Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar çok enerjikim nedenide yarındna sonra annemle abim geliyo bana :62::62:

he birde arkdaşımın iltifatlarını es geçemem diyete başladığımdan beri görüşememiştik tabi saç rengimi felanda görmmeişti harika olmuşsun sana bakmaktan kendimi alamıyorum deid :66::66:

yatmadan önce süt ayran falan içsen.papatya çayı da iyi geliyomus.yoğurt ye.ben uyandığımda dayanılmaz bi baş agrısıyla uyanıorm gec yattığım için.gece uykusunu alamıyoz sabaha karşı yatıyoruz.o da yeterli olmuyo sanırım.bir de ben 8 saat uyumassam cok kötü oluyorum o gün.bir kitap vardı aklıma geldi aptallar sekiz saat uyur diye:52: ama napıyım vücudum alışmış :27:

evet canım okumuştum o kitabı ben o kitaba göre biraz akıllı oluyom galiba :60:

kızlar çok enerjikim nedenide yarındna sonra annemle abim geliyo bana :62::62:

he birde arkdaşımın iltifatlarını es geçemem diyete başladığımdan beri görüşememiştik tabi saç rengimi felanda görmmeişti harika olmuşsun sana bakmaktan kendimi alamıyorum deid :66::66:
ne güzel cnm..:) ben de hürrem saçı istiyorum ama cesaretim yok.

evet canım okumuştum o kitabı ben o kitaba göre biraz akıllı oluyom galiba :60:

ben okumadım işime gelmedii:DD
ya bana arkadaş iğrenç vahset filmlerini seviorum diye bi film vermişti bu da cok iğrenç bişeye benzio ara ara bakıyorum da :26: napsam izlesem mi acaba yarın benim okuldaki belalılarıma uygularım aklımda bulunsun:52:

ayy aynen canım yaa benide acayip acıktırıyo
ama gündüzleri bende ihç açlık belirtisi peydah olmuyo saat 9 dan sonra gözüm dönüyo :86::86:

evet canım ya elma tok tutar diyorlar benide hiç tok tutmuyo :52:

o zaman test edilip onaylanılmıştır.elma aç karna yendiğinde ters etki yapıyor ve acıktırıyor.o zaman ne yiyoruz ayşencim akşam 9dan sonra :D kflakes sütle hem uyku getirir hem de tadı güzel:56:

ya bana arkadaş iğrenç vahset filmlerini seviorum diye bi film vermişti bu da cok iğrenç bişeye benzio ara ara bakıyorum da :26: napsam izlesem mi acaba yarın benim okuldaki belalılarıma uygularım aklımda bulunsun:52:

filmin adı ne ben vahşeti filmlerini sevmiyom ya korku filmi hastasıyım ben

potoshopla pc den bi resmine o saç rengini ekleyebilirisn nasıl durduğunu görmek için

benim kuzen beni yapmıştı geçenlerde açık sarı saç yapmıştı amann allahımm resmen bir çingene olmuştum :60:

hmm ben bilmiorum onu amaa esmerlerde sarı öyle oluyo esmer misin cnm sen:27:

ayy çok severim korku filmlerini ben yaa eşimde hayatta izlemez korkuyomuş :27: özellikle böyle bi yerlerde bi kaç kişi sonra öle öle bi kişi sağ çıkar ya bayılırım
eşim benim bir psikopat olduğumu düşünüyo bunları söyleyince :60:

ama gece izlemeye hayatta cesaret edemem zaten yeterince diken üstünde sabahlıyorum
gündüz takılıyorum bende :27:

filmin adı ne ben vahşeti filmlerini sevmiyom ya korku filmi hastasıyım ben

guinea pig die eski bir film 6 serisi var attı hepsini.ben cok severim korkunç iğrenç vahşi bol kanlı filmleri:D ama bu aralr film izleyeediim için formdan düşmüşüm sanırım:52:

o zaman test edilip onaylanılmıştır.elma aç karna yendiğinde ters etki yapıyor ve acıktırıyor.o zaman ne yiyoruz ayşencim akşam 9dan sonra :D kflakes sütle hem uyku getirir hem de tadı güzel:56:

onuda bol k fleksli seviyorum o da 200 kalori civarında oluyo :27::27:

bizim seveceğimiz bizi tok tutan bişey çıkarsalar ya şu gıda sektöründekiler :52:

guinea pig die eski bir film 6 serisi var attı hepsini.ben cok severim korkunç iğrenç vahşi bol kanlı filmleri:D ama bu aralr film izleyeediim için formdan düşmüşüm sanırım:52:

duymadım ya da orjinal adı ile bilmiyom
neyse kaçam hadi ben
öptüm sizi
listeyi yarın yaparım :54:

ayy çok severim korku filmlerini ben yaa eşimde hayatta izlemez korkuyomuş :27: özellikle böyle bi yerlerde bi kaç kişi sonra öle öle bi kişi sağ çıkar ya bayılırım
eşim benim bir psikopat olduğumu düşünüyo bunları söyleyince :60:

ama gece izlemeye hayatta cesaret edemem zaten yeterince diken üstünde sabahlıyorum
gündüz takılıyorum bende :27:

bnm erkek arkımda aynı senin eşin gibi.hiç sevmez öle filmleri.çok atışırdık üniversitedeyken film konusunda.film kiralıyoduk ben korku vahset seciodum o daha aksiyon tarzı secerdi.:52: ahh ahh ne günlerdi şimdi o zamanlardaki gibi olabilmek için neler vermezdim.onun sectiği filmlere katlanırdım keşke yanımda olsaydı:2:

sende çok film izliyosun benim abimde gece iki tane film izlemeden uyumaz
evde bir dvd ci açacak kadar film var ama okuduğu bölümle ilgili çoğu hiç tarzım olmayan filmler

izliyorum dönüyorum sen bundan ne anlıyosun diyorum sen anlamazsın kamera çekimleriymiş yok içindeki başka anlamlarmışşşş :27:

onuda bol k fleksli seviyorum o da 200 kalori civarında oluyo :27::27:

bizim seveceğimiz bizi tok tutan bişey çıkarsalar ya şu gıda sektöründekiler :52:

herşeyi yapıolar onu yapamıolar.etiformun sanırım çikolatalı bisküvisi var onu seviorm ben de:52:

bnm erkek arkımda aynı senin eşin gibi.hiç sevmez öle filmleri.çok atışırdık üniversitedeyken film konusunda.film kiralıyoduk ben korku vahset seciodum o daha aksiyon tarzı secerdi.:52: ahh ahh ne günlerdi şimdi o zamanlardaki gibi olabilmek için neler vermezdim.onun sectiği filmlere katlanırdım keşke yanımda olsaydı:2:

benim eşimde komedi polisiye tarzı şeyleri seviyo :63:

ayy canım evlenince bol bol izlersiniz ya da biizm gibi izleyemezsiniz film seçimleri yüüznden :27:

Back
X