Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

edebiyat öğretmeniyim canım ama endüstri meslek lisesi hepsi erkek.meslek olunca iyi notlar görmek çok zor:D:D

az önce geldim okuldan kızlar.ince topuklu ayakkabı giydim biraz ayaklarım agrıyo sizler neler yaptınız bakalım gecmişi de okuyamadım üşendim:35:

Aaa öyleyse gayet normal en yakın örneği kardeşimdir :60:

Kızlarr,
Ne yediğimi yazıyım bugün,
Sabah: Kahvaltı yapamadım erken çıkmak zorundaydım ben de bugün şansa geç kalkınca bir dilim kadar ekmek yedim sadece .
Ara: yicek bişey almamıştım b,r kahve içtim
Öğlen: bir dilim ekmek domates salatalık,peynir
Ara: galeta yedim 2 tane
Akşam : mantar sote salata 1 dilim ekmek
Az önce de mekik filan çektim ama tam anlamıyla ne diyet yapabiliyorum ne spor ya :2:
Napsam bilemedim oofff:5:

Ya benim bu çizelgede olmuyor ki kızlar beceremiyorum sanırım amannn ağlıycam şimdi vallahi neyse ben çıkıyorumm osmanı izliycemm, İyi gecelerrr...

Ya benim bu çizelgede olmuyor ki kızlar beceremiyorum sanırım amannn ağlıycam şimdi vallahi neyse ben çıkıyorumm osmanı izliycemm, İyi gecelerrr...

bilgilerini ver istersen biz şettirelim:61::61:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizden sonra akşam saatlerinde aşırı bir tatlı isteği oldu içimde bende şekersiz nescafe içiyorum adetten dolayı sanırım birde ben çayımı kahvemi en az 7 senedir şekersiz tüketiyorum bal da sevmem böyle oluncada canım tatlı şeyler istiyor...

ya verir neden vermesin :61:

vermiy napim.................

gerçi doğru yaa. arkadaşın kim filan der. bende dayanamam beceremem anlatırım. ama yine de ikna ederim gibi geliyor. yada hiiç sölemem. bilmiyorum yaa ne yapmak lazım. kocadan saklamak lazımmı bazı şeyleri yoksa sölemeli mi? bilemedim.

hiç sölemeden olmaz kuzu,ne olur ne olmaz karşına çıkıverir............:9::9::9:

sizden sonra akşam saatlerinde aşırı bir tatlı isteği oldu içimde bende şekersiz nescafe içiyorum adetten dolayı sanırım birde ben çayımı kahvemi en az 7 senedir şekersiz tüketiyorum bal da sevmem böyle oluncada canım tatlı şeyler istiyor...

bende bu hafta öleyim ama bizim ev abur cubur dolu...................
zor tutuyorum kendimi...........

ne izin alacam yaaa. arkadaşımla buluşuyorum derim o kadar.yoksa netten arkadaş dersem haliyke kem küm eder. kolama ilaç katacak değilsiniz ya demi.aslııı katar mısın yoksa kız aslı alço.

bilemem artık
ya sizin kolanıza niye ilaç atırsın burda kız olan benim benim kolama atılır ilaç :52:

gerçi doğru yaa. arkadaşın kim filan der. bende dayanamam beceremem anlatırım. ama yine de ikna ederim gibi geliyor. yada hiiç sölemem. bilmiyorum yaa ne yapmak lazım. kocadan saklamak lazımmı bazı şeyleri yoksa sölemeli mi? bilemedim.

bence doğruyu söyle canım ama erkekle buluşmuyon ki gerçi ben erkek çıkıyormuşum bide :27:

vermiy napim.................

boşa gitsin :60:

elmaya tarçın atıp yersen tatlı isteğin gidiyormuş canım

bu arada size sölemeyi unuttum. dünki doktor bana vücudunda 8 kilo ödem var dedi. ayyy bir haftada verirmişim hepsini. üffff ne güzel olardı:9::9:

bilemem artık
ya sizin kolanıza niye ilaç atırsın burda kız olan benim benim kolama atılır ilaç :52:

bence doğruyu söyle canım ama erkekle buluşmuyon ki gerçi ben erkek çıkıyormuşum bide :27:

boşa gitsin :60:

o kadanda değül:9::9::9:

bu arada size sölemeyi unuttum. dünki doktor bana vücudunda 8 kilo ödem var dedi. ayyy bir haftada verirmişim hepsini. üffff ne güzel olardı:9::9:

yuhhhh.............

haaa ben söylemeyi unuttum bugün komşum baya eridin dedi bana :62:

ankaraya gittiğimde saçımı baya sarattım resim koycamda kilolu halimi görmeyin diyom :52:

ben o doktora gitsem 20 kilo ödem var derdi bana kesin :27:
canım bu doktor nerdeymiş

tunalıda bi yerdeydi kız. her gittiğim doktor aynı şeyi diyo. çok su var vücudunda hiç su içmiyor musun dedi. birde yağ oranım yüzde 46..imiş. yüzde 20 lerde olması lazımken. çok acı yaa durum vahim. ama ben su içmeyi çok severim neden böle bilmiyorum. tuzdan olabilüüü.

haaa ben söylemeyi unuttum bugün komşum baya eridin dedi bana :62:

ankaraya gittiğimde saçımı baya sarattım resim koycamda kilolu halimi görmeyin diyom :52:

koy kız. banada bugün çok diyen oldu. eski pantolonumu giydim bilerek motive olayım diye. beli düşecek gibi önceden göbişim çıkardı şimdi bolumsu. yaa keşke zaman kaybetmeseydim de daha önce başlasaydım vermeye.ramazana kadar 68 olsam yaaa.

tunalıda bi yerdeydi kız. her gittiğim doktor aynı şeyi diyo. çok su var vücudunda hiç su içmiyor musun dedi. birde yağ oranım yüzde 46..imiş. yüzde 20 lerde olması lazımken. çok acı yaa durum vahim. ama ben su içmeyi çok severim neden böle bilmiyorum. tuzdan olabilüüü.

msjıma cvp yuffennn :(

koy kız. banada bugün çok diyen oldu. eski pantolonumu giydim bilerek motive olayım diye. beli düşecek gibi önceden göbişim çıkardı şimdi bolumsu. yaa keşke zaman kaybetmeseydim de daha önce başlasaydım vermeye.ramazana kadar 68 olsam yaaa.

koydum profilime canım bakabilirsiniz
pcnin kamerasından çektiğim için çok net değil
bakın göz altlarıma yorgunluğum nasıl belli :27:

Back
X