Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aldattı!..........

canımmm ne zamn öğrendinn hafta sonu ben yoktumm yaa geçmişide okuyamadım uzun die ofiste işlerim var çünkiii. üzme kendini sakın şükret ki gerçek yuzunu gördünn hem sanba bişey söliyimm mi inan ki değmezz o seni kaybettiğine yansın durrsunn ap.. şeyy sen dirayetli oll kendini toparlaa zaten erkek arkadaşın ilgisizdii inan bi süre sonra hiç aramıycaksın bile onuu sakın üzme kendini tamm mı:29::29::29:

akrabasını anasını bu saaten sonra boşver o üzülmeli bu onun yetiştirilme tarzı ..
maalesefki erkekler tek eşle yetinemiyor bu kuşkuyu evlenincede yaşıcaksın yani hayatının her anında ..
tabiki üzülüceksin ama çok güçlü olup onu aklından silmen gerekşyor

bende birazdan doktora gidicem doktor sonucuna göre ya eve ya işe geçerim rapora bağlı
canımm inşallah bu doktor gerek duymaz ameliyata ve inşallah daha güzel şeyler söyler :71::71:

ayşemm gel bende bi öpimmmm :70::70::70::48::48::48::48::48:
canımm yaa geçmiş olsunn kötü bişeyyok dimii:26::26: doktordan gelince haber ver muhakkakk
elma dietine ne alemde bu ardaaa:9::9::9::9:

canım yok yara yaktırmıştım fitik kullanıyodum işte beklemedik bir şekilde regl oldum :27:
fitiller kaldı
işte bakalım ne yapıcaz yara ne durumda :6:

elma diyetini harfiyen uygulayamıyorum canım birazda sağlıksız olduğundan yanında bişeyler yiyorum yinede anlıycağın :34:
ama 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
elma diyeti çok zormuş gerçektne açlıktan resmen gözün dönüyo :52:

canım yok yara yaktırmıştım fitik kullanıyodum işte beklemedik bir şekilde regl oldum :27:
fitiller kaldı
işte bakalım ne yapıcaz yara ne durumda :6:

elma diyetini harfiyen uygulayamıyorum canım birazda sağlıksız olduğundan yanında bişeyler yiyorum yinede anlıycağın :34:
ama 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
elma diyeti çok zormuş gerçektne açlıktan resmen gözün dönüyo :52:

canımm aman kötü bişey olmasındaa. regll haftası yine desene:9::9::9: elma dieti aç bırakıyo demek ayy benimde döner açlıktan başımm :60::60::60::60::60: kıssss napıcaz böyle bilmiyommm ahaaa 25 gün kaldı düğüne bakalım azimmm içindeyimm vallaaa:9::9::9:

ayy kızlar ya bi yandan tırsıyorum bi yandan heycanlıyım bu nası bişi acep

hayırdır canım nieeee kiiiii :44::44::44::44::44:

ayy kızlar ya bi yandan tırsıyorum bi yandan heycanlıyım bu nası bişi acep
korkma canım inşlh herşey güzel olacak
bak ben birazdan gidip malı ortaya serecem :9::9:
canımm aman kötü bişey olmasındaa. regll haftası yine desene:9::9::9: elma dieti aç bırakıyo demek ayy benimde döner açlıktan başımm :60::60::60::60::60: kıssss napıcaz böyle bilmiyommm ahaaa 25 gün kaldı düğüne bakalım azimmm içindeyimm vallaaa:9::9::9:

hayırdır canım nieeee kiiiii :44::44::44::44::44:

elma daha çok acıktırıyo canım ben bunu anladım haa yemişsin haa yememişsin fark yok :60:
ayy valla canım ne yapıcaz bu kilolardan bilmiyorum
ayın 20 ne bileti almışlar kaynanamlar geliyo o zamana 70 olurmuyum acep :6:

korkma canım inşlh herşey güzel olacak
bak ben birazdan gidip malı ortaya serecem :9::9:

elma daha çok acıktırıyo canım ben bunu anladım haa yemişsin haa yememişsin fark yok :60:
ayy valla canım ne yapıcaz bu kilolardan bilmiyorum
ayın 20 ne bileti almışlar kaynanamlar geliyo o zamana 70 olurmuyum acep :6:

canımm walllaaa böyle azimle temizlik yapmaya devam edersenn veririsin tabiiii her gün her günnnnnn:60::60::60::60::60::60::60:
kuzum walla şaka bi yana daha 20 gün varr sen hiç kaçamk yapmamaya çalış devam ettt böyleee verirsin tabiiii :29::29::29::29::29::29::29::29::29:

yok canım ya kulak burun boğaza gitmiştim o bademciğimin bazı nedenlerden dolayı alınmasını söylemişti bide bu doktora gidicem tedavimi buna aldırıcam
çokk geçmiş olsun
bende ayılayım kendime geleyim hastaneye gidicem bakalım son durumum neymiş :86:
ouyyy nazar mı değiyo bize yaaa:26::26: sanada çookk geçmiş olsun
ayşemm gel bende bi öpimmmm :70::70::70::48::48::48::48::48:
canımm yaa geçmiş olsunn kötü bişeyyok dimii:26::26: doktordan gelince haber ver muhakkakk
elma dietine ne alemde bu ardaaa:9::9::9::9:
beni öpen yok:14::14::14::14:

canımmm ne zamn öğrendinn hafta sonu ben yoktumm yaa geçmişide okuyamadım uzun die ofiste işlerim var çünkiii. üzme kendini sakın şükret ki gerçek yuzunu gördünn hem sanba bişey söliyimm mi inan ki değmezz o seni kaybettiğine yansın durrsunn ap.. şeyy sen dirayetli oll kendini toparlaa zaten erkek arkadaşın ilgisizdii inan bi süre sonra hiç aramıycaksın bile onuu sakın üzme kendini tamm mı:29::29::29::

dün facesine girdim sonra bide msjlarına bakiim dedim chat bölümüne yazdıkların aynı zamanda mesaj bölümünede kaydediyo ya kızın numarasını almak için neler yapmış çok uzun bi sohbetti oku oku sonuna gelemedim o hırslada pek bişi hatırlamıyorum. dün öğlen 4 gibi öğrendim mesaj döşedim telefondan hala cvp gelmedi. gelmesinde zaten azıcık yüzü varmış bellii. şimdi hayallerimin üstüne daha çok düşücem
1)kilo verme
2)iş hayatına atılma sezonlukta olsa
3)dershaneyle beraber sınava hazırlanma
4)istediğimm bölüme kavuşma aynı zamanda ankara dışında yaşamak istiyorum özellikle öğrenci evinde kalmayı çok istiyorummmmm

üzmemeye çalışıyorum kendimi bi kaç gün geçsin işe başlayayım unuturumda kafamı karıştıran durumlar var çelişkide kaldım yardımcı olurmusunuz bana:26::26::26:

11:41 de ara öğünümü yapıcam 6 erik 2 kayısı kurusu 2 ceviz 1 litre su

umarım dünki kaçamağı telafi edebilirim :31::31:

Son düzenleyen: Moderatör:
çokk geçmiş olsun

ouyyy nazar mı değiyo bize yaaa:26::26: sanada çookk geçmiş olsun

beni öpen yok:14::14::14::14:

dün facesine girdim sonra bide msjlarına bakiim dedim chat bölümüne yazdıkların aynı zamanda mesaj bölümünede kaydediyo ya kızın numarasını almak için neler yapmış çok uzun bi sohbetti oku oku sonuna gelemedim o hırslada pek bişi hatırlamıyorum. dün öğlen 4 gibi öğrendim mesaj döşedim telefondan hala cvp gelmedi. gelmesinde zaten azıcık yüzü varmış bellii. şimdi hayallerimin üstüne daha çok düşücem
1)kilo verme
2)iş hayatına atılma sezonlukta olsa
3)dershaneyle beraber sınava hazırlanma
4)istediğimm bölüme kavuşma aynı zamanda ankara dışında yaşamak istiyorum özellikle öğrenci evinde kalmayı çok istiyorummmmm

üzmemeye çalışıyorum kendimi bi kaç gün geçsin işe başlayayım unuturumda kafamı karıştıran durumlar var çelişkide kaldım yardımcı olurmusunuz bana:26::26::26:

canımmm senide öpüyorum hemde koccamaannnnn:29::29::70::70::70::70:
boşver hayatımm kendini aldattı seni değill kendini akıllı sanıyomuşş ama bakkk demekki değilmişş:60::60::60::60::60:
ve sanaa kesinlikle katılıyorum hayellerinin peşinden gitt:10::10::10: hiç bişey için geç kalınmış değillll tamm hayatımızın bazı kötü dönemleri oluyo ve biz bu süreçii iyi atlatmayı başarırsak eğerrr heyytttt korkun bizdennn :57::57::57::57: kii eminim sende bu süreçi çok iyi atlatıcaksınnn ve inan canım bunu sana söyleyen hayatı boyunca üniv. için yanıp tutuşan ve bunu 24 yaşında eşinden ayrılıp başarmış biri konuşuyoo:42::42: ukalalık olarak sakın anlama ama demek istediğim yeter ki iste insan isterse yapamayacağı hiç bişey yokturr heleki bu bir kadınsaa:21::21::21::32::32::23::23::23::23:
kilo konusuna gelince evettt harika gidiyosun ve devam ettt :46::46::46::46::46::46:

herkese iyi haftalar kızlar inşallah güzel br hafta geçiririz bol sporlu ve kilo verimli...

sabah
special-k
saat 12 de 1 salatalık yarım dilim kepek ekmeği ve çok peynir

boooool su birazdan yeşil çay

bugün burda bir arkadaşımıza gideceğiz annemle....

hepcinizi öpüyorum :54::54:

kızlar selamlar.Ne var ne yok.Özledim yaf valla.Bu arada ben de kalorisepetine üye oldum.SÜPEEEERRRR Bİ ŞEYY YA:kendi yiyeceklerimi kendim ayarlıyorum.bayıldım doğrusu.zaten dietisyenlerin yaptığı da bu.Yani sayenizde dietisyenimi buldum:)bu arada bu hafta sonu epey yoğun geçti sürekli çalıştım:(bugün ya da yarın akşam müşteriye suncam bakalım inş beğenir.Dua edin.Ya kaç gündür doğru düzgün yemek de pişirmedim herife acıyom bazen ona da:(Garibim oda az dolanıyo mutfakta buzdolabını açıyo falan sonra bi bakıyo yemek yok.Pısıyo keneara oturup bekliyo:)))Allahtan annesi altta da ona gönderiom git ye annenin yemeklerini özlemişsindir diom.:))Bu arada ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen

slm kızlar biraz temizlik yaptım ara verdim....

sabah liht ekmekle yağsız tost

ara 3 kayısı 1 küçük nektarin

öğlen mercimek çorbası pişiyo 1 kase ondan yerim belki 1 dilim ekmek............

bugün ablamın izin günü ve izin olduğu günlerde simit poça yiyoruz gitmiş orta boyda yağlı bi poça almış gelmiş :/ yarısını yedim salak mısın şimdi hepsini ye ki yakasın dedi:31: bnde yedim çünkü okulada gitcem belki akşam yemeğine yetişemem diyet bisküvilerinden atıştırırsam gecede aç kalırım diye tmm dedim :43: kaç kaloridir ki:59:

bizimkiler uyanmadan öncede ağda olayını hallettim:66: şimdide saçımı düzleştiriyim sınavada yolda çalışırım artıkın:77:

bugün ablamın izin günü ve izin olduğu günlerde simit poça yiyoruz gitmiş orta boyda yağlı bi poça almış gelmiş :/ yarısını yedim salak mısın şimdi hepsini ye ki yakasın dedi:31: bnde yedim çünkü okulada gitcem belki akşam yemeğine yetişemem diyet bisküvilerinden atıştırırsam gecede aç kalırım diye tmm dedim :43: kaç kaloridir ki:59:

250 kalori canım başka birşey yemiyeceksen sorun yok.....................

kızlar ben geldim doktora gittim bademciklerin hala şiş dedi rapor verdi 1 hafta taşıyıcıymışım :43:
tedaviye başladık 1 hafta sora kültür tekrarlanıcak .. raporu müdüre bıraktım geldim ..
1 hafta başbaşayız neys ben evi toplayım azcık

kızlar ben geldim doktora gittim bademciklerin hala şiş dedi rapor verdi 1 hafta taşıyıcıymışım :43:
tedaviye başladık 1 hafta sora kültür tekrarlanıcak .. raporu müdüre bıraktım geldim ..
1 hafta başbaşayız neys ben evi toplayım azcık

allah şifa versin canım
neyse bir hafta evde dinlenirsin bol bol

Back
X