriyo.Ya sen hiç kilolu olmamışın nerden biliyon,bak kendi işine diycen diemiyon tabi.Neyse sen o zatı 3 ay sonra görme sözü ver kendine.Ama o zaman 12 kilo vermiş oalrak.Sonra da ssen ona akıl verirsin:Yüzüne yoğrt,yumurta sür o kırışıklıklara ii geliyomuş diye.Ya da at kafadna bi şey tarif oalrakbakalım ne dicek
ya arkadaşım biliyomusun bazen umutsuzluğa kapılıyorum.22 kilo anacım ya ver ver bitmez ta ne bilim.Bu arada dün karar aldık 2012 sonbaharına kadar çocuk yok.Çünkü ikimizin de işi daha doğru düzgün oturmadı bile((Bari ben de o arada kilomu toparlayıp sabitleyim diyom ama bitmez giib geliyo bu kilolar
(
ya arkadaşım biliyomusun bazen umutsuzluğa kapılıyorum.22 kilo anacım ya ver ver bitmez ta ne bilim.Bu arada dün karar aldık 2012 sonbaharına kadar çocuk yok.Çünkü ikimizin de işi daha doğru düzgün oturmadı bile((Bari ben de o arada kilomu toparlayıp sabitleyim diyom ama bitmez giib geliyo bu kilolar
(