- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.261
bu hafta dikkat edersen gelmez canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta dikkat edersen gelmez canım yaa
bilmiyorum bundan sonra ne kadar dikkat edebilirim kendime :/ 08:30 da uyandım sporumu erken yapıp ders çalışayım diye sonra erteleyim dedim taa ki o gereksiz insan aklıma gelesiye kadar üstünden ne kadar saat geçti hala aynı durumdayım gecede uyuyamadım nasıl hazmedicem bunları ben? aşkla ilgili bişi gördüm mü direk kafa atasım geliyo
ne oldu gelişme varmı konuştunmu hem bunun tek çaresi var bir süreliğinie kulaklarını gözlerini kapayqacaksın sonra zaten unutacaksın onuda yaşadıklarınıdaa yaşattıklarınıda
aldattı!..........
canımm bence buna senin üzülmen gerekmiyor her insanın bir kişiliği vardır oda kişiliğini bu şekil ortaya koymuş tabiki kadın bunu sindiremez ama o üzülmene değiyormu ..
senin tek yapacağın şuan kendini başka şeylere vermek onu hatırlatan herşeyden uzak durmak bir zaman sonra ondan eser kalmıycak diceksinki amma boş şeylere boş kişilere vaktimi harcamışım
eminim ki o şekilde olacak ama ne biliyim ya annesi gayet iyi bi insan olarak tanıtmıştı hep ona sakın hiç bi kızı üzme diyomuş mesela sonra dinine bağlı biriymiş ya öyle bi anneden böyle bi çocuk nasıl doğabilir???? mesleğin verdiği bi şımarıklık var üstünde belli ki umarım bu üzüntümün acısı çok güzel bi şekilde çıkarda ondan aklına ilk ben gelirim. hatırlıyo musunuz akrabası bana her erkeğin 1 kız arkadaşı olduğunumu sanıyosun vırt zırt tarzında bişi demişti acaba onlar konuştuktan sonra mı bana böyle bişi dedi onu anlamaya çalışıyorum şuan neyse
kahvaltım
1 kase special k
spor yaptıktan sonrada 1 litre suyumu içerim
akrabasını anasını bu saaten sonra boşver o üzülmeli bu onun yetiştirilme tarzı ..
maalesefki erkekler tek eşle yetinemiyor bu kuşkuyu evlenincede yaşıcaksın yani hayatının her anında ..
tabiki üzülüceksin ama çok güçlü olup onu aklından silmen gerekşyor
bende birazdan doktora gidicem doktor sonucuna göre ya eve ya işe geçerim rapora bağlı
29.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 10
pinkcat87 - 6
triptofan - 8
roseberry - 8
irras - 2
fdm - izinli
selinay2002 - 11
aysen_34 - 18
emidaf – izinli
catlak_kemmik - 12
faTTa83 - izinli
Hulk – hafta sonu giremiyor
eda ve gizem cezalısınız diğer takımlara uğramanız gerekiyor![]()
kızlarrrrrrrrr sizi çok ösledim ben yaaaaaaaaaaaa
günaydınnn hepinizee:92::92::92::92::92:
size nasıl alışmışımmmm oyy oyy ösledimmm gerçektennn
hafta sonu hiç kaçamak yağmadım kızlar hatta canım yemek bile istemedi hi,ç bişey geçmişi okuyamadım çünki baya uzunnn
ama inşallah hiç birinizde kötü bi durum yokturr
hemen sabah kahvaltımı paylaşıyım
1 adet sandv.
şekersiz çay
3 bardak ılık su :78::78::78::78:
Beni kimse çağırmadı yarışmaya katılmak isteyenlerin topicinde bilgilerime bakabilirsiniz![]()
canım grubumuzda yer varmı bilmiyorum kaptan gelince sana döner![]()